galet mycket skratt

heelluu,
haha nu har jag precis kommit hem från amanda, och hos henne bestod det av galet mycket skratt. ahahha fan vi kan verkligen ha kul, men jag behövde det dära :) love my bitch <3
 fan vad det är dött ute, visst det är söndag men det är juu lov. ahah trodde det skulle iallfall vara några ute, men nej da såg ingen joo en person på hela vägen hem. hahha det kallar jag knas asså :P

väntar på maria som ska hämta upp mig, ska sova där. så jag skriver antinge senare eller så får det bli imorgon .
Hare gött allihoppa ! :)


Gästbloggaren mandus..

tjenatjena alla hypade typer där ute!
amanda hära, sitter med steffie och typ vi båda irriterar oss på folk som inte har LIV och ringer hit och tror typ vi bryr oss men neeeeej inte ett piss moahaha hoppas du läser det hära TATCHINO för att det är i självklarhet ämnat för dig så sluta va så besatt av andra.. DON'T MESS WITH THE BITCHES!
aja iaf, nu ska fortsätta ha kul med en massa gossip, vi vet att ni vill va oss men FUCK YOU RIGHT BACK höhö..
VI SKA LADDA VÄRSTA MUSIKEN JAO CHOCK NICE
ciaooooo guapas!


hemma från willys

nu sitter jag hos maria och daniel, vi har precis kommit hem från willys . vi var säkert dära i 2 timmar, tillslut klarade jag inte av att vara dära.. panik liksom ! :)
dom tar upp alla saker, men jag orkar inte. är sjukt trött, och dom ska få tillbaka eftersom när vi var dära så lyssnade inte på mig. sen när jag antinge lyssnade på musik eller snackade i telefon, då blev dom sura och sa att jag dissade dom :) hahaha
men nu håller dom på , så ska väl hjälpa dom annars så dödar dom väl mig :)

skriver senare, jag tror jag ska hem till min älskling ! <3


nästa hållplats: willys

godmorgon allihoppa ? sovit gott? själv har jag inte sovit ngt alls, först var det varmt irummet sen blev det kallt så det höll på så hela natten inte kul :)
idag vaknade jag runt halv elva, sen har jag bara legat i sängen och snackat lite med maria. nu håller jag på att fixa mig, sen ska maria och daniel hämta upp mig. dom ska handla på willys och vi har alltid det kul dära, som om vi typ bor där eller något :P ahaha så jag ska följa med dom, vad som händer senare ikväll vet jag itne :)

Juste comviq åker till amsterdam idag, hare så gött dära. ! :)


vilken snygging

heelloo all the suckers..

laddade ner Bring It On: Fight to the Finish  har sett den miljoner gånger och kan se den fler gånger ;) fan vill också att min kille ska putta upp mig i skåpet och kyssa mig, jag vill också gå längst stranden med min kille och converse i handen. nej fyfan vill så mycket jag , men får inget ´;)

nu ska jag forsätta dregla åt han som i med i filmen, seeeyaa






kom nyss hem :)

what´s up what´s up ?
själv har jag precis kommit hem . åkte in till stan med comviq där han köpte lila skosnören, sen så gick vi runt lite och så åt vi på donken. var itne så specielt hungrig men när man är med honom måste man äta :P sedan gick vi till hm där jag skulle köpa ngt, men nej da när jag har pengar då hittar jag ALDRIG och då menar jag aldrig, så istället köpte jag två naglack :) efter en lite roadtrip i stan, så rörde vi oss hem till chris. där mickan,chris,aylin och bryan var. vi tog det sådära lungt och sedan skulle vi kolla på film, men har sett den miljoner gånger så var itne helt inne i tv så istället för att störa dom andra drog jag hem. comviq skulle ändå också hem så vi gjorde varaandra sällskap :) missade 119 bussen så jag tog den mot vby istället, och där väntade jag med honom på bussen. sen åkte jag hem, fyfan vad mina fötter var blöta gud min bror och nico fick hjälpa mig att ta av mig skorna. ahaah mina fötter satt fast i skon, så när jag kom hem satte jag mig med pappa och mamma do kollaed på bring it on den fjärde filmen :) och nu ligger jag i min säng, och ingen rolig är inne. så jag tror att jag ska ladda ner ngn film , så den får vara min ända vän :)


I am not a window shopper

Haha, hej på er, jag är hemma nu. Kom hem runt 10-11 imorse ifrån Chis. Hahah, de slutade att vi sov över där iallafall. Vi sa ingenting to ma father, men han ringde ba på morgonen o ba : Godmorgon, va gör ni? Jag ska till jobbet nu tjallala, hahaha :P De va ju bra :)

Igår gick vi runt i Kista och jag köpte ett par jeans, ett linne, en tshirt ett linne och tre likadana H&M-jackor eller va de nu är, fast i olika färger. En svart, en grå och en blå :)

Och imorgon eller idag ska jag beställa hem ett 4pack nagellack från asos eller va de heter. Alice i underlandet :) Coolt va? Färgerna är skit grymma :)

Nu väntar jag på att Steff ska komma hem från stan -.- hahahah hatar att väntaaaa!


fixar mig,sedan blir de stan

jag vet har inte skrivit på skit länge, men harhaft så mycket att göra. igår hade vi ett stort so-prov och jag har ingen ananing om jag kommer klara det eller itne :P
sen åkte jag in till kista med comviq,chris,mickan och jenny. jag var lite smått trött, så jag pratade itne så mycket. efter det skulle alla dra hem till chris, men jag orkade verkligen itne så jag åkte hem. sen under kvällen var jag bara hemma,

nu har jag precis duschat och ska in till stan, sedan kommer mickan till mig. och förmodlingen ska vi hitta på ngn med dom andra, nu måste jag börja fixa mig skriver senare :)


Hemma hos...

... Chris :)
Hej alla, nu sitter jag och Jenny hemma hos Christopher sådära , vi ska kolla på film. Barbershop 1 & 2.
Vi ska hämta hit någon mer också, nice va? :)

Hihi, men bloggar senare. Och glömde min kamera hemma så det blir typ inga bilder :(


bäst i väst

waaazzuuup? jag gör ingenting eller har precis kommit hem, så undra på aatt jag itne gör något :)
idag var det en vanlig skoldag, tråkigt som alltid. eller juste gjort 5 mål idag på idrotten, asså vi spelade fotboll och jag av alla gjorde mål. fyfan var så stolt över mig själv och det är ganska stort, men tanken på vilket självförtroende jag har.. men iaallfall, efter skolan var det bäst i väst. det är typ olika skolor som ska tävla i att sjunga, och jonte som går i min klass han vann. så lite senare på det hära året ska han möta andra skolor, men iallafall han var skit grym och han hade skrivit sin egna låt. damn det var bra, och kristina som var med du var lika duktig. okej alla var bra :)

sen efter det åkte jag hem till mickan, där vi började plugga som faan! och nu har jag precis kommit hem:=)

imorgon får ni se bilderna, orkar itne lägga upp dom nu


dagens låååt


Mariah Carey - We Belong Together


dagens wtf?

Imorste när jag satt och kollade på the voice så sa Josefin något om att Whitney Houston hade uppträtt i Australien och att hon va skitfålig tjalalala, en i publiken hade sagt att hon inte ens skulle kunna underhålla en död råtta. HALLÅ? En död råtta? Vem fan kan underhålla en död råtta? Den e ju död? Pucko.


