idol sedan grey´s anathomy

Tjena, nu sitter jag nyduschad och fräch ! :D Idag har jag vart med mickan min bloggkompis, vi satt mest hemma hos henne och jag kolla på när hon spelade poker. Den där bruden är beroende av det spelet fan , från skillnad från mig fattar jag noll :P sedan drog jag hem och hon mötte upp sofie, jag kom hem men hann inte ens komma in framför dörren förs min far&mor ringde och sa att vi skulle käka på resturang .. när vi var mätta och belåtna följde jag med min far och skjussa min kusin George till hans fotbollsträning. och nu sitter jag här nyduschad och kollar på idol, medans jag bloggar ! :D jag är inte så van att skriva blogg, inte min grej precis. men jag ska lyckas med det här ! skriv en kommetar så att jag kan bli bättre ! :)
Jag har en sak att ta upp här i bloggen, jag förstår itne varför killar ska ha så mkt luft .. dom har så jävla mkt ballhet, dom tror att man ska jaga efter dom. Varför kan man bara inte UTROTA alla killar, har haft så mkt problem idag om mina "kärleksprolem" så det inte är sant.. Nu ger jag upp hoppet om dig killen, och det är bara du som missar ngt. tänker inte hunda efter dig och inte höra av mig tills du har förstått vad du gör mot mig !
Nu ska jag forsätta att kolla på idol, och sedan blev det grey´s .. Upps nu ringde amanda! :D

Peace out A-town /S        


Välkommen till vår nya blogg!

Vi e två crazy brudar, vårat mål e att få er att skratta någon gång per dag, även ifall ni inte förstår våran humor. Vi ska starta den här bloggen vi ska förfan bli större än Kissie. Sorry bitch



Peace out A-town / M&S


RSS 2.0