HI I'M FROM PLANET EARTH

håller på att fixa ner en film som jag tänkte titta på ikväll :)

ANOTHER CINDERELLA STORY! JAa ag älskar såna filmer , and I'm pproooooud of it biiitch! ;)



Men nu är det så att filmen ligger på den stora datan. Jagh håller påatt lägga in den på ett usbminne så att jag kan lägga in filmen e den bärbara för att det är dfär nero finns.Eftersom att jag sitter vid minidatan så betyder den att jag måste sätta på den bärbara först. Vilket projekt... Sen måste jag flytta dvdspelaren från vardagsrummet till mitt rum för att varken min tv eller playstationet tar brända skivor. Shiiteerretneisfn!!!

 


´Dagens

facebook grupper; "I love it when I get in to trouble & Akon let me blame everything on him" & "I hate it when you're with MC Hammer and he doesn't let you touch anything."
HAHAHA asså så klockrena!


Miackan is in da building

Hellyyy my people, Jag kom hem för ett tag sen, va i Skärholmen med Carro, Ahlem, Kevin, Samuel och Deniz. SSen gick Ahlem hem men vi träffa på två adra små pojkar som hette Ali och denandra kommer ajg inte ihåg, Fernando typ. Vi chillade runt sådra det va jättelängesen jag träffade de där åsnorna och shrek så de va sjukt kul :)

Sen följde dom med mig till Liljeholmen och jag drog mig hemåt, nu sitter jag bara här och tar det lugnt , de e skit kallt men jag orkar inte hämte filten -.- laaaaaat? mhm..


-,-

blev ingen filmtime, istället duschade jag LÄÄÄNGEE och sedan kollade jag på blåsningen. Det hära avsnittet var inte så kul, skrattade inte en endaste gång, men nästa gång hoppas vi att det är bättre ;)
Nu ska jag väl kolla på tv, tror det blir det ssta inlägget för idag ..


mätt !!!!

Nu är jag mätt !!! med många utropstecken..
Idag blev det min favorit mat, om man inte tänker på köttbullar. Det blev fläskfile med potatis,sallad och COLA fyfan vad gott det är!! Men min mage åt andra sidan mår inte så bra, efter maten så vilade jag lite och sedan började jag färga mammas hår. Nu ska hon bara vänta i 20 min sen ska hon skölja ut det, och då ska jag noppa hennes ögobryn. Fyfan min mamma lever lyx, hej jag ska öppna en hårsalong/där man noppar ögonen ;)
Ska väl hoppa in iduschen och sedan ska vi fika och sedan ska jag kolla på when in rome och bend it like beckham  , hare gött :) PÖÖÖSSS

 


Spelas nu;


Chris Brown - Crawl

(ett stort minus att låten är till R, men den e sjukt bra iallafall)


Nyduschad :)

Har precis kommit ut ur duschen , det känns superskönt att vara uppe såhär tidigt, även fast jag gick och la mig 3 halv 4 igår så vaknade jag halv elva-ish, saknar verkligen inte tiden när jag somnade vid 6-7 på morgonen och vaknade 4 :o
Anywho, jag sitter och gör en spellista på spotify, jag har typ5 låtar på den för jag kommer inte på någon musik jag pallar lyssna på som inte är uttjatad, get me?
Har nyss duschat då jag nu ska börja fixa mig för att åka till Carro :) Gruvar mig verkligen för det är jättelångt och jag har inget att lyssna på , och inget att messa med ens :( Men jag ska gå och klä på mig nu iallafall, funderar på mina rosa jeans hihihi ;$

War brother, war!


Höööjden...

... av tråkighet kallan Mickan & Carro, HAHAHA! Ville ba säga det.


Dagens citat

"I want you to be everything you can be, not bitch everything you can bitch."
                                                                                         -Tyra Banks


Dagens hiss


Fan vad jag diggar den här killen asså hahaha!
Sådära inget liv snubbe , lite Seth Cohen-aktig hahaha,


Dagens låt



Miley Cyrus - The Climb


Lonleeööööy som vanligt

Pappa is at woooork, som vanligt haha.. Sitter och dödar en låt som jag snart lägger in som dagens. Idag har jag faktiskt stääädat mitt rum! (ovanligt)
Det är muucho rent, har tillochmed fixat garderoben de e värsta ordningen där och det hör inte till vanligheterna ska jag säga. Idag skulle jag på öppet hus med Amanda och hennes kompis, men eftersom att hon vaknade sent så glömde hon ringa mig. B-I-T-C-H! Hahaha okej ska inte överdriva :) Men nu har jag inget annat att skriva, imorn ska jag öva på denna överdrivet konstiga koreografi, hallå de e typ Tony Irwing som visar upp den så ni fattar ju typ hur lame den är... -.-


Cry, cry, cryyyyyy

Herreguuudis, jag har legat i soffan i två och en halv timme och kollar på en suuuuuuper bra film. Australia.
Även fast jag såg den på bio förut så grät jag nästan flera gånger och tillslut bara brast det, omg asså filmen är verkligen spännande och sorglig men jag är helt kär i den! Och ungen e sååååå cpsöt! Big thumbs up! Sen när dom typ stjäl min dröm och får värsta hollywoodkyssen i regnet, asså daaaaamn! 





Hittat min framtida man på ica, pelle

shulashulashula , ahah skojade bara kanske blir mitt nya hej till er ;)
hur har ni haft det idag? jag har iallfall haft en bra dag, kanske segt på dagen men efter ett glas cola blev allt bättre ? allafall igår stod jag i duschen  ca en timme, ville verkligen inte gå ut för jag frös så mycket. så jag la mig med mjukisar, leggins tjocktröja och allt. och ändå frös jag . vaknade runt halv 11 satt mig vid tv och frös och hadeont i huvudet.. sen ringde maria och daniel mig 1000 gånger , så fixade mig lite lätt och drog hem till dom. dära så rakade maria av daniels hår, det blev skit snyggt. sen så somnade jag på soffan medans dom fixade sig, dom är så fula jag frågade dom vad de skulle göra, dom ba nget ska ut sådära. sen kom sanningen fram dom skulle gå och se snabba cash haha och sa inget för dom visste att jag ville se den.. nej men jag tycker dom borde gå själva ngn gång är ju alltd med dom, går säkert dom på nerverna och jag skulle ändå träffa elisabet... Men iallfall vi drog sen hem till mig, hade ju somnat på soffan så vägen hem köpte jag en cola . och där efter blev jag pigg :) Pappa mamma, jag och elisabet åkte till kista, vi skulle äta dära och pappa skulle klippa sig som han gör varje månad.. När vi ändå var där passade vi på att kolla lite, mamma hittade ett par stövlar och hon köper nya skor hela tiden. Hon kommer ju har mer skor än mig snart, och jag köpte en väska den avr skit snygg men den var bara snygg till min outfit, så kommer säker bara ha den ibland ;)

När vi kom hem satte sig jag och elisabet , och snackade för fullt. Vi redde ut massor med saker, det kändes väldigt skönt. Nu kan vi börja om igen, och vi är ju kusiner och kommer alltid vara det. vad än som händer liksom det blev ju mycket missförstånd, men man kan ju alltid lösa det vilket som....  Har ju saknat min brud, men nu hoppas jag allt blir bra igen..  Sen gick vi och handla massor med frukt och det var då det hände !!!!!!!! Jag träffa min framtida man på ica, har alltid kollat in honom. och elisabet känner honom. och ni skulle sett mig höll på att dööö, hahaha nu har jag bestämmt ska HA HONOM! hhaha låter fett desspirat, men vem bryr sig?

nu har hon gått och jag ska ladda ner en film, skruven som beckham. den är grymt bra :) Och juste biilderna kan ni se på fridas blogg ;)



Landet, sommaren 09


galen kväll

NUUUU ÄR JAG HEEEMMAAA ! !
har haft en grym kväll , det började med en fet god pizza som alla var döda efter. Sen började vi spela sing star, och kan säga imorgon kommer jag inte ha någon röst. Tog verkligen i när jag sjöng, hur tontöv jag nu än är så what ever. någon gång måste jag ju visa mina skills :P sen kom J&H förbi, sen började allt. från att det skulle bli en tjejkväll till att vi verkligen dansade loss, vissa blev väl lite fulla/lulliga . Men jag kan säga en sak hade så jävla kul och jag drack inget, dom trodde jag skulle vara tråkig som bara satt ner på soffan . Men damn jag dansade loss, fyfan och sjöng gjorde jag som jag alltid säger har fan roligare utan sprit än med. hah men var ändå inte sugen om man ska säga så;).. Kan kortfatta kvällen, mycket dans,sjungande,skratt,bilder and you name it ..
Efter att alla drog blev det bara lite tjejer kvar, så vi satt och kollade på tv och jag snackade i telefon med en killkompis. pga att hans kompis skrev massa med äckliga saker till mig, så vi snackade om det. Och om att jag är kär i ZLATAN, men vem är itne det ? Imorgon kommer ni få massor av bilder ..

Min syster kom och hämtade mig,amanda,mickan och nicole. Tack maria och daniel ännu en gång  för att ni hämtade oss, men ni kan ju inte motstå mig såklart ;)
Ska hoppa in iduschen nu, sedan sova om jag inte somnar iduschen..

Juste vet ni vad som hände  idag? blev ju nerknuffad isnön förra fredagen, tror ni itne jag blev det idag också? jag ska alltid få vara offret, men jag gjorde tillbaka tog en hög med snö och kastade det mitt i madys ansikte. haha nobody mess with me ;)


Hooome

Nu är jag hemma! Det blev massa massa bilder, lägger ut dom imorgon, I promise :)
Har precis fått reda på att jag har fått ett dansjobb och ska lära mig vääääärsta koreografin på typ en vecka :( Mer än det kan jag inte säga... Men Henrik fattar hahaha!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Imorn blir det öppet hus! Godnatt :)


hos frida med härliga tjejerna

nu sitter jag med fridas data, vi tänkte ha en tjejkväll med massa cooooola och pizza ! vad kan bli bättre, det kommer bli jag,aylin,nicole,frida,amanda,mickan,carro och emma :)
tror inte det kommer bli så mycket bloggande ikväll, men skriver imorgon om våran underbara kväll och så får ni bilder :)

HARE GÖTT , pussar och kramar !

Girls night in

Nu sitter jag hemma hos Frida med Stephanie, Aylin, Emma och Nicole. Carro är typ påväg hit tror jag och Amanda kommer sen. Vi ska va här och göra nåt, vad vet jag inte. Vi ska beställa hem pizza iallafall hahaha! Tjockisar haha.. Men vi ska ha kul iallafall! Skriver senare, ciao!


Got it

Okej, jag fick tag på numret, och har nu bokat lilla Carolina för onsdagens möte i fryshuset, lovely! Vad det är för möte berättar jag inte, förräns efter mötet dårå :) Suprise,suprise!
Men nu ska jag hoppa i säng med Andrew! Go'natt ♥


yesterdayyyy


Dagens facebook-grupp

"I wish I could record my dreams and watch it later"

HAHAHA det är sååååå jag!


No lur

Cha chaaaaaa eller vad de nu är alla patetiska stor bloggare säger sådär lagom bögaktigt..