:)

Every city needs a distance, every sky demands a moon
Every winter needs a snowfall, every summer wants a June
Money's just a piece of paper, gold is blinding don't you see
Fame is just our own illusion of what life was meant to be



Da Mickan

Hello everybody :)
Jag är hemma från skolan idag, ORKAR verkligen inte ta bussen till skolan vilket jag var tvungen att göra imorse eftersom att pappa började jobba tidigt imorse. Han åkte hemifrån 7, så jag gick upp och gjorde en macka och fixade en kopp te och satt och kollade på Vakna med the voice. Efter en timme eller så somnade jag för jag va sjukt trött, de blev sent igår..
Men Stephanie ska komma till mig efter skolan så vi kan plugga till det stora so provet på fredag.. Belöningen till det provet blir shopping direkt efter skolan , lovley huh`? ;)

peace out




COOLING!

KOlla bilden Covin gjorde om på mig, fan vad snygg jag är? ;)




I juni blir de....


YEEEES JA FICK ÅKA! :D
wihoooohihihiihohoooo!
Göteborg lixom! Skitnajs! Förhoppningsvis tar vi oss dit med bil, asså damn vi kommer ha kuuul!


Bilder.nu

NU kommer det upp lite bilder, för att jag är bäst.

Hemma hos Chris i lördags-bilder :)


baka baka liten kaka

smaka på smeten också...

äta upp vispen med

smet på byxorna? nu blir mamma inte glad

"smygbild" på chris

- SHIT SÅG NI BLIXTEN?!
- De va kameran, Chris..
- Aha..
HAHAHAH

gulligull

Huey, Dewey and Louie :)

GHOST PICTURE!

En dag i skolan-bilder :)


CHRIS FLIPPARE!

covins outfit

lined up

from the side!

from the gay side


Hahahah okej dehär inlägget har tagit hundra år att skriva för alla stör .. Men jag orkar inte lägga in mer bilder ciaoooooo :)


göteborg den 9 juni

tjuuttjuuu

idag har min dag vart sådära, först var det en vanlig skoldag . sen efterskolan drog jag,mickan,C och Bryan till west outlet vi ska trycka tröjor så vi snackade ite och sånt Så på fredag ska vi dit och trycka, sen gick vi upp till vällingby och kollade lite. Sedan drog jag och mickan hem till mig och pluggade, sedan kom min mor och far hem. vi åt och sen började jag och mickan plugga mer, men vi kom itne så långt. Det är så att vi har bestämt att vi ska åka ner till göteborg, den dagen vi slutar skolan . Först skulle det vara jag,elisabet,mickan,aylin,chris,bryan och C. Men det var en viss person som av någon anledning inte ville att jag skulle med. så vi bestämde oss att det ska vara jag,mickan,elisabet,Michaela,aylin och kanske amanda. som ska bila ner dit och massa saker. okej vi drömmer oss i en annan värld, men skit samma... hoppas jag får, mamma och pappa om ni ser det hära, får jag åka? elisabet ska ju med, och jag är en angel till barn jag gör inget dumt !
Nu har mickan gått hem, och jag har duschat. Vet ni vad jag ser då? joo två blåmärken, det var så att påvägen hem från skolan springer jag och då halkar jag mitt på trotoarkanten. så på mitt ben har jag blåmärken, seexigt va ? :)

nu ska jag lägga mig isängen och kolla på tv, hare göött!


bilder !

heelluu, angående det förra inlägget så skrev jag det igår men blogg.se tycker inte om mig så jag vet inte alls vad som hände..
idag är det måndag, och jag kan tänka mig att många hade det svårt att ta sig till skolan/jobbet. det hade iallfall jag, började kvart över åtta men kom inte till skolan först än halv tio typ. väntade på bussen i 45 min, sen så orkade jag inte mer så jag gick hem. Men sen så ser jag bussen så jag åkte till skolan, var is asså ! fan jävla sl, men fick inga frånvaron eller något pga att mamma ringde och sa att jag itne kunde ta mig till skolan. Vart också sur för det är vid dom här tillfällen min bror ska ha körkort, men nej da :P
våran klass skulle åka skridskor, men kom ändå sen så jag var iskolan. sen hade vi hemkunskap, och sedan est. på est så satt jag och mickan och bestämde vilken låt hon ska sjunga, det är så att hon och mady ska göra en lite hemlis som ni får veta mer om senare :)

Istället för att skriva ner min dag, så ska jag visa bilderna från helgen och skolan
Fredag


lördags


 Söndags



idag







jävla sl -.-

heejheej jag vet att jag inte har skrivit på hela dagen, men har inte haft tid :)
idag har jag först pluggat lite, sedan från ingenstans frågar comviq mig om jag ville följa med till stan. så jag tänkte why not liksom, så jag fixade mig och sedan mötte jag upp han,chris och vendela i vällingby och vi rörde oss till stan. När vi väl var där gick vi lite runt i galerian och kollade på kläder, och sedan fikade vi. Efter det skulle vi åka till odenplan för dom skulle typ spela eller något :S men jag orkade inte så vi gick till punk shop där comviq köpte en piercing , eller det var jag som betalade :D visst är jag en gullig vän !
sen rörde vi oss hem, juste !!! när jag och chris ska forsätta till hässelby gård, så stannar tåget emellan johannelund och hässelby gård. fan vilken otur vi hade, tåget hade gått såbra men nej da när vi ska av så fuckar allt ur. så vi satt dära ca 30 min, sedan fick vi gå av i johannelund och dära väntade vi och väntade . så vi ringde min syster och då berättade hon att daniel också satt fast, så vi skulle ta ersättning bussarna. men dom kom aldrig, så min syster hämtade först upp mig och chris och sedan daniel vi körde hem chris sen åkte vi hem. Fan vad jag frös och mina fötter var is !!

nu har jag duschat och ska försöka lägga upp bilder, som jag skulle göra igår med det gick itne ..

/steffi

i call it...

I love when i look at you, and when you look at me.
you can´t tell me ,you ain´t feeling them butterflies.
 Its obvious some chemistry.
 i think i know it, cuz it feels so right.
     Baby, i don't know what love is, maybe i'm a fool
but i just know what i'm feeling, and it's all because of you.
Don't tell me, I don't know
I want the truth, cuz they call it
We call it, you call it
I call it love.




o-m-g

haha omg min telefon är ju fan skum, den laddas auotimatiskt har inte ens laddaren inne. haha fan asså det är ju fett skumt men ändå grymt:P omg


tack för den !

tjuubbaaa everybody i´m home ! :)
kommer sova gott inatt, har skrattat skit mycket idag eller specielt på kvällen.. hhha jag tror mickan berättade våran dag, så jag behöver inte ta om det igen!  men kan berätta att jag kommer bli ännu sjukare, covin och chris puttade ner mig isnön och kastade snö på mig. fan hade en snö i tröjan hela vägen hem, jag blev skit sur för när jag redan är sjuk varför göra mig ännu sjukare ? ibland tänker inte vissa människor, visst det var kul hahah men ändå när man säger sluta ! aja whatever jag är itne sur, nu kan alla bli glada igen :) Nu har jag nyst 6 gånger på gången, och det kommer bara fler och fler..

här är bilder från min som jag tog, och mickan får visa dom hon tog senare :)




Men nej da det funkar itne att lägga in dom, ska försökta igen och sedan lägger jag upp dom


Hemma igen -

Kom hem för ett tag sen, har varit hemma hos Chris och kollat på film och så. Vi som va där va Jag, Steffi, Aylin, Covin och Vendela. Sen kom några andra random snubbar som inte riktigt ligger på min goda sida. I DON'T LIKE YOU SO DON'T EVEN LOOK AT ME. Eller egentligen e de bara en av dom hahaha.. Iallafall så ignorerade jag och S dom ända tills dom gick, haha! Vi kollade på en skit grym film som handlade om en man som typ får 100 miljoner dollar av någon i skadestånd och köper sitt eget flygbolag. Han bygger vääääärsta pimp flygplanet! (och den va lila) hahaha asså värsta filmen , men jag störde mig skit mycket på att de kom en text då och då mitt i bilden man ba wuuuut? Hahaha, och jag vet inte heller vad filmen heter. Men jag är bäst. '

Jag tog massa bilder också! Men gissa vad? Jag har minidatan eftersom att pappas tjej har den bra för att hon ska kolla på sina thaifilmer och då kan jag inte lägga in bilderna för den här har typ inga usbuttag. Så anyway, jag lägger in dom imorn.

PUSS!


NU DRAR JAG

nu har jag klar, och väntar p¨å mickan hennes pappa ska köra oss dit:)

HARE GÖÖTTT


lite sen

 O M G nu har jag verkligen brottom, det är så att vi ska ju till chris ( Mr choop ) aa och kolla på film. Och jag vaknade runt nio idag, kollade lite på film sen skulle jag hoppa in iduschen. Men nej da jag somnar istället, och vaknade för en halvtimme sen. flög upp från sängen och sprang raka in till duschen, så nu har jag duschat och ska börja fixa mig. tyävrr orkar jag inte fixa upp mig, för jag är helt död och vem ska jag vara snygg för liksom ;)

Men nu måste jag hurry up, hare gött skriver när jag kommer hem


Hej bloggen!

Chaaaa Chaaaaaaa!
hahaha eller inte?
Jag sitter här och kollar på Hogan knows best, en av de bästa programmen på MTV! top 5 är defenitivt disaster date, hogan knows best, run's house, daddys girls och brooke knows best, hihi (a)

Idag ska jag, Steffi, Aylin och Covin hem till Chris och kolla på Snabba Cash. Det kommer bli skit kul yeah :)

Jag avger härmed ett löfte på massa bilder ikväll! PEACE!


hund och katt

ååå nu är det lugnt igen, efter mitt inlägg var jag tvungen att springa ner till ica där amanda väntade. hahha vi gick hem till mig, och jim joinade oss. fyfan omg ni ska se, dom är hund och katt. ahah dom bråkar fan skit mycket, och min pappa försöker fixa ihop dom. jag sa till pappa att dom flörtar med varandra, han ba bra låt dom vara gå ut där ifrån. Men seriöst dom är hund och katt, men tillslut så blev det fred mellan dom. och då började om med mig, dom gick ihop som en pakt och mobbade mig. man ba aha tack för den ..
ojuste fyfan skämde ut mig idag, omg fan asså jag tror vissa vet vad jag menar, nej men fyfan vad pinsamt. snart kommer väl hela släkten veta de, upps säger man bara

juste har blivit mer sjuk än vad jag var igår, nyser hela tiden och fan asså-.- hade feber iskolan idag.
och imorgon så fan skulle jag hitta på saker, men nejdå då ska jag bli sjuk. men äähh what ever ska fortfrande träffa dom :)


Angående..

Angående senaste inlägget, så tänkte jag att de gör väl ingenting.. Iallafall inte när jag får min iPod i födelsedagspresent som jag kommer tvinga min pappa att köpa till mig, och om jag inte får den kommer jag bli jäääättejäääääätteledsen poappa om du läser dedhär!

Kolla in min finfina iPod nano :)
'

(här ska de va en bild på ipoden MEN eftersom att blogg.se suger så går det inte att lägga upp bilder. DISS!)



I know it now.

Jag har kommit till den punkt där jag , det gör ont i hjärtat när jag skriver ner det , insett att jag inte har inbillat mig. Jag visste det från början men ville inte erkänna det för mig själv. Det värsta är att du aldrig kommer få veta och att jag, om det sjunkar in djupare, kommer bryta kontakten med dig för att jag inte kommer palla med pressen. Tro mig jag vill inte göra det, men jag kommer vara tvungen. Jag kan inte ligga i krig med hjärnan och hjärtat. Inte igen, jag kommer inte palla det. Tack för mig. Over and out.


Amor vincit omnia

Nu har jag äntligen bestämt mig vart och vad jag ska tatuera mig. Jag ska skriva "Kärleken övervinner allt" fast på latin i nacken och en liten fjäril bredvid. texten ska representera min familj, närmaste vänner och även "den stora kärleken" som man säger kommer tillslut. Vilket jag dock tvivlar på. Fjärilen representerar frihet.
Gå inte och eka mig nu bara för att jag berättar vad jag ska göra för tatuering haha! ;) Jag ärbäst! Ska göra så fort jag får möjlighet.
Peace!


-

I've got a hole in my soul.


hemma från en tripp till stan

Waaazzuuup ?

nu har jag precis kommit ehm från en tripp till stan, efter skolan så drog jag,mickan och comviq in till stan för han skulle köpa en piercing och vi skulle egenligen med mickans plastsyster för hon skulle ta hål i tungan men det blev aldrig av ..
när vi köpte hans piercing så typ råkade jag tappa pluppen som jag skulle hjälpa honom med, okej nu blev det lite konstigt men aja.. men somsagt råkade tappa den så vi gick gå tillbaka och köpta en ny plupp, eftersom det var jag som tappade den ville jag vara snäll och betala den :) lilla gulliga jag, sen åt vi på donken och sedan åkte vi hem....
comviq kan vara en riktig bitch ibland, påvägen in till stan var han skit dum mot mig och påvägen hem var han mot mickan. ahhaha men han är ju ändå grym iallafall, skrattar hela tiden liksom :) ahah och tåget är ju sjukt seg fan, vi satt i trafiken i en timme typ, eller det kändes som det. Men sen så landade vii ivällingby och skulle till typ en affär där dom trycker tröjer, men det var stängt så vi gick igonom alla affärer, och fick en video hem på comviq. snubben är störd ::P

Men han får tillbaka, varje gång så don´t mess with the best on ;)

Nu ska jag gå och möta älsklingen vid ica sen så ska vi hem till mig och mysa ;) Hare göött, lägger in alla bilder från idag senare ..


mycket gossip på bara en dag

fick tag på amanda efter ett tag, ahha så nu har vi typ snackat i en timme eller mer kanske :P hah vi har itne vart med varandra på en dag, och ´ändå har vi hur mycket gossip som helst .hahaha men tillslut la vi på och nu webbar vi , haha i kan helt enkelt inte vara ifrån varandra :P haha

Juste comviq har tagit hål i underläpppen, och helt själv. fyfan vad ont, men elligt honom gjorde det itne ont alls, men jag känner fan smärtan ;) ahhah störd snubbe asså ;) får ta bild imorgon så alla våra bloggläsare också får se.

nu ska jag forsätta webba, hare göött ! :)



jävla förkyldning

kan den här jävla förkyldningen försvinna? okej visst har bara haft den i en dag, men det är jobbgt. och imorgon är det fredag sen helg, då vill jag inte vara sjuk liksom :O nej nu ska jag lägga mig isängen och gråta, eller nej inte riktigt men nästan ;)

Ska försöka få tag på amanda, AMANDA om du ser det hära RIIING ! vad har man mobil för, om man ändå inte svarar `?  RING RING RING


-

"The devil grows inside the selfish and wicked"


Da Mickan is in da building!

Hej folket! Jag har inte bloggat på länge.. Och statistiken sjunker som aldrig förr.. Älskar ni mig så mcket? HAHAHA skämt åsido..