HAr försökt få tag på carro ganska länge nu, har ringt som en galning men kom bara fram till abonenten.. Först för några minuter sen kom jag på att hon bytt nummer. Damn, och jag som inte en mobil har fick fråga runt på nätet sådära.. Fan vad många som ville driva och skicka nåt annat nummer, typ ens eget och jag har bara ett ord till er; mobboffer. Om jag ville ha era nummer skulle jag ju frågat om de, ååh..


Break my heart

Jag vill bara åka bort och glömma bort allt, för så länge jag är hära och du i närheten kommer jag aldrig sluta tänka på dig.. varför gör du så hära mot mig? faller för dig om och om igen, du gör ändå samma fel... du lurar in mig massor med saker, sen när du har fått det du vill, då går du bara ? vad är det jag gör för fel? det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu, och den ända som kan svara på alla mina frågor är du !




en liten topplur

ååå nu harjag precis vaknat från en topplur, satt och kollade på one tree hill och plötsligt får jag jätteont ont när jag andas och en värk som om jag hade mensvärk. Och när jag säger värk var den verkligen VÄRK! så när mamma kom hem gav hon mig någon tablett och sen somnade jag med alla mina kläder plus sminken. När jag vaknade kände jag mig skit äcklig ! Så hoppade in iduschen och sedan åt jag, nu mår jag iallfall bättre och hoppas att det föreblir så :)
Imorgon är det fredag ! YPPII , efterskolan så kanske jag ska htta på något med tjejerna iklassen . så iimorgon bir det chill dag, hoppas jag. Kommer inte orka gå upp på morgonen men får väl be pappa väcka mig. then belive me, jag kommer komma upp ..


Blä på mig själv

Varför ska jag alltid mess things up? Duuuuuh blir så trött på mig själv, osäker ful jävel som inte kan göra nånting rätt. Lockande beskrivning va? Det ska jag lätt skriva i min kontaktannons när jag sitter lonley i en unken lägenhet somwhere vid 50 års ålder. HAHA okej enough with the ältandet.

Nu ska jag tvinga pappa att köra mig till vällingby så att jag kan lämna in min mobil på cp lagning. Usch.

Men såså, supersurasilvermickan is out of heeere!

Seeya


hemma igen

nu har jag precis kommit hem från en jobbig dag iskolan, eller den här gången skippar vi det..
jag och amanda tog bussen tio i två, kom till skolan hel typ. vi lämnade in vårat projekt skrev en utverdering sen hem ! kan dagen bl bättre eller?  nu sitter jag hära och har allmänt tråkigt, vill inte vara hemma. faaan ! nej nu ska jag gå n på blocket och hitta en vän till mig ! seee yaa


Livet är bäst efter en varm dusch

tjeena bloggen, och alla där ute :)
Nu har jag precis kommit ut från en varm varm och yttligare varm dusch, fyfan vad det var skönt ! nu mår jag mycket bättre, alltid när jag kommer ut från duschen känns allt mycket bättre igen skit stört . hahah Men nu måste jag börja fixa mg så jag kommer itid till skolan, ska vara skolan kvart över två för att vi ska lämna in vårat arbete. Jag tycker det är onödigt att man ska tll skolan lämna in sen hem igen, men får väl göra som dom vill och vara glad :) 
Kanske hinner skriva ett nlägg innan jag går till skolan, HARE GÖTT ANNARS :)


Back on track

tjeeena bloggen!

Jag sitter i soffan med min notebook, haha asså den e så liiiiiten! Det ser ut som en bebisdata, somattmin andra brbara skulle va mamman till den här hahahahahah!
Jag är sjuuuukt jävla trött, ska tvätta mitt smink och hoppa i säng med Andrew hihihi.. :)
Mina läppar svider... I neeeeeeed lepsyl! eller hur man nu skriver..
Imorgon har vi ingen skola, vi behöver bara gå till skolan, senast hvart över två och lämna in arbetet som vi har jobbat med hela dan idag :)

Imorn får jag sova hur länge jag vill, yippie! :)

Gissa vad, denhär datan har en web, så jag slängar in två bilder ifrån alldeles nyss :)


just meee


me n' andrew ;$

HAHAhA fooled ya! Ni trodde att Andrew va nån snubbe va? :o
jeeeez, va tror ni om mig? ;o


6 timmars plugg,

nu har dom två jobbigaste människorna imitt liv gått, hah nej skojade bara . Har haft en seg/rolig dag idag med tjejerna. Efter mitt sorliga innlägg ringer amanda mig och frågar varför jag itne har väckt henne, saay whaat ? vad ser jag ut som och jag skickade faktiskt sms, men iallfall mickan och amanda kom hit. Jag gjorde frukost till dom, vi satt och snackade massor tills vi verkligen måste börja med vårat arbete. Vi började runt 12 och ingen av oss hade någon lust, men vi tvingade oss till att jobba. Efter 6 timmars arbete blev vi äntligen klara. YIIIIPPI , men medans alla dom där 6  timmarna hade vi ganska roligt, vi åt hela tiden eller jag rättare sagt. Vi skratta vi störde varandra, vi tog bilder . you name it liksom :P
Efter vårat hårda arbete som blev skit bra, viille dom baka kladdkaka, så dom började baka. Jag gick mest runt och plockade undan allt, för amanda skulle visa att hon hade slängt en tjej. Så hon slängde massor med papper runt i huset, okej nu kanske ni inte fattade något men skit samma.
Precis när vi skulle lägga in kakan,kom pappa och mamma. så dom gjorde mat medans vi kollade på tv, sen åt vi lite. La oss isängen och efter några minuter ville dom ha kladdkaka, så vi åt det med glass :) SMAARIGT VAR DET !
Sen efter att alla har en bulle imagen, la vi oss i min säng och började filma varandra :S och dom började kikla mig, hahaha
Nu har dom gått och jag har tråkigt, haha men ska väl sätta mig där ute med mamma . :)

Skriver senare, och då får ni lite biilder från idag :)


God morgon allioppa

Nu har jag vaknat och tänkte vänta på vännerna men ingen av dom svarar, coh jag tänkte ju att dom skulle äta frukost hära. Men nej båda sover eller så orkar dom inte svara :P Så om ni två ser det hära skynda er hit, vi har mycket att göra idag..
Men nu ska jag forsätta försöka få tag på dom två :) skriver seenara


Hemma igen

Hej bloggen! Blev ingen bloggning från Malmö, hade ganska fullt upp ;)

Nu sitter jag och skriver ut massa papper om stadshuset. Ååååh asså fett tråkigt me stockholmsprojektet seriöst, va e meningen lixom?

Anyways, min mobil har gått sönder.. IGEN!! Måste lämna in den på lagning asså omg fan va irriterande! Det går inte att ladda den, asså de går ibland att få den att laddas och så, men batteriet är helt tomt och de laddas inte, asså batteriikonen visar att de laddas mer batteriet går inte upp, got it? Detär typ tredje gången det är såhär jag ska fan få en ny mobil, nu jävlar asså!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig sen dra mig mot Steffpeff


sov dags ?

nu har jag kollat klart på mina serier, eller det avr för en timme sen kanske men har suttit och snackat med familjen. Imorgon ska amanda och mickan komma till mig på morgonen, först ska jag bjuda dom på värsta frukosten. sen ska vi börja med vårat projekt :)
Men tänkte bara säga god natt, om jag nu somnar..


NAVY CIS,OCH NCIS LOS ANGELES

Nu har jag precis duschat och satt på mig myskläder, nu tänkte jag visa lite bilder från idag och sedan kolla på Navy cis .. och sedan ncis os angeles

Bilder från idag finns massor av bilder












Ska bestå av ett hollywood smile, men ännu en gång funkar det inte...

Amanda sitter på den kungliga soffan

amanda var klantig här omdagen och ramlade, och kolla hennes blåmärke



ända skälet till att jag lägger upp den här bilden är för att jag diggar tjejen bakom

Illiminati sympolen, som finns i stadshuset?

Det får räcka med dom hära bildena, kan itne göra två saker samtidigt.



en hel dag med den bästa

vilken underbar dag jag har haft idag :)
jag och amanda började röra oss till stan vid elva, gick av vid fridhemsplan och sedan skulle i ta bussen 3 mot söder sjukhuset. när vi kom fram dit så var det bara en kvart till att visningen skulle börja, tolv började den. när det började fick vi bland annats se vart dom har festen för nobelpris människorna och de.. Det var sjukt intressant kanjag säga, vii fick ¨gå runt och se. Det tog oss en och en halv timme , men det var det värt. På slutet blev vi skit hungriga, så vi bestämmde oss för att gå och äta, det är inte så svårt att gissa vad v åt. Det fick bl burger king, vi satt där och snacka och tog bilder när det plötsligt springer in en polis och typ skriker åt en man. sen kommer två till poliser, fyfan vad vi blev chockade dom bara kom in typ och allt hände så snabbt. Vi tror den där mannen hade hash eller ngt för han sa, att mannen skule spotta ut det han hade imunnen.. ojoj drama drama drama, sen efter en lång stud inne på burger king giick vi till expresso house och köpte varm choklad med mashmellos (okej jag vet fel stavning) sen åkte vi hem, fyfan vad vi frös idag.. gud vad kallt det är !!! VÄRME TACK !!!!!
när vi ska av hässelby gård, så glömmer amanda mina vantar så hon springer in igen och jag står där utanför, det roliga var att hon hade glömt sina vantar på vägen dit. ahhaha amanda ska inte äga vantar asså:P nej men hon är den bästa :)
Vi kom hem satte oss vid tv och kollade på one tree hill och frös häcken av oss..
Bilder kommer senare för nu roppar mina föräldrar på mig och säger att maten är klar. men bilder kommer senare


uyflykt time !:)

heeelluu, nu ska jag iväg på utflykt med amanda. vi ska till statshuset, amanda ringde in och pratade med dom. och enligt henne var det en snygg /charming kille som pratade ;) sen ska vi fika,

Men nu måste jag verkligen gå, annars kommer jag komma sen och det vill vi ju inte:)
jag lovar inget, men ska försöka ta massor med bilder :)



i need to see you cry

hejhej jag heter stephanie och är jävligt uttråkad och börjar känna mig sjuk, och då menar jag inte sjuk i huvudet...
skola vare idag som alltid, och jag har haft kul som alltid. Hade fight med amanda på engelskan om ett spel. vi körde ordlek, och sen hade vi båda sagt samma så vi började kriga om vem som skulle få kortet.. så det slutade upp med att v skrek och drog idet .. har haft hemkunskap , och jag jobbade med aylin. vi gjorde lasagne det var fett gott, seriöst hahaha vi var ju hur grymma som helst :)
har inget roligt att skriva på bloggen, för inget specelt har hänt.
juste vi har projektvecka, så vi ska jobba hemme tisdag,onsdag och torsdag. så imorgon ska jag och amanda åkta till statshuset , vi ska hitta fakta om de :) roligt "host  host "
så jag tror jag ska gå och sova ngn timme, skriver senare:)


sov dags snart

Nu är det kväll och ännu närmre till skolan .. :(
nu har alla gått och jag är redo för ngn bra film på tv, alla kanske har börjat men får väl se ändå :P
vi hade ju som sagt gäster hära, så fick bli en liten plock kärring om dukade fram och av. sen kom amanda förbi, vi åt glass med banan med pappa och mamma. när vi var mätta och belåtna så gick vi in till mitt rum, och började kolla på kläder. ska beställa lite smått&gott, och så kollade vi på massor av bilder. det var kul, man ser att man har förändrats ganska mycket :) Maria och daniel kom också förbi, så vi alla snackade och sånt. Nu har alla gått och jag hoppade in i duschen, :)
så har min dag varit, tror itne det blir några fler inlägg idag. men skriver imorgon HARE GÖÖTTT

lite bilder från dagen.
                                               Före

Efter



Inte dom bästa bilderna , men ni får nöja er :)


Jag blev ju som sagt ner puttad isnön i fredags, och frida tog biilder. här har ni dom
Precis klivit upp från den kalla snön...