Jag kom hem nyss, har varit i Mariatorget på intervju för Citygruppen. Jag kommer sååå bli antagen, jag är ju bäst hallå? Han som intervjuade mig var sjukt snygg hahaha!
Idag var jag inte i skolan, hade sjukt ont i huvudet hela dagen igår och imorse också.. Alvedon hjälpte inte ett skit heller. Men jag gick faktiskt och handlade och gjorde världens godaste köttfärssås till lunch.. Min pappa är ju Gordon Ramsey hihi ;)

Nu ska jag hitta på något vettigt att göra :) <3


sjuk

heelluu, idag är jag hemma från skolan. Först är det för att jag har ont i halsen, och är förskyld plus min kropp! jaa det är från igår, haha tack alla liksom! :) 
 
skriver senare, hare göttt ! :)


än sålänge lever den..

okej min data lever fortfarande så det är ju bra, men ska ändå lämna in den egenligen är det ju lika bra :) ringde pappa men han svarade aldrig så jag somnade, men sen kom dom hem och då så snackade jag med honom angoende datan. sen gjorde mamma mat det blev köttfärssås och spagetti muummii , maria och daniel kom föbi och åt också :)

har snackat med frida itelefon också, gick en lång preomenad medans jag pratade med henne. eller nej gick bara runt gården, men det är ju långt :) ahha för mig

nu ska jag gå och förbereda mig för sängen så skriver mer imorgon, hare GÖÖTT ! :)


jävla data!!

jag vill bokstavlingen döda min data, eller nej det behövs inte den är redan död. asså  jag har inte haft min data i ett år ens och den är sönder, jag som tar hand om den så bra.. fan måste snacka med pappa om att vi ska lämna in den för tredje gången :o
fan hur ska jag blogga då liksom ?
Och det kan itne gå mer snett, jag har värdens träningsvärk kan knappt gå. och inte sitta heller..
aja nu ska jag ringa min far, hare gött




hela jag är blöt

hejhej nu har jag precis kommit hem, och var genom blöt. och frös skit mycket, tack vare comviq och mady. såhär ligger det till, idag har jag, amanda, covin och mady (mickan var också där ) vi hade snöbolls krig, eller dom är ju fan som 4  och vi var två.. fyfan och alla var liksom dära, haha :) men kuligt var det .. mitt hår, comviq du ska platta det i en timme !!
idag har jag bara haft två lektioner , alla lärare är tyo sjuka YIIPPII !! :) , så jag kunde haft sovit istället lite mer, men nej da . kommer till skolan ionödan, dom kan ju typ ringa och säga att lektionen är inställd ! :O
och nu när vi väntade på bussen, så puttade mady och comviq ner mig isnön. dom tog upp mig och puttade ner mig, men jag puttade också ner dom. Men ändå jag får alltid vara offret, vänta bara om jag blir sjuk är det som som ska ha skuldkänslor ! :) haah och comviq och mady om ni ser det  hära, jag är inte sur, men vänta bara ni ska få ni två!! :) löövvve you guys :) noot ..

Men nu ska jag forsätta dricka te och kanske göra någon macka, sees senare :)




lil wayne på topplistan







Kom ihåg det hära!

Måste bara säga en sak!

Jag och mickan är dom bästa, och ingen kan bli bättre än oss !

Hare gött ! <3


känner mig lite smalare idag

haha tränade idag, och känner mig lite smalare. NOOOT!!
HHAHA , nej men det var jävligt jobbigt fyfan alla mina krafter var döda efter. och orkade itne ens gå efter,

Idag iskolan har jag bråkat med comviq hela dagen, han har vart bitch idag mot allt och alla! vi hade också snöbolls krig, men vänta han ska få tillbaka. Han gjorde så att en till kille, kastade snö. men vänta bara ! haha :)
nu ska jag kolla webba med amanda, seeyaa


inlägget som jag skrev igår

idad har jag vart så jävla trött, kom hem två inatt.Det var så att vi åkte in till sjukhuset med min bror, han hade typ brytit handen. så v satt dära i 5 timmar, fyfan asså-.-  somnade på soffan och tog all plats, men jag orkade verkligen inte mer , och seriöst ofta man har EN doktor på natten. seriöst en doktor , det är ju fan då man ska ha 5-6 liksom. Blev fett arg när dom sa att det fanns bara en doktor där och det var sju patiener före oss -.-

Så idag har jag vart sjukt trött, grinig har jag inte vart men trött. Hade också snöbolls krig med comviq, ahahha :) Juste gjorde honom till en geek idag, han satte på sig mina geek glasögon och tog upp sina byxor skit högt upp haha bild finns där nere. efter skolan drog jag och mickan hem till mig som ni redan vet, och resten vet ni :)

Nu har jag precis duschat, och kollar på csi miami. ska snart hälla upp ett glas cola, börjar typ 09:40 så sovmorgon får man :)


Här är lite bilder, från helgen och skoldagen


Våran sexiga mat, som vi gjorde i fredags









I love my bitch.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon cjuties.


Jag dööör!

Jag gjorde ett par ännu hetare! :D



Fan vad jag är grym!


Lättlättlätt!

Checka in, Mickans egendesignade converse. Grymma va? ;)




Da Mickan här

Hej favourites! Jag har nyss kollat på typ tre avsnitt av Tough Love, älskar det där jävla programmet asså! Jag måste verkligen dit hahaha! Iallafall, idag va de bara en vanlig dag. Det roligaste var endå när Covin kom med på våran lektion och låtsades vara Bryan hahaha! Vi hade vikarie då och han gick verkligen på det hahaha de va skitkul. Bortsett från det har Covin "Bryan" Soran acted lika the bitch nr.1 hela dagen. I don't get it, har du pms eller? Haha okej nej kanske inte men aja, skit samma :)
Sitter och kollar runt på kläder på internet och nu ska jag kolla på skor. Vill ha nya converse. (a)
Ska sedan börja brainstorma på min fördjupning som vi ska skriva på provet vi harnästa vecka på fredag. Vi ska ha prov på andra världskriget, hela j*vla dagen! :(

Vi hörs senare kissnhug


Funny!


Denhär är roligare än den förra jag lovar hahaha!


Yes Man

Covin gjorde en imitation på redbull scenen från yes man igår, hahaha här är resultatet!



Svar på tal


angående kommentaren "Anonym" lämnade idag så ville jag bara säga att nej, jag är inte flintis. Jag har hår på mitt huvud. På grund av ditt agressiva påhopp så utgår jag ifrån att du är väldigt hårig själv. En sak säger jag bara, hellre flintis än hårig som en gorilla.

peace brother


Obsessed med stort O!

Jag har gått runt och sjungit på denhära låten hela dagen. Den e så jävla bra!


älska videon också!


kiss me

Vd händer bitches? Jag kom nyss hem, har varit med Stephanie hela dagen. Först gick vi hem till henne efter skolan för vi hade bestämt oss att vi ska kolla på euorovision song contest i Norge i maj och vi skulle kolla olika priser och så. Nu är det så att det blev sjukt dyrt. Jag trodde att biljetten skulle kosta cirka 500. Men nejnej den kostar 1200.. Så that's that.. Nej men ärligt vi får se om de blir något haha :)

Sen åkte vi och åt på ruccola, mm de va skit gott! Sen åkte vi tillbaka hem till Steffe och sen gjorde vi typ inget speciellt och nu sitter jag hemma :) Kul dag va? Inget speciellt men de va endå rroligt :)


fixar mig

heelluu, nu håller jag på att fixa mig . Blir en chill outfit idag, orkar inte fixa upp mig :) ska sean möta upp mickan och så ska vi träffa några kompisar :)

Skriver när jag kommer hem , ha en bra söndag :)


..

Why do I always want things I can't have?