Och blev puttad lika fort

mickan blev också ner puttad


Live n' directly from da car

Mickan's in da house! Okej no, in da car hahaha! Sitter i bilen påväg till Malmö, har en liten gullig vit bloggdata. Sweet!
Jag ville ba berätta om en riktigt skum människa som addade mig på msn idag. Vart varelsen fick min msn har jag ingen aning, han/hon vägrar att berätta vem de är, snackar på engelska, när ja fråga vem de va fick ja svaret; I'm a 21/f you're male right?
Man ba wuuuuut, give it a break?

Haha, men nu ska jag surfa tills datan dör.. Seeya!


SÖNDAGS ÅNGEST

tjutjutjujtju.
har precis kommit hem från willys med mamma och pappa, först skulle v bara handla lte lätt men det blev inte så det blev hur mycket som helst. så nu kan man äta sig tjock :) idag ska vi få gäster så jag vet itne om jag kommer kunna blogga så mycket idag, coh så kanske amanda kommer förbi :) min pappa håller på att fxa ihop henne med min bror, haha sån humor har han ;P  bl kanske dangens outefit idag..

Juste fyfan det är söndag,=ångest dag! trodde det liksom var lördag, men nej dag... nu är jag ledsen :( för imorgon är det skolan, fast vi har hemkunskap. jag kan inte bestämma mig, först vill jag inte att det ska vara skola men sen så vll jag det :) hahahha

Men nu måste jag sluta skriva, för nu har min farbror kommit .
HARE SÅDÄRA GÖÖTTT !


webbar med

hahaha sitter och webbar med amanda, och det är ingen nyhet. och fyfan vad blek jag har blivit , är blek som en blekfis. fyfan säger jag bara nu vill jag att sommaren kommer annars kommer jag itne lämna mitt rum tills jag åker till usa..  Nej blir fan skrämd när jag ser mig själv!

Men ska forsätta webba, see yaa


hihi

Dagens rapp kommer nu:)


By : Tyra banks och bow wow ..


snackar i tele med älsklingen

heelluu nu sitter jag och snackar med amanda i telefonen, och hon håller på att somna. Men jag underhåller henne, med massor av prat visst är jag snäll :) men nu så smsar hon med ngn, och det gör hon alltid när vi snackar så jävla osocialt .. haha men men hon är som hon är :P älskar henne ändå
så nu får hon tillbaka :)

Satt och kollade på massor av bilder idag och hittade ganska många som alla minnen dyker upp igen . saknar dom tiderna garanterat, haahha


En sommar kväll på trakternas fotbollsplan , miss

Nu ska jag vara social innan hon somnar, HARE GÖTT


myskväll med familjen

nopp det blev ingen kista idag inte, men nu väntar vi på maria och daniel som är ute och ska handla gott tills ikväll. det är haitigala typ, så vi ska kolla på det och smaska oss och gråta . enligt maria så grät hon jättemycket, och jag är en som gråter för en film då kommer jag gråta definitivt !

skriver senare , PEACE OUT !:)



Min andra halva ! fiinns ingen bättre än henne...

min maaaaageee!!!

idag har jag inte gjort ett skit, bara kollar på tv och fixat mig själv! Har verklingen inte gjort ett skit, men det är så jävla skönt men ganska utråkande. idag har min en av mina farbröder Stefan vart hära idag, och sen min andra farbors tjej hära :´) vi snackade och sånt , sen åt vi mat då vart det en stark mat . pasta med kött och en stark sås, så nu är min mage bränd. shiit har fortfarande ont imagen, :) nu väntar vi på mina pappa och sen ska vi kanske till kista allihoppa :) men skulle bara säga att jag lever, om jag itne åker in med skärsår imagen, okej "peppar peppar ta i trä"

FROM THE BEST ONE /STEPHANIE


Dagens låt



B.o.B - I'll be in the sky


Graaaaattis!

Som alla kanske inte vet så fyller mina favorittvillingar 16 år idag, grattis på er pluttisar :) <3




23dje januari 2010

Hahaha, jag känner mig lite bortkopplad, när jag skulle skriva rubriken skrev jag 2006 istället för 2010? Hahaha, de va ju typ 4 år sen, hej jag lever i det förflutna :$

Nej men jag har varit uppe några timmar, ska packa min lilla västa för roadtripen imorgon och sedan ska jag hoppa in i duschen och duscha/bada läääääänge! Har frusit för länge nu :( Sen ska jag fixa mig och röra mig mot Skääääris... :)

Fast jag orkar inte packa :( Men jag måste, för imorgon kommer jag orka ännumindre så de kommer bli knas sådära.. Men jaja jag ska bara va borta i typ 2 dagar så jag behöver inte värst mycket, plus att jag glömde supermycke grejer hos min syster så jag måste lämna plats i väskan.


ingen sömn för mig

nej som sagt loggade amanda in på msn, så vi började snacka och nu webbar vi . det har blivti en standard att webba, :) hahah nördar, sitter och lyssnar på lite musik fast lågt, för mina päron sover och vi vill ju inte väcka dom inte ;)

Så istället får det bli  nattens snygging
joel kinnaman



Nu ska jag drömma mig bort med honom, när vi ligger  på stranden i L.A med en cola i handen grrrrrrrrrr


no more you and me

Nu är jag redo för sängen, har borstat tänderna satt på mig sovkläder . och nu har jag satt på mig den där fuckade skenan imunnen, haha fyfan ser ju helt störd ut ;) tyävrr får ni ingen bild ..

Men godnatt nu allihoppa sovgott, jga ska iallfall försöka somna med den hära saken :)
upps nu loggade amanda in på msn, !


Dagens video



Kan man dregla mer över någon som jag har gjort över denna hottie?!
Don't think so...


Dagens skämt.

- What do you call a black man who's flying an airplane?
-Eeehmm...?
- A pilot your freakin racist!

HAHAHA


I'm ridin' solo

Oooolaaaaaaalaaaaaa, hahah eller aa nåt...

JAg halvligger i min säng och har jävligt ont i ryggen. :(
Fryser också... Jävligt mycket. Kan bero på att mitt fönster är öppet (a)
Ska stänga det snart och sen gräva ner mig e sängen och kollapå O.C... Imorn ska jag åka till Norsborg och fira Isak och Joel på deras sweet sixteen, hihi. Måste fixa presenter till dom vafan... Åååh, kill me!

Idag har man bara varit i skolan sådära, sen har jag varit hemma och tagit det lugnt och fantiserat om att få ligga i sin varma sköna säng och sovaaa! Pappa köpte cd-rw skivor igår så jag brände 4 cds hahaha, det blr runt 80 låtar.. Jag får 80 låtar och han får typ 20 hahaha visst är jag snäll? :p

Längtar till da roadtrip vafan, me bra musik kan inget gå fel, och värre än förra gången, när vi fick fortkörningsböter på 3 lax, kan det ju inte bli!

Sweet


en blåtira och ner puttad isnön

dom två senaste dagarna har inte precis vart mina dagar. det började redan i torsdags, kom 65 minuter försent till skolan och det händer aldrig mig. "peppar peppar ta i träd" och sen står vi i kön in till matsalen, då tar två killar ner mig på golvet och puttar ner amanda på mig och sedan carro. Men carro hinner ställa sig upp, men precis då får jag hennes knäskål mitt i mitt öga. så fick skit ont ställer mig upp och då puttar dom ner mig igen, så efter maten gick jag till skolskötaren. men nejda hon är inte dära, så jag går till fritiden och min skola är så jävla fattig att dom itne ens kan ge mig en ispåse. så amanda får gå ut och ta is och lägga det i en påse, driver människorna iskolan eller ? sen hade vi matte prov och det gick SKIIT !! och precis innna ringer min bror mig och säger att jag ska till tandläkaren och hämta min skena jag ska ha till mina tänder när jag sover. så min syster och jessica hämtar mig, vi åker hem till mig packar eftersom vi skulle simma sen åkte vi hem till maria. packar hennes kläder och sen skulle vi röra oss till hallonbergern, när vi är påväg ser vi att hon itne har någon bensin så vi ringer min pappa och skulle hämta ett kort som man ska tanka eller fan vad det nu är. så vi skyndar oss och får köra rally till tandläkaren, kommer dit får min skena och så berättade hon hur man skulle göra och allt. Åker till statiol och tankar, men då funkar inte kortet man ska betala med så maria ringer pappa och han säger "men man kan inte betala med det kortet på statiol" så vi var tvungen att åka till pappas jobb hämta hans bankomat kort och sen åkta tillbaka till statiol och betala. och vi var så stressade för vi skulle gå och simma och hämta upp mickan. men vi kom iallfall väg och vi simmade och hade det kul där, det var så skönt att simma :) kände påkvällen att jag vägde minder :P men när vi har badat klart ska vi betala och då helt plötsligt ser vi en av mina farbröder, han jobbar dära som typ dansare . snackade med honom och sen åkte vi hem. när vi kom hem åt vi och sen åkte vi till några. kom hem vid elva och gick och la mig, att ha dendära skenan imunnen är pain in the ass ...

Fredag idag har det vart en vanligdag, på engelskan vart jag amanda och mickan flummiga. så sjöng skrev på tavlan och allt detdära :) sen hade vi est var lika flummiga då , sen slutade vi :) väntan på bussen hände allt ! mady, bryan och jakob puttar ner mig isnön som om jag vore en pappersbit , seriöst hahaha när jag ställer mig upp puttade dom ner mig lika bort ! vänta hämden är ljuv , dom ska få se !! mohahahah (bilder kommer senare för frida har dom)
efter skolan skulle jag och mickan plus min kusin geroge åka pulka hihi, men tyävrr blev det ikke så! jag var tvungen att avboka mina planer för att det hände andra saker. så jag åkte till maria och daniel, pappa hämtade upp oss, vi åkte till min farmor. sen kom vi hem jag pappa hämtade mamma från jobbet sen kom vi hem och åt middag.
Sen har jag inte gjort något bara vart hemma, skulle träffa muppen, men vi kom inte på vad vi skulle göra så ..




Så här roligt har jag på b-språk lektionen 
Och jaa jag har bara g i bild



so far, so great

I just want the school to be evertything I ever dreamt of, because then I just can relax and enjoy whats left of it.


Dagens kommentar

"Vad är knäskål?"

                 Emma R,
när vi förklarade för nån(?) hur Stephanie hade fått en knäskål i ögat


Dagens sanning

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre.
Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid.
Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta.
Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger.
Så om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett ton tillbaka!


rubrik saknas

Hej mina älsklingar.
Har varit i Åkeshov och simmat idag med Stephanie och Maria. Det va skitkul :)
Imorn ska jag och Steffi upp i backen vid astrakangatan och åka pulka hahaha! Hoppas vi inte bryter några ben :)
Jag känner mig övertrött.. Ska ta en liten powernap och sen göra färdigt mitt so arbete som måste va färdigt imorn! :(


GEE MIG DEN HÄRA BILEN

O M G VILL HA DEN HÄRA BILEN !! PAAAAAPPAAA ge med den här bilen ! okej man måste råna en bank först men det gör väl inget det är ju jag (a) Kan någon göra det åt mig ? skulle vara gulligt


Tänk en sån bil fast LILA , och mig sittande iden vad kan bli snyggare?


mm

hejhej nu är jag nyduschad och webbar med åsnan amanda, ska kolla på the real housewife of new jersey.
jag tror itne det blir så mycket bloggande för mig, mår itne så bra av vissa saker. och jag tror jag ska hålla mig borta ett tag, förstör ju vissas liv tydligen ! men nu ska jga forsätta

HARE GÖTT!...