Bilder :)


gårdagens outfit

och steffis

för lång lugg? hahaha

peace out

när vi väntade på bussen i rinkeby allé

gangstaaaa

chris och covin

that's it haha enjoy :)


Nyduschad

Cha chaaa bloggeeeen! hahahahahaha
jag sitter här i soffan, har nyss duschat, och laddar in lite bilder i datan. Från igår. Lägger upp dom här soooon :)

peace


hope for haiti

Lyssna på hela låten, ni kommer säkert känna igen den.
Ni kan spola fram lite,




Alla hjärtans dag.. Ångest!

Här sitter jag helt alone och har precis bränt en film som jag ska kolla på.. "Aristocats" Kommer ni ihåg den? hihihi är jag i9nte gullig? Nej men seriöst nu, back to the ångest del. Filmen vi kollade på igår, "Valentine's day" var faktiskt skitbra. Jag känner mig som den där tjejen som spelades av Jessica Biel, asså heeeeelt neurotisk , väärsta ångesten hahaha, nu väntar jag bara på min Jamie Foxx som ska komma och rädda mig :(

Angående fotbollsmatchen igår, det var skit roligt, tror aldrig att jag har varit inne i en fotbollsmatch så mycket förut (a) hahaha , men den där avatarsnubben kunde ju fan inte spela! Han kunde inte ens reglerna. Importupdate: Man får inte slåss, knuffas, hålla i, och armbåga folk i ansiktet här i Sverige! Ska skicka nån mogodododouuuu förbannelse på dig. Peace!

Oh my freakin' G, kolla vad en tjejkompis skickade till mig nyss :o En bild tagen på sommarlovet mellan 6an och 7an, dvs. sommaren 2007. Shit vad man såg ut!



happy valentin´s day

jaa idag är det alltså aalla hjärtans dag, och min pappa har namsdag valentin och min kusin Susane fyller år, gratts på dig med :)

Somnade som en stock igår natt, idag vaknade jag nio ! nio kan ni tänka er, det är fyfan tidigt för mig. och för alla andra, men satte mig vid soffan och deckade.. Sen så har jag bara legat här , idag vet jag inte vad jag ska göra. Är ju utan dejt så får väl hitta mig någon, men tror att jag bara ska vara hemma idag och fira :)


bilderna från igår kommer senare, orkar inte lägga upp dom nu

, aa nu får vi hoppas, på att jag får något romantiskt idag ;)


grym kväll, och en sprucken läpp ! kommer sova gott inatt

hej nu är jag hemma från en heldragen kväll, efter att jag hade fixat mig stressande så åkte vi hem till maria. Där hämtade jag mina hängsler och så snackade vi lite, sedan drog vi plus daniel som skulle spela fotbollstunering vi drog till tåget. Vi fick sällskap ända till språnga ip, vi forsatte till vi var tvungna att gå av i rinkeby allé -.- för att comviq (covin, jag utalar hans namn fel så det blir lättare) säger att vi ska gå av och ta nästa buss med honom. och för att vi är så snälla gör vi det, fick vänta i en kvart i kylan damn! sedan kom den där jävla bussen, haha där inne sitter comviq,chris och vendela. Vi köpte biljetterna och det var grymt lång köö, sedan drog vi och åt på burger king. var itne hungrig men kunde lika gärna äta när vi ändå hade tid, helt plötsligt ser vi att kl är 20:45 och filmen skulle börja 20:50 , men comviq säger att vi har en god tid, eftersom det är mycket reklam och det lät ganska rimligt. men det var det inte, vi kommer försent , hah vi skrattar så mycket att folk säger att vi ska vara tysta. vi ser itne vart vi ska sitta, tillslut httade vi. haha inne på bion hade vi specielt jag kul, filmeen var skit bra men det var inte det som gjorde det kul. Chris gjorde allt kul, han är ju bara för grym ;) ahahh precis innan filmen skulle sluta, så sprang vi där ifrån . för alla på bion hatade oss, och jag skrattade hela tiden. Åt chris , åt en tant som satt bakom mig , åt filmen man kan säga att jag skrattade åt allt ;) bilder kommer i morgon

 
Sedan drog vi alla hem, eller jag och mickan gick av i spånga ip och joinade maria som kollade på daniels match.
fyfan vilken publik vi är, haha vi skrek åt dom och allt ! ;) Men det bästa var ändå när maria ska gå och kissa , så jag följer med henne. Precis när hon ska öppna dörren står en kille där och kissar, kan säga att det var grymt pinsamt för honom . men för oss också för vi kunde itne hålla oss för skratt, skrattade minns 4 min :P

HAHAH en kille som var typ import , som spelade i ett lag. han och hans kompis såg ut som dom i avatar, fyfan ville verkligen gå fram till honom och fråga om han är en avatar gubbe. Och han kunde inte svenska, inget språk i huvudtaget, så dom fick ha en tolk där som sa vad han skulle göra och det ! Men den dära avatar gubben bohbhkokoho han smällde till daniel med hans armbåge, så daniel har typ spräckt hela inne läpppen, det såg inte najs ut. Så bokohoboh eller vad du nu än heter, akta dig för jag kommer söka upp dig ;)

Nej nu ska jag sova, god natt pöööss


Singing bee

Nu har Steffi duchat färdigt och har lyssnat på hennes vackra konsert. :) Nu sitter vi hemma hos henne och hon ska välja kläder. Jag har tvättat mitt hår, plattat det och allt, och det ser helt fettigt ut :/ HATA mitt hår!

Åååååh, panik!

mickan sjunger !

heelluu nu sitter jag väntar på mickan som är inne i duschen, och hon sjunger ! haha inte bara jag som kör körslaget inne i dushen :) sen ska hon fixa sig och vi ska sedan då  dra hem till mig, där ska jag fixa mig. och sedan ska vi åka till kista, amanda kunde inte följa med :( men jag tror covin och chris ska med, har ingen aning ;) det blir defenitivt massor med bilder, borde inte säga så för då blir det aldrig bilder :S

fan att jag inte typ kunde spela in henne, hon sjuner ju ganska fint :) nu kom låten crawl


torr med bilder ..


film dags

WAAAZUUUP ? :)

Just nu sitter jag hemma hos mickan, och jag sitter och skriver till alla på hennes msn. visst låter det kul ? ahha
kom hit runt tio, och hon bjöd på en god fruksst. vi satt och snackade lite gossip, sedan satte vi oss vid datan :) jag tror ni redan vet som händer ikväll, det kommer bli gött ;)

Men nu ska jag och mickan kolla på film, skriver senare :)



Ny kategori

Som ni såg så gästbloggade Abdulla och Mohamed nyss. Där med ny kategori; gästbloggning. SÅ om ni vill gästblogga säg bara till. Speciellt riktad mot The famous D live från Råcksta ;)


Abdulla gästbloggar

Hejhej, Abdulla här! Jag sitter hemma med Mohamed och spammar brev. Vi ska beställa 50 pizzor hem till batman.
Okej, nej. Men däremot ska världens bästa tjejer på bio ikväll. Stephanie, Mickan och Amanda. Vart säger vi inte, för att då kommer det bli sån jävla kö i Kista så ingen kommer komma in på bion.. Hajjarni?
VIlken film får ni inte heller veta. Men dom ska beställa en stooor popcorn att dela på så att dom kan sitte och mumsa på den till Valentines day. Kul va? Iallafall, Abdulla & Mohamed's out of the building. We'll be back!

cold

heelluu nu har jag precis kommit hem, och jag fryser rumpan av mig! :)
jag berättar min dag lite kort, efter skolan drog jag och mickan hem till mig. lämnade mian saker och sedan så drog vi till vällingby, där mötte vi upp covin och gick runt lite:) sedan drog vi hem till henne och lagade mat och skulle kolla påm australia, först var jag inte alls intresserad av filmen. men till slut kom tårarna, ahha grät så mycket att jag knappt kunde se filmen. haha sedan kom amanda och joina oss, efter det satt vi lite på datan tills vi drog ut och mötte mickaelas "dejt" HAHAH JAGÄR BÄST !!! Lycka till fåglar ;) haha vi gick runt lite sen var jag tvungen att dra hem, och dom forsatte till henne tror jag.. 


Nu pratar jag med amanda itelefonen, som jag alltid gör vid den hära tiden! ska forsätta vara social Hare gött

Ps: mickaela och Mr S , ni är dumma ! :) Have some fun !
 




en singel tjej söker en underbar kille !

nu har jag fixat ihop mickan med en kille, skit gulligt. Men hon behöver någon när jag åker, och den personen jag har fixat till henne. skulle kanske hjälpa till :) haha annars får vi börja om allt igen..  har fan funderat på att starta ett företag där jag fixar ihop folk med varandra :) det  skulle fan gå bra ju, hah

Men nu ska jag lägga mig isängen, och forsätta bråka med Mr M . HARE GÖTTT







"the end is so disgusting"


Gymnasieångest!

Nu har jag sökt till 4 skolor! Klara Norra, Nackademin City, Sam-gymnasiet och Spånga gymnasium. Imorgon ska jag gå till syo eller va de heter och välja färdigt. I'm confused.. Aja, nu ska jag gå och duscha, sen lägga mig i sängen och läsa min bok, där det står typ alla yrken, vad man tjänar, och hur man pluggar till det.

PUSS OCH KRAM!


Fan

Jag missade Katrin Zytomierska imorse på The Voice. Förut störde jag mig så jävla mycket på henne, men hon är ju sjukt grym! Big thumbs up!

Nu ska jag kolla på klippen från imorse (a)


Hulk Hogan

Här sitter jag i soffan och kollar på Hogan Knows Best. Ett av MTV's bästaprogram! Love him! Men är så jävla glad att han inte är min pappa, han e ju sjukt överdriven, han stalkar henne och allt. Lägger upp kuddar på natten framför deras gästs rum för att han inte ska gå till Brooke på natten. Haha ofta han skulle göra det ens? Men aja, diggar han iallafall.
Hade ju som sagt nationella uppsatsen idag, det va sjukt jobbigt! Men jag jobbade på riktigt jävla bra och blev supernöjd! Skrev ett debattinlägg eller vad man skriver om åldersgränser. Skrev om att man borde få ta körkort när man är 16 istället för 18. Fan vad grym jag är :)

Efter skolan, som ni redan vet, åkte vi in till stan för jag skulle möta Jande och lämna tillbaka hennes skor som jag har haft i hundra år :$ Sen när vi åkte hem så var jag cptrött, och när vi kom till vällingby tvingade Covin oss att gå av och vänta på hans buss. Så vi går till bussarna och dom sättersig på bänken och jag står. Jag säger nåt, typ att jag har skitont i mitt tandkött då säger Covin, kan du bara va tyst? Då blir jag skitsur och sa att jag skulle gå hem. Jag tänkte faktiskt gå ner till tunnelbanan och vänta på tåget där tills Steffi hade väntat klart på bussen. Men innan jag går ner till tunnelbanan ser jag någon med en fet röd fjällis utanför subways typ. Jag trodde det va Hassan och gud så rätt jag hade. Så jag går ut och snackar med han lite och Steffi ringer mig och frågar vart jag är, då säger jag att jag är påväg hem och klickar hahaha, sen ringer hon upp igen och då säger jag att jag står utanför med Hassan. Men aja sen va de inget mr med det, Covins buss kom, tåget kom, jag och Steffi åkte hem och nu är jag hemma!

Jag kommer ge igen Covin, vänta bara!


driver han med mig?

nu har jag precis kommit ut från duschen, frida gjorde mig sällskap via telefonen. hon ringde jag sa att jag duscha men hon forsätte att prata , ahahah :)

jag förstår itne mig på killar, ? fick juste precis reda på att en kille hade en tjej men höll på med mig samtidigt, ärligt talat hära ? jag skiter i vad han gjorde mot mig , tycker mest synd om tjejen. visste itne ens att han hade tjej, tycker synd om henne. och att han nekar att han har en tjej, är juu bara för mycket. seriöstv vad är det med dagens killar ? usch !! är så förbannad,  hahah men sja ska inte haka upp mig på det liksom :)

Nu ska jag forsätta fixa ihop mickan med en kille, seee yaa
 


fiskminnne

heejheej nu är jag hemma igen !!
 idag hade vi ju som sagt nationella prov, det gick först inte alls bra för mig. visste verkligen inte vad jag skulle skriva om, men sen så började jag bara skriva lite. Inte för att jag kommer få mvg eller vg men what ever, sådan bra fantasi har jag inte ! efter nationella hade vi en timmes lunch, och nej maten smakade bajs. rå korv och typ bitar i potatismosen. usch usch

efter skolan så åkte jag, mickan, covin, chris och aylin in till stan. där skulle mickan lämna ett par skor till hennes kompis, men så länge gick vi runt nästan hela stan eller det kändes som det :) men vi snackade och allt, ganska najs liksom. sen började vi frysa för mycket så vi gick in i galerian och satte oss där och väntade, efter ett tag gick aylin och chris. så då var det bara vi tre kvar, vi satt inte så länge där tills vi gick till plattan och mötte upp hennes kompis. efter det drog vi hem, istället för att åka hem hela vägen var vi tvugna att gå av i vällingby och vänta på bussen med covin. sedan fick vi åka hem !!

Nu ska jag hoppa in iduschen och sedan försöka få tag på min syster, FÖRLÅT MARIA för att jag glömde. vi skulle ju träna idag, men glömde helt. och alla vet att jag har dåligt minne , nästan som ett fiskminne. fan fick värsta skuldkänslorna. FÖRLÅT snälla ring *!!!



grym!




Ska bli pianist.


Den här låten ska jag lära mig spela på piano. Sen ska jag spela upp den på musiken och få vg :) wiho!


intresse klubben anteknar

nu har jag precis lagt mig isängen, och har den där jävla saken i munnen. så jävla obekväm att sova med, !! 
 nu ska jag ta och kolla när bussen kommer imorgon sedan ska jag sova typ :)


Hej fetto!

Nu måste jag verkligen börja träna! Kan det inte bli varmare ute så att jag och Steffi kan ta oss ut och springa lite? Jag känner mig som en vandrande köttbulle. En nytagen nakenbild på mig, varsågoda.




Sound of today

Vill ni veta vilken låt jag har gått och sjungit på halva dagen och typ lyssnat på med Mady idag på nästan alla lektioner jag gick på? Aha, men det får ni iallafall.


Blue - Get Down On It


egotime


I look good, huh?



Älskar dig

Du är den bästa systern man kan ha. Love yooouuuuu ♥




Snaaaaaaaacks!



Lovley!


ska campa i skolan imorgon

hha men nästan, imorgon så ska vi ha nationella prov och då som sagt får vi ha med oss cola och det. Så idag när jag och amanda skulle gå och handla så visste vi verkligen INTE vad vi skulle köpa, vi stod där kanske en halv timme min pappa ringde till och med och frågade vart jag var.. hahaha nej men vi hade roligt dära, vi började planera vad vi skulle ta med oss imorgon, filt,kudde,en kylväska där vi ska lägga allt :) haha vi stod och skratta, undra om dom på ica ville döda oss ;) haha men mickan hjälpte oss till slut, så det blev marabou och cola :) GRRRR ..