Vill bara forsätta gå , och aldrg kolla back again


Baby, get on the floor


En sån grym låt, och deras röster DAAMN. men smälter


Dagens snygging

Såg frech prince of bel air idag när jag kom hem från skolan, och det programet är ju grymt  :) haha och jag älskar när Mady en kille i min klass när han dansar som carlton . haha det är skit grymt och det liknar exakt !

Så dagens snygging får blii........ hmmm

svaaaaaarreet är....

WILL SMITH IN BEL AIR


wazzzup`?:D

tröööööööööööööt det är jag, och har vart det hela dagen. !
usch somnade ett igår, och ville verkligen inte upp idag ! frös och var helt slut helt enkelt, skolan har vart seg har itne gjort ngt har bara pratat och vart död. eller jag har gjort det jag skulle göra men sen har jag bara gett upp, just nu orkar jag inte med något. och amanda var itne iskolan och inte mickan heller, booring men jag hade kul med killarna :)
 har inte så mycket att säga än att jag är helt död, senare kommer dagens snygging upp  och låt :)

HARE GÖTT, så skriver jag senare :)


HOme alone

Gick hem tidigt från skolan idag. Jag hade knappt två lektioner. Hade ont i magen, eller aa typ för jag hade ont ända från halsen ner till magen och det gjorde superont när jag satt ner och kunde knappt andas, och så mådde jag sjukt illa. Min mentor sa att jag skulle gå ner till syster så det gjorde jag. Jag kom dit och de va nåra småbarn där och en lärare. Hmm tänkte jag... Ovanligt att så många är här samtidigt. Då gick det upp för mig att småbarnen skulle ju ta en till vaccinspruta för svinsjukan. Så jag frågade läraren om de va stängt för andra då sa hon; Ja. Som det står på dörren.
Hej jag är en dryg lärare i Hässelby Villastad? Det är såna som du som ger snobbställen som hässelby villastad dåligt rykte. idiot.
Anywho, så jag gick och sjukanmälde mig och åkte hem. När jag kom hem gjorde jag en kopp te och kollade på ATL. Daaaaaaaaaaaaaamn vad sjuuuuuukt snygg min man är säger jag bara! I'm in lööööv...
Su sitter jag och kollar lte på tv och det är en skit jobbig låt på ztv jag stör mig på den supeermycket ni kanske har hört den den går såhär "be my boy my boy my boy american boooooy. I'll be you girl your girl your gilr american giiiiiirl." och så upprepar dom det heeeela låten. Diss.


My maaaaaan <3


Loggade in på...

... fjortiscommunityt playahead idag. Ni vet den sidan som kissi tydligen har sammarbete med? Sidan ska iallafall stängas ner den 1:a mars kl 00:00 för att de förlorar pengar pga att det har minskat med användare. Anyways, det jag vill komma fram till är att de skrev ett långt tack brev till typ personer som varit betydelsefulla för dem, som jag fattar det. Och om K nu var en sån stor kändis som hon säger att hon är borde hon väl ha stått först på listan? Stort fail för Alexandra..




Okej, men nu har jag lekt skvallerblogg så det räcker.. Peace!



Ny kategori!

Ny kategori; Dagens! Har ju ofta dagens låt, så skapade en ny kategori och ska börja uppdatera mera dagens, t-ex- dagens låt, dagens roligaste, dagent kommentar osv.. :) Have fun!


coolt hus va, steffi? ;)


Dagens roligaste

You know the world is going crazy
when the best rapper is a white guy,
the best golfer is a black guy,
the tallest guy in the NBA is Chinese,
the Swiss hold the America's Cup,
France is accusing the U.S. of arrogance,
Germany doesn't want to go to war,
and the three most powerful men in America
are named Bush, Dick, and Colon.
 
/ Chris Rock




Utvilad

Hej my bitches! Jag sitter i min säng sådära, har jobbat lite so, men inte allt även ifall det skulle vara klart idag :$ men jag gör resten imorn jag lovar! Hahaha, men jag känner mig gryyymt utvilad! Anledningen till att jag inte skrev blogg igår var att jag inte orkade helt enkelt. Jag hade sovit en timme under natten. En! Så jag var på hype mode under hela dagen minst sagt. När jag kom hem satt jag och pappa och kollade på Baksmällan. Så jävla klockren film! Pappa ba; jag fick inget sammanhang förrän bilderna kom på slutet... Hahaha!
Men när jag hade börjat kolla på filmen så kände jag att jag började bli sååå trött, var påväg att somna! Men då ringer Carro helt plötsligt och säger att hon Joel, Isak och dbekdnxi e påväg till vällingby och att jag ska möta dom där, va, vem är du med? sa jag för jag hörde inte vad hon sa. Jag, Isak, Joel och dbnandjaki sa hon. Jag trodde hon sa Benji så ja ba hmm, okej e han i sthlm? :s (han bor i malmö) men jag väntade tills dom närmade sig och sen tog jag på mig jackan och åker dit.

När jag kommer dit får jag stå och vänta i 40 minuter! Jag blev jävligt rastlös och skämdes för att stå som ett fån hur länge som helst och bara vänta på några? Så jag ringde upp Hassan och han och Sirli va nere på perrongen ja ba yippie, kom upp! Så jag var med dom en stund tills Carro och de va klara men vad de än nu gjorde. De va Deniz Bonde dom va me btw. Men tydligen så måste Joel och Isak åka hem. Så vi åker till Alvik med dom sen sitter jag, Carro och Deniz och chillar på donken, catchin' up :)
Sen åkte jag hem, med ångest. För jag åkte själv, jag var supertrött, jag frös, jag mådde illa och kände en tendens av lite halsont.. När jag kommer hem börjar jag kolla på en film. Jag somnade efter kanske tio minuter haha :$ Sen vaknade jag igen kl. 21, då gick jag och la mig och sov ända till 8!

Nu sitter jag och lyssnar på Bad boys med Alexandra Burke, min nya favvo :) texten stämmer verkligen in op mig hahaha!

Nej, nu ska jag ta och bränna musik på en skiva och kolla om det funkar med dvd-rw skivor i pappas bil... Hmm?


jävla skit!!!!

NU ÄR JAG JÄVLIGT FÖRBANNAD!!! zlatan vann inte !!!!! hallå varför röstade ni itne? ni är jag besviken, att ngn brud som åker skior vinner ? driver nii med mig? neeej fyfan min man zlatan da?? :O neej !!
hahahaha men nu ska jag forsätta att sura, och webba med åsnan amanda :) ha det göööttttttt!!



MHHHMMMM SMARRIIGT !


hohohohoho

tjuuttjjuu, sitter och kollar på fotbollsgalan med min familj. Min man zlatan har vunnit pris, och jag har ringt och röstat på att han ska vinna hela skiten ! Så nu alla mina läsare ring och rösta på zlatan!!!

Ska forsätta kolla nu, så hörs vi senare HARE GÖÖÖTTT !!



första sprutan klar!

tjoooooobaaaaa nu är jag hemma igen ;)
som sagt var jag ju hos doktorn idag, först var jag iskolan . hade engelska sen idrott, första gången hade jag kul på idrotten och vekligen gjorde allt jag kunde. stolt ! sen hade jag matte, sen slutade jag ! yiippi booort frå skolan! åkte hem til min syster , där fick jag lunch det vart kyckling med ris och sallad. smarriigt, min syster har blivit värsta hemma frun ..  sen åkte vi till "Lundakliniken" vi kom lite tidigare, så vi satt där och snackade .. haha vi satt och snacka om massor med saker sen helt plötsligt började vi prata om tänder, oh min syster hatar mina tänder. så hon säger att jag ska boka tid till tandläkaren , och då ska hon följa med mig och säga att jag behöver tandställning . så jag ringer 118118 för att dom ska koppla upp mig till tandläkaren i hallonbergen

118118 kille: Hej det är erik vad kan jag hjälpa dig med?
Jag: hej Erik snygging!
ahahhaa och då började jag skratta skit mycket så jag får itne fram ord, och så började min mama och syster skratta . sådär satt jag och dör av garv coh erik i telefonen. hahahahah fyfan vad vi garva var tvungen att lägga på i hans öra..
haha sen kom systern och vi började väga mig och hur lång jag är och vilken puls och massor med skit. jag kollade knappt hur mycket jag vägde vågade inte, och jag är 159 cm lång!! usch vääx steffi vääxx !!!
sen kom det läskiga, SPRUTAN ! fyfan var så jävla rädd, ahahah som en fyra åring. men iallfall tog den och så faarligt var det inte om en månad ska jag ta en till. ahahah min syster fick hålla min hand. hej jag heter steffi och är som en fyra åring. nu!. sen kom doktorn och han började ställa frågor och massa med shit, sen fick jag gå hem ! :) Kom hem väntade på pappa, sen drog jag ,mamma och pappa till sunbyberg och åt på kina resturang. tycker inte om kina men åt iallafall :)

Imorgon ska jag inte heller till skolan, ska åkte ända till hallonbergen till tandläkaren. sen ska vi hålla på med massor med saker om usa !


Dagens låt , och dagens snyggingar!

 


 Asher Book                                                 Collins Pennie
 

Nu kommer jag defenitivt sova gott !! GRRRRRR


Draft: Jan. 17, 2010

HOHOHO vem är det som skriver ?? jooo stephanieeee !!
igår hade vi våran första gästbloggare, Danne, the famous D live från råcksta ! jag antar att ni alla diggar honom lika mycket som jag diggar honom, och såg att jag hade fått en kommetar om att daniel är skit grym. HAHAH daniel jag vet att det var du , mig kan inte leka med ;)
iallafall morse städade jag HELA mitt rum, och moblerade om också så det blev jättefin. sen hoppade jag in iduschen coh sen kom maria och daniel, jag och maria skulle ju göra vårat projekt vi håller på med. men efter den feta tacos middagen orkade vi inte vi blev sjukt seeeggaa! så vi skippade det, vi kolla på FAME . jag jag tyckte den var helt okej, men inte daniel och maria!! ahahah men den var ju värt att see tycker jag iallfall ;)
efter det drog vi hem till mig vi hade lite folk hos mig, men dom drog när vi kom ahha ;) så speciela var vi, men maria och daniel var inte hos oss så länge, när dom gick , gick jag till min säng och sov ! :)


Idag vaknade jag först tio men somnade om till ett, gjorde itne så mycket tills jag drog hem till maria och daniel. där kollade vi på Stephfather, den var skit grym !! kolla på den, orkar inte berätta om vad den handlar om men säger bara kolla ! :) åt också middag dära, det blev vårullar och ris och sallad :) gottgott, sen drog daniel till sin träning så jag och maria bestämde att vi skulle kolla på film. Men så långt hann vi inte min far kom förbi så vi kollade på the hills istället, alla vi tre är helt inne i det ;)
vi åkte hem till mig och maria åkte och hämtade daniel, jag hoppade in i duschen sen så satt jag mig vid tv med min far. haha vi kollade på "blåsningen" jag hade höga förväntningar om den, men dom försvann när jag började kolla.. den var ju hur dålig som helst! här har jag liksom krigat för att kolla på den, och så bara är den skit tråkig. jag tror itne jag skrattade en endaste gång asså!

Imorgon ska jag åkte och ta massor med prover och sånt, pga att jag ska flytta utomlands. så önska mig lyckatill för jag verkligen hatar sprutor!!!

 

Åsikt

Jag ville bara säga en sak, Blåsningen på tv3 är på och jag kan inte hjälpa att kolla då och då. Men asså seriöst det är så wannabe Punk'd fast så mycket värre. Punk'd e fan roligt att kolla på. Det här är sååååå tråkig humor! Jag ser inte det roliga i att köra ut en blondin med hår som ser ut som en golvmopp till en träbro i skärgården(?) och lägga en likkista full med pengar i och få någon stackars pojke att spela psykstörd som kommer dit och sen blir skiträdd och hoppar i vattnet?

Sån jävla diss!


No wateeeer

HEJ!
Haha, asså jag har typ haft pluggdag idag. Fick värsta chocken imorse när jag vaknade. Gissa varför? Kolla på rubriken, yes correct vi hade inget vatten! Jag kunde inte borsta tänderna eller duscha eller tvätta händerna eller något! Jag fick verkligen panik. Jag ringde pappa och han trodde att de hade råkat förstöra en ledning eller något lknande, jag vet inte om dom håller på att bygga någonting speciellt här runtomkring men det känns ju som att de är maskiner här utanför vecka efter vecka så jag kanske inte har lagt märke till det bara.. Anyways, idag har jag suttit och pluggat, skulle svara på frågor, eller egentligen inte frågor utan man ska skriva om punkter eller nåt asså åååh, första världskriget är so not my thing. I'm all about Amerikanska revolutionen.

Iallafall, vattnet har kommit tillbaka och jag ska gå och duscha sen ska jag kolla på Mrs Doubtfire hehe..

Nu är det 5 dagar kvar tills jag åker till Malmö :) Lucky me


tjooo alla mina blogg läsare

 Tjululu jag är gäst bloggare grabbar för jag antar att ni sitter och dreglar framför datorn nu och tror att det är steffie,(Haha sucker)
Det är Danne, the famous D live från råcksta.

Jag och Min väckra flickvän maria sitter hemma hos oss med steffie..
Vi tvingade i steffie fett med tacos och nu kan hon äta på magen, aa grabbar ni hörde rätt jag gjorde henne FET !

Nää driver grabbar hon är fortfarande lika stilig som vanlig...

Efter maten drog vi igång filmen FAME och aaa den sög fett asså hade hellre velat se funny people men men tjejerna bestämmer.

Aa och nu försöker jag övertala dom att vi ska till deras föräldrar för allt är fett tråkigt...
 Maria tyckte jag skulle skriva mer men finns inget mer att skriva om fattar ni hur dött jag har det....

Save Me !!!

PEACCCCCCCCCCCCEEEEEEEEEE

Dagens låt


Alexandra Burke ft. Flo Rida - Bad boys

Superskön låt, hörde den på MTV för några veckor sen, är besatt!


Showeeeer

Hej på er! Jag sitter och glor på x-effect, inte världens bästa program men det funkar när man inte har n¨t för sig. Idag ska jag åka pulka haha! Och kanske röka vp, hmm.. Skulle på en basketmatch i Tensta men orkar fan inte åka dit, plus att ingen annan ska dit så jag tänker inte åka dit själv -.-'
Men nu ska jag lägga in lite nya låtar i mobilen och sen hoppa in i duschen :)

Hörs senare hörni


HATAR RIHANNA

ahah nu har jag skrattat mer än tio minuter så jag kommer sova gott inatt ;)
idag har det vart vanligskoldag, ville först itne till skolan men tvingade upp mig själv. samma gammla lektioner , engelskan var ju lungt bäst. vi körde wordsgames, skit kul var med muppen, mady och aylin. haha vi hade iallafall jättekul, slutade vid två drog hem och sen hämtade maria och daniel upp mig. vi åkte först och lämna in marias cv ngn stans, och sedan åkte vi och handla mat. V träffade också på pappa på bugerking i akalla han jobbar på mercesez benz, men medans vi väntade påatt han skulle jobba klart så åt vi.. tjockisar.nu!!
vi körde hem daniel, sedan åkte jag och maria hem till mig. Min pappa har vart sugen på pankakor hela veckan så jag gjorde det till honom, sen så började vi kolla på villor i usa. vi har hittat jättemånga men vi kan itne bestämma oss, och min familj är störd så vi pratar mun på varandra. ahahah men vi har iallfall haft skit kul vi har skrattat skit mycket, daniel kom sen och joina oss. och nu har vi skrattat meeer, om man ränkar ihopp hur mycket jag har skrattat idag är det ca 12 timmar .. hahah
Mitt namn har inget med inlägget att göra, men visste inte vad jag skulle skriva ;)

Nu skriker dom att de har hittat värsta villan, ska gå och cheeka . HARE GÖÖÖTTT ;)


It's not cheating unless you get caught.

H<ahaha asså jag orkade bara kolla på en film. Dels för att det inte går att bränna ner filmerna på en skiva så jag måste kolla på datan, och dels för att jag inte orkar. Jag vill uuuuut jag orkar inte sitta inne en enda minut till! Ååååååh, Steff svarar inte heller vi skulle ju åka pulka :(

Får väl hitta någon annan som kan va min kompis, eller nu ringde hon upp men hon kan endå inte åka pulka den är försent :( Men ska hitta nån att va me kisses :)



Fredagsmys

Helluu :)
Jag sitter hemma och ska bränna några filmer, är lonley idag som vanligt. Ska kolla på Sandor slash Ida, Alvin & gänget, Juno, ATL, Baksmällan och Mrs DOubtfire om den hinner bli klar. Haha, asså om det här skulle va för typ etthalvår sen skulle min hjärna tänka; JAA ENSAM HEMMA! FEEEST!
Men inte längre, har tröttnat på det. Hemmafester no more asså det blir knas varje varje gång. Anywho, nu ska jag kolla på film och njuta av min ensamhet, fast kanske drar på bio ikväll med Steffi, jag vill se Snabba Cash och det vill hon också! Men är så jävla slut efter skolveckan så vi kanske går imorgonkväll istället..




I'm not stupid in love.....

This is stupid,I'm not stupid, but I just cant do this,
I may be dumb but I'm not stupid..
 My new nickname Is you idiot Such an idiot, Thats what my friends
are calling me when they see me yelling into my phone
they tell me let go he is not the one
I thought I saw your potential guess thats what made me dumb 
 He don't want it, not like I want it
Oh why waste your time you know he aint right..
Trying to make this work but you act like a jerk, silly of me to keep holding on.
You don't know what you lost ,and you wont realize till I'm gone
i´m just not stupid in love.
 


 

 
 

 


CSI MIAMI

tjjeena :)
sitter och kollar på csi miami och har ansiksmask som jag snart ska ta bort men lägger in ett inlägg det skadar ju itne ;) idag har jag gjort massor med saker, eller det känns som det. idag var det en vanlig skoldag , maten var BLÄÄÄÄ jag hatar pyttipanna!!! usch säger jag bara, äter itne ens det hemma. när jag kom hem började jag städa blandannat mitt rum och lite runt huset, sen började jag laga mat. Det blev fläskfile med gräddsås pch pasta, det blev skit gott och det var jag som gjorde den helt själv ! vet inte vad som fick mig att städa och laga mat, men ville överraska min mamma, min pappa går det itne. för den maten han ville ha fick han itne, ahha .. ;) alla tyckte det var gått, och jag blev självnöjd  nästa mästerkock okej nu ska ja itne få luft .. :P men sen så följde jag med maria och daniel och hämtade ut en packet och de. vi kom hem och fikade och så kollade vi på villor/lägenheter i usa som sagt ska vi hyra där borta ;) men vi ska söka mera, alla är så fina och vi kan itne bestämma oss ;)


Nu har jag duschat , haft hårinpackning och ansiksmask och rakat mina ben och övriga delar ;) har också hanbangat i duschen asså viftat med håret upp och ner, det var skit kul hela badrummet var blött ehhe vem bryr sig ;) dansade också och sjöng , idag fick det bli oprea 

Nu ska jag forsätta kolla på CIS, som är mitt älsklingspogram

juste ngn frågade om det var min farbror som dansade med MJ kläderna, och svaret är jaa :)


hare gött

nu är der reklam på the real housewife in new jersey , eller hur man stavar.. ska kolla klart på det sen blir det sängen, är sjukt trött .. och imorgon börjar jag åtta varför säg mig varför? usch blir bara nojig när jag tänker på att vi börjar åtta , men iallfall nu börjar det:)

GODNATT HARE GÖÖTTT


My selfish mind.

JAg är grym! Hahah okej nej men jag har ingen inledning till mitt inlägg egentligen, jag sitter och kollar på Shutter. Just another japaneeseskräckfilm haha! Den har nyss börjat, så jag ska kolla på den och jag slänger in ett inlägg efter filmen :)

För er som också vill se den så hittar ni den på canal+ action :)


kolllaa!!!

den här videon är på min farbror Stefan och min kusin Susanne, har lagt in en låt förut som hon sjöng om ni kommer ihåg?
iallafall här är iallafall när dom dansar på pridefestivalen 2003, till Michael Jackson


Min farbor är killen som ni ser och den ända, och min kusin står längst fram bredvid min farbor till vänster tror jag?;) hon kommer in i bild efter ngn minut..
säger bara kolla på hela, det är värt. dom är skit grymma allihoppa ! :)
Båda av dom två kan sjunga och dansa, varför fick inte jag ngn sån begåvning? gee mig liittee!!
kanske dålig bild men försök att kolla odentligt så går det bra


Nightmares

Hejhej bloggen, jag va inte i skolan idag. KUnde inte sova inatt pågrund av en grov magvärk som inte ville gå över. Men när jag tillslut somnade hade jag värsta mardrömmen. Det är som vanligt svårt att berätta drömmar i ord men den här drömmen har verkligen fastnat på mitt huvud. Speciellt en av bilderna som har bränt sig fast i min hjärna.

Det började typ med att jag var med i drömmen, och var på nåt ställe ute i skogen. Eller inte skogen men typ landet. Något kollo eller något för det var ett stort hus, en stor trädgård och massa barn och ungdomar samt några vuxna. Över gatan fanns det ett annat hus men där bodde en privatfamilj. Familjen var en mamma en pappa en dotter i min ålder, en familj som jag känner igen från mina tidigare år när jag bodde hos mamma. Det enda som skiljde sig från då var att de nu hade en ny bebis.
De skulle ha ett sånthär disco på kollot, som är tradition på alla kollon. Men jag ville inte gå för jag visste, jag vet inte hur, att själva byggnaden skulle börja brinna och hela skiten skulle brinna ner. Så jag gick till familjen över gatan den dagen, även om jag skulle få skit, det är ju ändå bättre än att brinna upp. Så jag stannade där under dagen, lekte lite med bebisen och så. Och när discot hade hållt på ett tag så började branden, och den spred sig snabbt. Brandkår tillkallades men den kom inte fram i tid.