JUSTE !! ni anar itne vad jag ska göra imorgon, TRÄNA !! ni hörde det, HAHAHA fan usa här kommer jag med min sexiga kropp ;) hahhaha

Men nu ska jag ta tv från pappa , SEEE YAA


Världen är så sne.

Nu är det så att min syn har typ blivit sned. Alla linjer jag kollar på ser snea ut. Det är no-lektionernas fel, eftersom att vi ritar hus och alla, alla linjer ska va superstraight. Nu har min hjrna fått kortslutning och ser allt snett. Ååååhhhhh, jobbigt läge.




Areyoushittin'me?

I think I'm fallin'
Wrong place, wrong time, wrong century. Imma keep fight against it, who's with me? ;)



Dagens ansiktsuttryck

Hahahahahahah kolla Chris min för någon dag sen hahahaha så jävla rolig!




I'm the best so fuck the rest

Heeejhej! Jag sitter här heelt död, har nyss kollat på disaster date. Love it!
Imorgon är det ännu ett nationellt prov, buhu.. Vi ska sitta i klassrummet i tre jävla timmar. TRE TIMMAR! Jeez... Men vi får ha cola med oss iallafall , yeeeah! Ska ta med mig cola light och nåt godis eller nåt *tjockis*

Efter skolan åkte jag och Chris och Covin in till Vällingby, vi skulle egentligen till stan med ingen pallade åka.. Vi gjorde helt seriöst ingenting.. Asså nothing at all.. Pizzan vi skulle äta kom aldrig heller så vi sket i det.. Haha..

Jag ska lägga mig tidigt idag! Är så jävla trött.. Men först ska jag svinga min pappa att gå och köpa cola till mig.. (a) och marabou..




Ny design!

Fan vad snygg header vi har fått nu helt plötsligt! Taaaaaaaaaaack Mary-Ann! Visst var den supersnygg? Riktiga hotties.. Alla tre.. hihihi


stephanie är tillbaka

i´m back !!!!!

hur mår alla? jag mår bra, eller aa fast min mage är MÄTT :)
Tror jag ska börja blogga igen, min syster tjatar på mig :) hahaha
Men idag har v haft nationella, det gick ganska bra . vem vet, sen efter skolan drog vi ju till kista och blablabla ni vet vad som hände. Eftersom mickan skrev innnan, hahaha

Nu som jag alltid gör ska jag kolla på navy cis och sen los angeles :) 

Hare göttt  / stephanie


It's calling my name

Hej min älskade kära blogg! Haha, jag sitter och kollar runt lite på datan.. Är sjukt trött.
Vi, som alla andra nior här i Sverige, hade nationellt prov idag. Jävla skit prov, de va asjobbigt men det är skönt att det är över. NU är det bara nästa prov att ha ångest över. Uppsatsdelen. Jag ser verkligen inte fram emot att sitta i tre timmar med en penna och ett papper.
Anywho. Efter skolan åkte jag, Amanda och Stephanie in till Kista för att hämta biljetter till Farsan som alla nior har fått gratisbiljetter till. Men fanns de några kvar`? självklart inte. Så nu har man inga planer för morgondagen :)
Fick nyss reda på att jag hade blivit skitsur på en killkompis i onödan, hahaha.. Sorry Covin :$!


Nu ska jag fundera på att fixa en ny design! Kisskiss


ÅNGEST!

Har just kollat på James Bond; Goldeneye. Sjukt bra film, I LOVE BOND!
Men de e inte det jag har ångest för. Självklart är det för nationella proven imorn. VAFAAAN! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Orkar inte! Vill stanna hmma och sova! :( Men det kan jag ju såklart inte.. Asså ååhh.. -.-


you just gotta love this shit


Asså daaaamn, idag blir det en bröllopsdans i Mickan style hahaha!


Dagens låt


Mickan loooooves gamla låtar!

Christina Milian - AM to PM


dumma mig

Bloggade aldrig igår.. Detlåter för icke-originellt, jag menar det säger jag ju ganska ofta eller? (a) Iallafall så åkte jag in till stan igår och mötte min syster, vi gick och åt på Fridays, mmmm... Vi gick och köpte comviq kompis och hon skjutsade mig till Sumpan och jag tog mig hem. Hemma så var jag ensam då pappa och hans tjej var på bio och kollade på Sherlock Holmes. Den skulle tydligen va bra, men njaa.. Jag vet inte..

Idag har de bara varit en vanlig dag. Skola, ute en stund och sen hem. Imorn ska jag ta med mig någon och hämta ut biljetterna till Farsan, som alla nior ska ha fått hem i brevlådan :) tjohoo!

Bjuder på en ny bild på vackra jag :)



1 + färger = 3


har ändå ingen nytta hära

heellluu det är så att jag ska sluta blogga hära, kanske kommer skriva något inlägg ibland och sånt. Men känner att jag inte har någon nytta hära, älskar att blogga men det är mycket just nu! Men jag kommer inte sluta att blogga helt, mig kommer ni att få se lite då och då...:) Men skulle bara skriva det, ni får haa det så gött så länge :


PEACE OUT , AND ALL OF YOU LOVE MEE ;) lööövvee 
    




hottie of the daaay


give me suuuum'!

David Tainton, sjuukt jävla snygg!
Han va me i Vinterviken, där han också va riktigt jävla het.
Men störde mig på hans byxor som va för höga och för tighta -.-




Dagens låt



Jamelia - Superstar



Biiildeeeeer!

BIlder ifrån tjejkvällen.. som blev tjejkvällen + Johan och Henrik.











































Okej, de va alla bilder förutom 3 eller 4. DE FINNS INGA BILDER PÅ MIG! :O (lika bra jag såg hemsk ut den kvällen) men förövrigt så var tjejkvällen lyckad och jag hade jättekul! Man glömmer ju lixom inte fighten om radion, Henrik skulle ju heeeela tiden sätta på 107 komma nånting och leka dansstop. Tur att ingen hakade på HAHAHA!


Bloggpaus med stort P... Eller B.. Whatever..

Hejhej folket! Missed me? I knoooow...

Idag har jag bara tagit det lugnt, har varit på Media Markt med pappa och hans tjej, lämnat in min tv. *IGEN*
Åkte hem igen, åt lite. Laddade ner lite filmer, Wild Child, Eva och Adam, Eva och Adam 4 födelsedagar och ett fiasko, Svanprinsessan, och nån mer tror jag de va (nostalgikick, I know). Fast det är typ bara en som e färdig.. dööö..
Hade tänkt att kolla på dom när pappa och hans tjej gått och lagt sig. Då har man lixom huset för sig själv.. Typ..

Igår kom jag faktiskt i tid till skolan! Tror jag.. Kort dag blev ännu kortare dag, eftersom att Nina inte var där hade vi inte svenska eller est. Jag gick dock inte på svenskaengelskan så jag hade bara två lektioner + mentorstid. Vid lunch gick jag, Chris, Aylin, Covin och Bryan och åt pizza. (tjockisar.nu)
Anywho, vi hade jättekul och så, och efter skolan åkte vi till Hässelby, mötte upp Carro och Sirli. Åkte till vällingby, gjorde inte så mycket.
När jag kom hem var jag helt slut efter veckan och somnade i soffan. Gick och la mig klockan nio, och vaknade imorse halv tio! Skööööönt!