Efter det så vet jag inte riktigt vad som hände, men jag kom tillbaka till samma plats, fast några år senare. Fast denna gång var det inte jag utan jag följde en flicka, hon var mellan 14-16. Byggnaden var inte densamma men den låg på samma plats. Den såg väldigt liten ut. Det var ungefär samma verksamhet såg det ut som. Men det såg väldigt instängt ut, själva byggnaden alltså. Det är några vuxna som arbetar med något på gården. Eller inte vuxna, vad kan dom vara, 18-20.. Men det är inte så viktigt, flickan är inomhus och sitter och tittar ut genom ett fönster. Helheten ser inte så "förbjuden" ut men det är något som är fel. Tillslut går det upp för mig att de är fångar. De får inte lämna byggnaden. Förutom de som jobbar på gården, men det är så långt som de kommer. Varför vet jag inte, de ser inte ut som brottslingar. Det konstigaste är nog att det inte finns några säkerhetsstängsel eller något.

Flickan, som satt och tittade ut genom fönstret ser ett sätt att ta sig ut ur byggnaden och försker och lyckas. Hon såringer och gömmer sig bakom ett träd. Någon skvallrar för vakterna och de ställer sig utanför entrén och försöker skjuta på henne. Men de springer inte efter henne. Flickan visste att de skulle försöka skjuta henne och det var därför hon gömde sig bakom ett träd. Hon ser ett annat stort träd hon skulle kunna gömma sig bakom, hon kollar på vakterna, tar en chans och springer. Även fast hon är lika smal som en pinne med bara smutsiga trasor på sig och ser så klen ut så är hon galet snabb. Hon lyckas springa till skogen och ta sig ut från fångenskapen. Hon är den första som lyckats fly. Hon tar sig till en liten stad, inte så långt ifrån "anstalten" eller vad man ska säga. Hon kommer till en stor parkering där det står en tom, mörk buss. Men chauffören sitter vid ratten och läser eller äter eller någonting. Kvinnan vid ratten får en chock när hon ser flickan, hon är så undernärd och hennes kläder är inget att skryta med, fryser hon inte? Hon ser så sjukt rädd ut så att det inte är sant. Kvinnan rusar ut ur bussen och fram till flickan som ryggar tillbaka, hon hade helt tappat hoppet om godhet hos människor. Tillslut inser flickan att kvinnan inte vill henne något ont och att hon bara vill hjälpa henne. Så kvinnan tar henne därifrån så fort som möjligt och hem till henne. Flickan berättar vad hon har råkat ut för och kvinnan blir chockad och förvånad att folk kan utsätta andra människor för sådan grymhet.

Nu kommer vi till den delen som förvånade mig mest, flickan har övertalat kvinnan att köra tillbaka henne till platsen och hämta hennes 3 närmaste vänner. Efter många om och men går kvinnan med på det, så de tar hennes personbil och kör dit. De kör förbi byggnaden och kör efter en tegelmur typ, sen är det typ en port i tegelmuren då säger flickan att de ska köra in där. Kvinnan förbjuder flickan att lämna bilen och går och öppnar porten, sen kör de in genom en lång och smal tunnel, sen kom det en till port och kvinnan gick och öppnade den. De kom in på bakgården som var omringat av denna tegelmur, och då såg man att huset verkligen var enormt stort! Hela bakgården var asfalterad, inte en enda gräsplätt såg man. Det var tomt på folk på gården, nästan iallfall. FLickan såg två av hennes tre kompisar hon ville hämta. Dm skyndade sig till bilen och hoppade in. Sen körde kvinnan ner för en backe som slingrade sig längs med huset. Huser var ganska högt byggt så fönstrerna satt ganska högt upp. Med en blick på fönsterna utbrast flickan;
- Åh, nej det har börjat igen..
- Vad har börjat? sa kvinnan.
(här kommer bilden som har bränt fast i min hjärna)
Då pekade flickan mot fönsterna ovanför dem. Kvinnan tvärstannade bilen och kollade upp, hon såg massor och massor med människor ihop pressade mot fönstren.
- Rummen är lika stora som utsymmet i denhär bilen. Där pressar de in oss så många de kan och så låter de oss vara där i några dagar sen släpper de ut oss. Många överlever inte, resten släpps ut och får leva här som vanligt, tills det är dags igen..

Kvinnan fick panik, de måste därifrån! Men en av flickans vänner gick ut ur bilen och ville hitta den fjärde av dem. Flickan vädjade till honom att inte lämna bilen, det är säkert försent hon är nog i rummen redan, menade hon. Men pojken lämnade bilen endå. Han hittade vännen, och var påväg tillbaka till bilen när vakterna kom. Barnen sprang mot bilen men de han inte, de blev nerskjutna. Kvinnan försökte köra därifrån, men utvägen var blockerad av vakter och de hade inget annat val än att stanna. Flickan, hennes vän blev tillfångatagna igen och även kvinnan fick leva där i resten av sitt liv. Flickan fick leva med skulden att det var hennes fel att kvinnan, som var oskyldig och bara ville hjälpa till, fick leva resten av sitt liv i ett helvete.

Okej, det låter som värsta filmen men asså det va dehär jag drömde. Jag kommer bli jävligt förvånad om ni orkar läsa igenom allt haha!

Peace

vanlig dag

jaaa nu är jag hemma från en annan dag iskolan, eller har vart hemma ett tag men har ätit lite sen har jag kollar sådära på tv :) hände väl inget specielt idag bara vart iskolan, eller joo när vi hade idrott så hade vi handboll sen skulle någon stå i målet. och ingen ville sen jag ville såklart inte heller, då säger antinge amanda eller johan "stephanie ska vara målvakt" och då börjar alla andra säga aa stephanie, jag som målvakt? hahahah skrattar medans jag skriver liksom, men allt gick bra tog två bollar :):D men sen har jag inte så mycket att berätta, joo snackade med min syster idag också. på fredag ska vi göra ett "hemligt projekt " men kan tyvärr itne skriva det nu. kommer skriva mer om det senare .. :) Jag har fortfarande ont i nacken :(

Men nu ska jag vänta tills mina föräldrar kommer hem, sen ska jag prata med dom om massor med saker :) men ha det gött så länge




"När en tjej leker svårflörtat, gör hon bara det för att hon är osäker om dina känslor är äkta. "

Nu kom jag på!!

idag har jag haft skit ont i min nacke, och första tanken som slog upp imittt lilla huvud var "nackspärr" men sen så började jag tänka (som är inte vanligt ihih) igår ramlade jag ju, som ni säkert har sett på videoklippen . så nu vet jag det var ingen nackspärr det var när vi ramla. så amanda om jag får nu typ en fuckad nacke eller något är det du som ska ha skuldkänslor ;) haha skojade bara
men nu ska jag sova, för jag börjar ÅTTA, hallå åtta omg:O


Dagens feelgood låt


Erik Grönwall - Higher



Stephanies fall



Amanda fuckar ur




do you ?




Tisdag 12 januari 2010

Hejhej! Idag har jag varit värsta latmasken, igår också. Men igår va det mest för att jag inte orkade skriva blogg hahah!
Så vad har jag gjort idag? Jo jag va i skolan, ovanligt? Nej inte nu förtiden :) Jag hade NO sista lektionen idag och vi håller på att typ rita ritningar till våra drömhus sådär, och jag är skitnöjd med mitt! Asså jag bangar inte påriktigt att bygga detdär jävla huset when I grow up. Det här är första gången like, forever som no faktiskt är kul. Ska lägga upp bild på ritningen när den är färdig. Den e så flääshig asså omg, that's my future house asså!

Efter skolan gick jag och Steffi till Vällingby och hämtade mina skor. Sen åkte vi båda hem haha.. När jag kom hem satt jag och tjocka mig framför tvn, kollade på Sex and the city & Mirrors. Fick ju canal+ igår , mjau.

Sitter och snackar i telefon nu med Carolajna, ska lägga upp några videos från igår också! Hehe..


inkompitenta?

hejhej jag har inte hunnit skriva blogg idag och inte igår kväll, men skulle skriva imorse men min internet dog ? :S iallafall igår på kvällen kollade vi på johan falk typ fyra filmer, min pappa har blivit beroende eller hela familjen. deckade vid typ halv tolv. idag ville jag verkligen inte upp var helt död, men tvingade mig upp iallafall. vanlig skoldag inget intressant har hänt tror jag, eller jo har vart riktigt seg. om ngn har roppat på mig har jag typ svarat efter två min jaa ibland funkar inte min hjärna.. eller om den ens brukar det !!
efter skolan följde jag med muppen till vällingby hon skulle hämta sina skor, dom är som mina . ;) sen drog jag hem, var bara hemma snackade med pappa lite och sånt. sen kom mamma vi åt mat sen skulle vi åka och lämna in min data, vi åker till onoff och berättar vad problemet var. han ba ahaa men ni trycker på den här ´kappen, haha fan vad pinsamt det var! min familj är inkompitenta kan jag säga ! :D ahhaahha

nu har jag duschat och kollar på video klippen som muppen har lagt in, ska väl hoppa in i sängen snart. inlägget kanske blev struligt men är jävligt trött :



ajj min rumpa

tjennnaaa
har precis kommit hem från en hel skön dag iskolan, först hade vi engelska och det gick skit bra jobbade på och allt. sen hade vi idrott då spelade vi spökboll, inte för att jag gjorde så mkt...
efter det hade i matte jag är klar med allt så jag behövde inte göra så mycket, sen hade vi lunch DET VAR KÖTTBULLAR !!! och jag blev självklart HAPPY,
 haha sen hade vi hemkunskap. YEESS slipper bild vad kan bi bättre liksom, vi gjorde typ rooutatoi med pasta åt bara pasta det andra är för nyttigt för mig. grönskaker bläää! låter som ett fetto nu haha. men iallafall sen hade vi est då läste vi, vi läster en bok som heter "shoo bree"  ganska bra typ. dom säger mycket typ bre, shoo,län, gitta och sånt språk. men den är bra. sen SLUTADE vi ! från och med nu kommer jag älska måndagar. efterskolan hade jag,amanda och muppen skit kul. först landar vi på hemmaplanen Hässely gård, då typ börjar amanda och jag imetera en kille som vi känner när han dampar. och sen skulle amanda spela gitarr med mitt ben, men det slutade inte gott hon typ snurrar och jag har dålig balans så joo vad gör vi ? vi ramlar får mig själv och henne på mig, min rumpa mår inte bra iallafall! muppen filmade ooss, så hon lägger väl upp dom senare..


Men nu ska jag ta en kopp te, och sheeka lite på facebook ;)


Johan falk

nu har jag precis kollat klart på johan falk som kom på kanal 4, först trodde jag att det var typ en skit dåligt film och typ wannabee walander. men hade verkligen fel, det var ju hur bra som hellst. kunde inte sluta kolla liksom! satt dära och var helt innne i filmen och såklart cola fanns också bredvid :)
Men ska ta och gå och sova, juste dom som vill veta har fått min piiiip ! :D
GOD NATT,



The grudge TVÅ

Håller på och bränner The Grudge 2, kollade ju på ettan med Jenny igår, eller nej för Jenny satt i fåtöljen med ryggen mot tvn för hon vågade inte kolla hahahaha xd
Anyways, idag har jag faktiskt jobbat med no! Jag, no lixom, det har aaaaldrig hänt förut bara sådär! Imorn är det skola igen, suck.. Nu ska jag kolla på The grudge och sedan gå och sova, gulligt va? 
 