Imorn blir det middag med storasyrran gissar jag på. Då ska jag ta massa bilder, jag looovar! :D på tal om det så har jag inte lagt in bilderna ifrån tjejkvällen än.. Fy på mig! Ska göra det nu!


sitter med handuk

heelluu, nu har vi dåda duschat fyfan vad det var skönt att duscha. nu mår man liksom mycket bättre, nu sitter vi med handuk och vet itne vad vi ska hitta på !! Kan någon hjälpa oss,  om ni vet något roligt man kan göra hör av er ! :)

HEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅ ps: elisabet är feta boooring





Helhelg med elisabet

hahaa jaag lever jag lovar!
igår hade jag en ganska najs kväll, jag och elisabet visste som vanligt itne vad vi skulle hitta på . Men senare på kvällen skickade min gudmor ut oss och sa att vi skulle hitta vänner, såå ja det gjorde vi tur ! :) vi var med några kompisar och vid ett kom vi hem, var helt död trodde jag skulle somna hemma hos M men som tur gjorde jag itne de .. Idag har jag först vart hos min gammelmormor och fick träffa släkten :) sedan körde pappa hem mig till elisabet igen, vi ska vara barnvakt till gabriel, idag fyller min farmor år 70 ! Grattis farmor, lika ung och fin som alltid  :) Vi har gjort mat coh helt själva tänk !! det blev fläskfile med potatisgratäng och sallad :) det var skit gott, och det var vi som gjorde den liksom :) vi är grymma, efter maten satt vi och snackade om allt !! skönt skönt, nu har vi precis fixat klart :)

Elisabet står i duschen och är snart klar , typ ! sedan ska jag hoppa in sedan och fixa oss ska vi väl hitta på något hemma, eftersom vi har våran lilla bebis hemma :D

Men nu ska jag ta gabriel, vi får höras PÖÖÖS


hejhej

hejhej tänkte bara säga att jag lever, idag har min dag gått snabbt har bara haft tre lektioner min svenska lärare var inte hära idag. Så det var chill annars har min dag var piss, inget går bra just nu. Men tänker inte bry mig mer, om någon vill mig något får dom höra av sig. !!
Iallafall nu sitter jag hos elisabet, vi gör inget hon har precis plattat mitt hår, noppat mina ögonbryn coh sminkat mig , som gamla tider. Lever som en prinsessa. Men nu ska jag forsätta vara med min kusin, ha det gött så länge.. :)


vilken morgon -.-

vilken jobbig morgon det har vart för mig, har itne sovig något. Massa människor ringer hit och dit , smsar och massa shit. Och när jag vaknar känner jag att min hals svider och kroppen värker, kan det bli värre ? neej nu ger jag upp, men ska inte klaga mer har ända bara legat och degat på soffan :) har snackat lite med amanda också, massa gossip. Hon var också hemma idag pga att hon skulle på någon behandlng och allt gick bra :D


Nu ska jag hoppa in i duschan och fräsha till mig lite,  skriver senare .. :)


uttråkande blogg?

fyfan vad dåligt bloggade det är, men det är för att man är grymt trött när man kommer ham från skolan. Och iskolan är det samma pluggar , har kul :) finns inte så mycket att skriva.. fan bloggen börjar bli tråkig, och ensam :( vi måste fixa det på något säätt, men det får vi gööra imorgon :)
som jag alltid säger , skolan var roliga blablabla... börjar bli uttråkande, men imorgon så ska många åka skidor. men jag kan ändå nte åka så jag ska inte följa med, och så börjar jag blii sjuk. så ska stanna hemma imorgon känner att jag har ont i hela kroppen och huvudet..

KAN DET  BLI SOMMAR NÅGON GÅNG, ?? åå är så trött på vädret, nu tar jag mitt pickochpack och drar iväg tll ett varmt ställe

nu ska jag väl sätta mig och kolla på en film , sen sova godnatt


misslykad bakning

mitt första och sista inlägg för idag iallfall, maria sov hos oss inatt och på kvällen hade vi skit kul skrattade så mycket att jag fick ont imagen och kindbenen.. haha vi tog också massa bilder hah  idag har det vart en sköndag sega lektioner men sköndag.. slutade halv tre , åkte hem väntade på maria eftersom hon hade miina nycklar.. sen så bestämde jag mig för att baka kladdigkladdkaka, så jag och maria börjar laga.  efter 15 min i ugnen så tar vi ut den, och tro mig den var kladdig men usch ! hahhaahha detn var som en sås , man skulle lägga in mjöl men vi lägger in mjölk.. hahah vi misslykades totalt hahaha ! jag tror jag tog bild, sen efter den miisslykade bakningen så åkte hon hem och mina föräldrar kom hem :) Åt middag och sedan skulle jag baka igen en ny, men orkade inte och ville verkligen ta en lång dusch och det är mycket vktigare tycker jag. Så jag tänkte ta och baka i morgon, men nu ska jag kolla på navy csi och ncis los angeles . som jag alltid gör, verkligen älskar såna serier ;)
Okej lite driv bilder...





 
våran sexiga rinniga kladdkaka


Bilder från hemkunskapen i måndags




PEACE OUT ..


Dagens video

AHAHAHHAHAHA ASSÅ FAAAAN MAN KUNDE INTE LÄGGA IN VIDEOKLIPPET MEN JAG SKRIVER IN LÄNKEN ASSÅ FEEETTT ROLIG KINES KOLLA PÅ DEN! Jag börja fan garva så fort jag såg hans ansikte hahahahahahahhahahaahahha han e spikat homo xD

http://www.youtube.com/watch?v=0UI36i6--mA


Dagenslåt

Ice Cube - Gangsta rap made me do it

 


Knaaaas

Kolla på hela videon, och lyssna på va han säger, riksknas :o





Happy birthday ♥



Grattis storasyster, jag saknar dig som faaaaaaan! Kom hem igen! :( ♥


baby by me

dagens låt

 


Look Look and look

har bara en sak att säga, cheeka in den hära bloggen.Http://covin.blogg.se Den är hur grym som helst, och det är inte mindre än covin som har den.. Ni kommer inte bli besvikna, hoppas jag (a) haha





höhö

Heelluu, nu tänker jag ta min tid och skriva lte blogg :) idag har jag vart på ett strålande humör som jag alltid är , har vart jävligt pigg med tanken på att jag inte har sovit ett dugg inatt.. Skolan gick ganska snabbt, så efter skolan åkte jag hem och där väntade syster Maria. Vi kollade lite på tv sen började hon laga mat, det blev kött med pommes och bea... SMARRIGT SMARRIGT ! Det kommer bilder från hemkunskapen idag, bi bakade bröd och damn det vart gott :)

Skriver senare och lägger upp bilder HARE GÖTT :)


Be my sweetheart...

Hej my darlings, vad gör ni? Jag sitter hemma, helt död och surfar runt lite. Snackade med en snubbe på facebook asså jag blir förvånad över vad dagens människor tänker med(eller inte tänker med). Okej jag va sjukt dryg mot snubben men asså seriöst, vad säger killen? Typ e du hemma? jag kommer hem till dig man ba men nej? Och sen ger han sig inte utan fortsätter och säger typ jo jag kommer nu varför inte tjalala, man ba men geeerej!

Hahahaha asså små barn kan va roliga/irriterande ibland.. Jag var påväg hem idag efter skolan och går igenom hässelbygårdsskolan och så går det förbi några småbarn som går kanske i ettan eller nåt. Då kollar två små flickor på mig och typ skriker; ååååh ja e så snyyyygg ja e hannah montanaaaaa!!! Och jag fattar att dom säger till mig också för dom kommer mot mig och typ ropar de man ba aha okej? aa jag ser ut som hannah montana , låååt mig !
HAhahahahah , asså barn.

Men nu ska jag ta en tyypplur, e jäääävligt trött. Men först ska jag låsa ytterdörren, annars kanske nån kommer in och stjäl allting och dödar mig. Man vet aldrig.. hahaha


RSS 2.0