Nu är det 15 dagar kvar tills jag ska på öppet hus i Malmö, wiho!

And to all haters out there;
Darkness can not drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.

hahaha hörs imorn!

usa !

waaazuuup? everybody but your hands up!
haha jag har tråkigt, iallafall nu har jah duschat och är fräch igen sådära. och nu sitter jag med pappa mamma och jim , vi sitter och kollar på villor i usa som vi kanske ska hyra i sommar. vem vet ?
ska föna mitt hår och sedan ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och kolla på någon bra söndagsfilm, visst låter det mysigt? om du vill joina hör av dig;) hah skulle inte tro det hörru

men skulle bara skriva att jag lever, hihi hare gött allihoppa



snöboll

yess nu har jag precis kommit hem, var med amanda vi snackade lite sen kom det gäster hem till henne så jag tog min stora rumpa och gick hem. jaa och vad ska hända då? joo de snööar !!!!!! när jag kom hem var jag bokstavligen en snöboll, lite gulligt sådära. skulle ta bild men jag ångrade mig efter första bilden ! :D så tyvärr alla läsare.

ska hoppa in i duschen sen ska jag väl göra te till mig och min sjuka far, får väl se om jag kollar på en film ..
men jag skriver kanske senare, och i morgon börjar ju skolan så jag tror itne det kommer bli så många inlägg. men jag lovar att jag ska försöka så gått jag kan !  :)


drar ut

Nu drar jag ut i det svinkalla vädret , med min kära vän !

PEACE OUT, skriver när ja kommer hem:D

I'm to cool for this...

... Men jag har tråkigt, så live with it ;)

Om dig själv;
Har du syskon? - Ja
Hur går de i skolan? - Helt okej, men bätre snart.
Hur lång e du? - Vet faktiskt inte... 
Röker du? - Nä :)
Dricker du? - Ibland ;$


Mobil;
Vem ringde dig sist? - Jenny
Vem fick du sms av sist? - Joel
vem skicka du sms till sist? - Patrick
Va står de i ditt första inkomande sms? - Nu e jag :p varför?
Va står de i ditt första skickade sms? - Aa:)
När stängede du av mobilen inatt? - Stängde inte av den
Vem har nr 09 i din kontaktlista? - Amanda ♥

Släkten;
Hur många mostrar har du? - En
Hur många morbröder har du? - Tre, tror jag..
Hur många fastrar har du? - Inga,
Hur många farbröder har du? - En
Hur många kusiner har du från mammas sida? - Oj, runt 6-7 tror jag
Hur många kusnier har du på pappas sida? - 2

Kärlek;
Vem e du kär i ?- Seth Cohen
Vem tänker du på? Mig själv
När ska du träffa personen du gillar? - Ikväll  
När träffa du han/hon senast? - Igårnatt
E du glad? Jag antar det



Dagens låtlåt


Natasha Bedingfield - These words

love it!


söndag

SHIT klockan är fan två, tiden går såjävla fort nu för tiden. dagarna bara rinner iväg, och det är söndag. så i morgon är det skola, vill vekligen inte dit men det känns som att det kommer bli en chill dag i morgon. Idag vaknade jag iallfall vid halv ett av ett sms av amanda, sen satt jag mig vid tv och åt en macka med oboy. Gottgott, idag har jag bara tänkt att vara hemma, maria och daniel kommer förbi och äter söndagsmiddag här. det gör dom varje söndag, sådära gulligt.

Nu ska jag sätta mig och kolla på en bra film, hörs senare PEACE OUT


Bloggtrött

Hahaha, jag läste bloggen idag o ba , OMG folk måste tro att de e nåt fel ja har inte skrivit på super länge :o
Men aa, inget har hänt sådära, har varit sjukt trött bara. Har inte orkar blogga..

Har läst massa bloggar de senaste dagarna om hur man ska gå ner i vikt och så vidare, ska fan börja följa dom! På ritigt, det behövs verkligen nu efter storhelgerna och så.. Har bestämt mig på riktigt nu, och vad ni än säger kommer jag inte att ändra mig, för att jag behöver verkligen gå ner i vikt.

Men nu ska jag kolla på några O.C. avsnitt jag har laddat ner, lovley.

Seeya bitches


det ända jag har att säga

Tänkte bara skriva GODATT till alla fula och fina människor därute, och en till sak Jag ÄR bäst !
 och ni vill vara mig, okej nu ska jag gå och sova innan all min ballhet skrivs ner hära:D
Vill man bara inte typ äta upp dom hära killarna eller, GRRRRRRRR


 


PEACE AND LOVE


Homee sweet home

heelluu nu har jag precis kommit hem , maria körde hem mig fast jag kunde tagit tuben men nej da ..
 dom åkte och köpte tille gott och smått, sen så kollade vi på film, vi såg hundtricket. det är grymt bra och rolig. Alexander skagårds är så grymt snygg, SMARRIGT ! :D vi garvade hela filmen haha, sen nu är jag hemma. ska surfa lite på facebook och snacka med torra människor, sen blir det den varma sängen. juste min far har typ fixar mitt element så nu är det iallafall lite varmare. men jag hoppas han fixar mer i morgon ! .
 

Men har det gött nu allihoppa, så hörs vi i morgon ! :) PEACE OUT



är hos paret Rojas

Som ni ser är jag hos maria och daniel, vi har precis ätit vi åt kyckling,m creme fraische(chilli) med tortellini och det är Le Maria la special . haha vi sitter nu i soffan och kollar på lil wayne´s dokimentär,

ska forsätta kolla skriver senare, PEACE OUT and LOVE

is till föttere

Ååå nu har jag precis kommit hem, som sagt åt jag och älsklingen ute. det fick bli donken men vi båda var sugna på det, när vi är där möter vi på massa andra människor så vi satt med dom och snackade.. sen träffade jah på min kusin elisabet som jag itne har vart med på länge, av olika skäl men vi snackade lite. sen drog vi hem, mina fötter var IS när jag kom hem. seriöst dom var is kunde inte ens gå från tunnelbanan hem det gjorde så ont, men jag hade mina converse på mig så jag kan ändå förstå , men jag vill ha SOMMAR det är de bästa, eller det finns något gått med vintern. tänk att sitta med en kopp te eller liknande, vid en brasa uppe i fjällen med sina vänenr och familj och kille. fyfan vad mysigt ju men man kan ju alltid drömma ;)
.. vi kom hem till mig snackade lite med mamma och pappa om massa grejer. från förhållande till skola och allt , och nu är jag ensam. eller har precis kollat ¨på en film, vet ej vad den hette.. fyfan det är skit kallt imitt rum, min pappa ska fixa det i morgon. det kommer sluta upp att jag sover med mjukisar och tjocktröja, eller att pappa och mamma kommer vakna upp och där ligger jag i mitten där det är varmt. ahahah

är sjukt trött tanken på att jag bara ha sovit i 5 timmar, så ska väl sätta på en film och somna under filmen. vi får höras ! :D


skolan idag ...

WHATZUUUUUUUUP  brother ? :)

det var skoooooooolaaaaa idag :( vaknade kvart över sex idag, säger bara O M G :O men om man har en far som mig , tro mig man är pigg såfort  han kom in idag vid sex och ba gå upp nu . sen han ba fan vad kallt det är hära inne nu förstår jag dig varför du alltid klagar , sen han tänder och öppnar dörren och typ höjer ljudet på tv. skit irreterande men gick upp och sådära segade, pappa körde mig till skolan THANK GOD ! idag var jag jävligt pigg om man tänker till somnade ett igår, men var pigg pratade hela tiden som alltid :) min mentor är säker glad att jag har kommit tillbaka, det är alltid jag som pratar mest. om jag inte gick i den klassen skulle den säkert vara skit torr.. men som sagt jag göra klassen ;) okej nu ska jag inte få ballhet :P
skolan gick segt men jag har haft en chill idag, efter skolan åkte jag upp till vällingby och köpte ett busskort. nu tänker ni säker hur tog hon sig till vällingby, joo sådära nu ska jag förklara det finns något som heter smsbiljett...
sen drog jag hem, och skulle egentligen lämna in min data som är sönder igen. HAHA jag kan itne ha något innan det går sönder, därför är det bra att mina föräldrar försäkrar allt som jag äger .. men min pappa var itne hemma, så dom får väl lämna in den själva .. så enkelt är de, när dom kan var ;) ahhaha


Idag kanske jag ska träffa älsklingen , vi ska kanske käka ute och ha det mysigt..
skriver senare , peace out brother :)
 /stephanie

Tiiiiired...

Fuck vad jag är trött! 4real asså, jag har inte sovit ett skit, höll fan på o somna på sista lektionen. Alla lektioner förutom sista lektionen va skitflummiga, ja garva sönder på alla asså.. Men jag ska inte sova minsann.. Ska röra mig mot Täby nu, har avbokat för mke asså hahah :(
Beep, gissa vad? Mitt hus har nånting emot mitt sim kort + nokia mobiler! Kan smsa och allt i skolan men inte hemma, och de funkar i jennys sonyericsson mobil men inte pappas lite nyare nokia.. Hmm... Wieerd... Well, I'm out. Seeya


Skola snart...

Skolan börjar om typ en timme.. Jag har inte sovit ett piss, låg bara i sängen och kollade på o.c. och gick upp klockan 5 och duschade! Damn, har tillochmed ätit frukost! Stolt över mig själv faktist... Men nu ska jag fixa mig och sen ska jag faktiskt ta bussen till skolan :D


The break up

Har nyss kollat på the break up med Jennifer Aniston. Den va sådär, hängde inte me så mycket :p rekommenderar den till folk som bara vill se nånting sådär random, men om du verkligen vill se en bra film, satsa inte på den!

hahahahah seeya


Mmm, whatcha say?

Hej här sitter jag och får damp på min mobil. Den e skit jobbiiiiiiigiggg ååååh -.-.--!!!!

Aa iallafall, idag vaknade jag typ 2 sådära, skulle till Täby idag istället, men eftersom min mobil har pms så kan jag ju inte få tag på någon. Jobbigt. Kom även på att jag knappt har några resor kvar på min remsa, en om man ska vara exakt. Mitt slkort ska komma närsomhelst, hmm.. Om det kommer imorn kanske jag åker då, men jag ska dit, det lovar jag.. ;)

Kollade inte på filmen igår, för att brända skivor inte funkar i min tv. Eller jag tror faktiskt att det bara är rw skivor, eftersom att andra brända filmer som inte är rw skivor funkar? Wierd.. Men kollade på den idag istället den va faktiskt riktigt bra, bättre än vad jag trodde att den skulle va.. Evan va sjukt snygg också! :)

Men nu ska jag kila ner till affären och köpa choklaaaaaaaaaad choklaaaaaaaaaaaaaaaad , sen ska jag koll apå the grudge, håller på att ladda ner ettan tvån och trean , jag visste inte ens att det fanns en trea hahaha! :P

men hejdå bitches


Filmtajm

Nu blir de film, Bring it on 5 ska jag kolla på.
Jag visste inte ens att det fanns en femma!
Hahaha,, så mycket efter e jag :)




Booored

Har grymt tråkigt så jag tänkte underhålla er med lite egoooo pics, kul va? :D


2007, typ?

Malmö, i somras

Earth hour day, hahahahahahahaha!

Hösten 2008

Hösten 2008, fattar inte hur jag kunde få mitt hår att se ut sådär :o

Hösten 2008

2008/2009

2008/2009

2008

2008/2009

februari 2009

kommer faktiskt inte ihåg när det här va men de måste ha varit 08/09

I somras

I somras

Höst/vinter 09

Höst/vinter 09, ser inte ina ögon ut som fokis? HAHAHA

Hååååååår oplattat! höst 09

FUUUUUUCKD bild ! speciellt läpparna, vinter 09

Vår, 09

damn, måste ha varit sommaren 08..

nyduschad hahaha, 09

I början av sommaren 09

januari 2007, 3 år sen! :o

vinter 09

vinter 09

fjortis HAHAHA, 2007/2008

nyårsafton 09/10

hahahaha ja, där har ni lite bilder sådära... enjoy!

Såhär känner jag mig just nu...




The world is mine

När jag blir stor ska jag ha en fondvägg med denhär bilden i något rum:


(fast minus den lilla bilden som visar Stockholm)

Sen ska jag sätta nålar eller nåt, på alla platser jag har varit i världen, and it's gonna be full!
Coolt va? Visst e jag smart? :D

och denhär ska jag ha på en vägg i mitt rum

eller nåt sånt här



muppen i telefonen

TJAAAAABBAAAA Motherfuckers !
sitter och snackar med muppen i tele , och precis nydschad ! :D idag har jag bara vart hemma, haft catfight med min far.. haha vad kan bli bättre ;)
kanske ska till min underbara pojkvän senare , vem vet ?!
nu ska jag forsätta vara social med muppen, som inte alls är det tillbaka!


en gammal sommarbild på lilla mig, har funderat på att bli model, AHAHAHAHAH


Dagens låt


Human Nature - Michael Jackson



Who the hell is Simon andersson?

Hahaha okej jag hade ingen rubrik tills jag fick sånthär pop-up meddelande där de stog du har fått ett nytt epostmeddelande från Simon andersson. Man ba aha, och vem fan e de då? Hahaha, nej men jag vaknade för någon timme sen, skulle till Täby idag men vaknade riktigt sent, typ 4, och så funkar inte mn mobil, fortfarande, och aa så det blev inte så.. yet anyway.. 

Men hallå Stephanie om du så gärna vill ha tag på mig, HEJ HEMTELEFON? Jag vet att du har mitt hemnummer, försök inte förneka det! Jag har faktiskt ringt dig och skrivit på msn! Sluta undvika mig -.-

Nu luktar det thaimat i hela huset. Need to get out of here :o

Ska ringa Steffi några gånger till,

seeya later


hård natt

sådära nu har jag precis vaknat! gick ju och la mig efter mitt inlägg, men tror itne att jag somnade för de gjorde jag inte. låg och vred mig 1000 gånger om, typ gick på toa flera gånger bara för att dröja ut tiden så jag blir trött. kollade på massa bilder , videos och allt. men inget funkade, tillslut la jag mig helt stilla och sen somnade jag. efter en hel faight med att somna, så den tiden hade jag ju kunnat sitta vid datan. men iallfall vaknade över att jag hörde MAT , mamma kom in och sa att jag skulle vakna och fick nte somna om. gick upp hjäkpte mamma med frukosten sen käkade vi, hade ingen lust att käka med gjorde det iallafall.

Har snackat med amanda också, sa att vi skulle hitta på något. men hon kommer med bortförklaringen" det är kallt ut blablablabla" , ska väl ringa muppen och se vad hon gör. men jag har inte hennes nya nummer, så muppen när du ser det hära RIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGG MIIIIIIG .. jag vill åka pulka !!! någon som vill åka pulka med mig? ?

NU ska jag väl hoppa in i duschen, skriver senare


O.C. freak again

Nu blir de O.C. med Isak my brother hahah :D




you're a jerk jerk


mina killar, aaaaaah !



I'm a dreamer

Jag glömde berätta om min dröm jag drömde inatt. O-M-G säger jag bara jag blev kär i snubben! Aa, de va en speciell person jag drömde om(det är bara Steffi och Carro som vet om vem) men jag tror verkligen inte han är så i verkligheten... Okej kolla jag ska berätta lite kort.. Mr. anonym skulle typ vara barnvakt åt sin lillasyster och vi bodde typ grannar, fast ute i skogen (?) aa och som ni kanske vet så när man bor ute i skogen och bor grannar är det ändå typ aaaaslångt till varandra, de e som från mig till vällingby sådära.. Inte för att ni förstår det exemplet för ni kanske inte vet hur långt det är från mmig till vby men aa whatever.. Jag gick iallafall hem till han och hjälpte han sitta barnvakt. Sen gick vi typ ut utan bebisen? Aa iallafall, så sitter vi typ på en parkbänk och jag sitter och håller på med hans mobil och sen typ tar han den och lägger i sin ficka sen kollar han in i mina ögon sen säger han nånting som; vi borde inte göra det här.. jag kommer bara playa dig. Sen säger jag typ; varför tror du det? Sen ba kysser han mig sådära flääshigt sen han ba, nej älskling jag skulle aldrig kunna playa dig..

ASSÅ HAHAHAHAHA

ddet hände mer saker i drömmen men jag kan inte riktigt förklara det, det är såhära fuckat så de blir bara fel men de va fortfarande samma kille, hans familj, och min familj. Vi va i samma hus och jorden höll på och gå under så vi försökte alla typ överleva asså aa kolla hur fuckat de blir hahahahah!


gamla minnen..

en sak jag verkligen måste göra, är att vända på dygnet. är uppe hela nätterna och sover på dagarna, not good asså. och skolan börjar på fredag NOOOOOOOOOOOO! och det sjuka är ofta man går i skolan ien dag och sen är det helg, då kunde vi ju lika gärna få vara lediga den dagen !!
iallafall, nu ska jag gå och sova och sen vakna skit tidigt imorgon..
juste pratade med en barndomskompis till mig , hon bodde två våningar under mig i rissne. vi satt och pratade och alla våra minnen  från förr, fyfan vad jag saknar rissne tiderna.. måste fan träffa henne någon dag, hon är som en lilla syster för mig.. usch ibland så är det svåra tider, !

Men nu ska jag faktiskt vara en duktig flicka och gå och sova, om det nu än kommer funka..




i´m so cold without you.


nu är jag arg...

nu är jag sjukt arg och det är inte likt mig, skulle förbi muppen idag men nej da. skulle dit sen skulle min bror hämta mig, men nejda han leker pappa lr något . fick inte han ba men det är ju sjuktsent varför ska du ut nu när ni kan träffas i morgon och blablablabla.. så blev arg, och det är ingen ide att jag ringer och frågar pappa jag vet ju liksom redan svaret.  så nu får jag sitta hära helt ensam ikväll också, och ingen roligt är inne precis..


jag har ingen aning om vad jag ska skriva, inget nytt har hänt imitt liv...

nej nuska jag forsätta sura, PEACE OUT ! :D:D


Missin'

Touch me, and feel how I grow. I'm all yours.
Brief the spring, and keep it to the next day.
I'm all yors. Reflex of sky to the sea,
can be crushed in no time.

Saknar dig syster ♥



tisdag 5 januari

hejhej, här sitter jag och fryser. Lyssnar på min systers gamla skiva och fan vad jag saknar henne.. Har ej träffat henne sen i somras... Kom hem!

Iallafall, va nyss med Carro, Isak, Hassan, Rozh och nån annan snubbe. Vi chilla hemma hos mig, tog de lugnt sådära de e fyfan 20 minusgrader ute, ni som är ute är fan gaaalna! Hassan Rozh och killen utan namn drog lite tidigare än Carro och Isak, och när dom gic följde jag med dom till centrum för jg skulle endå handla lite mat sådära okej nej, men ja skulle handla mjölk och tomat.. Min nya diet sådära en tomat om dagen HAHAHAH sajk de enda ja har ätit idag e fan el maco chicken från donken, då va klockan typ 4 och jag lovar ja e fortfarande mätt, blir äcklad när jag tänker på mat :$

Ska bränna nån film och kolla, eftersom min data inte har cpflipp som den hade när de andra va här... Jag tror jag kom på felet hahahah den hade varit på för länge! -.-

Peace




Dagens låt


Ken Ring - Nu måste vi dra


whatever

hej folks... jag sitter och lyssnar på lite mysik sådära, jag fick mitt nya simkort idag. Funkar det? Neeeeeeeeej! Cpmobil asså på riktigt!
Idag ska jag vara hemma bara ser det ut som. Hassan och Ahmed kommer förbi lite senare maybe. Aslängesen man såg dom där 2, where'd you gooo:( Aja, sen kanske Carro och Pamela kommer funnyfunny :)

Men om det blir så mste jag börja fixa mig och så, ska dammsuga mitt rum också, lite flääshigt sådär. Kan ju inte va smutsigt lixom hihi... Men nu ska jag ringa Carro för hon ville säga en very important sak till mig.. Men lite hemlig, tror jag. Let's see shall we? ;)


god night!

sådära nu blir det sängdags för mig, tyävrr fick jag ligga i en stor fet soffa för mig själv. men jag hade mina vänner som jag skrev med, så det hjälpte ju lite iallfall;)

GODNATTTTY
/stephanie the best one


mys med mig själv i en stor fet soffa, behövs bara killen nu!

sådära tjeena allihoppa ! ligger i min syrras soffa med datan i knät och helt mörkt , grrr ;)
idag har jag vart på middag hs en kompis i rissne, det var jävligt  kul där. med mycket dans , mat , godis och allt ! jah hoppas hon blev nöjd med pressenten jag gav, jag tyckte det var skit fin ! :) tyvärr tog jag inga bilder, men får be någon skicka bilder till mig som jag sen kan visa er .. maria hämtade mig runt halv tolv, och vi körde daniel till jobbet sen åkte vi hem till mig. jag hämtade lite kläder och sen snackade vi lite med mamma och pappa, vi pratade om usa vi ska ju dit i år . så vi snacka om det sen så pratade vi lite skit om alla, mina föräldara är sådära sköna ;) sen åkte vi hem hit, och åt kväälls käk men jag tror vi säger natt käk. det var gått kan lägga upp bilderna i morgon, för just nu vet jag itne vart sladden är..


ska bara säga en sak till . MUPPEN KAN JERKA, inte för att jag vet vad det är:S men hon har velat lära sig att jerka och nu kan hon det, så hon är skit happy. och när hon är happy är jag happy ! :D

/ stephanie..


Home sweet home

Hellyyyy , kom hem nyss, va lite överallt... Först åkte jag hem till en kompis i Alby, där va Carro, Jacki, Lula, Daniel, Rocky och Mohamed. Vi chilla där ett tag sen åkte jag och Carro till Vårby, vi åkte med Lula och Daniel och på tåget va de 2 snubbar som satt och vissla åt oss (eller mig så klart) och vi blev sjukt irriterade. Asså ni skulle hört grabbarna, dom gjorde värsta ljuden, dom vissla, dom lät som "tigrar", dom jamade, do0m stönade och ja gud vet vad dom gjorde :s blir skitirriterad på såna människor, dom vet verkligen inte hur man beter sig, shit asså!
Aja, sen åkte jag och Carro fram och tillbaka, vi skulle möta hennes syster och 2 andra tjejer i Vårby gård, men dom va sjukt sega så vi åkte fram och tillbaka för vi orkade inte gå av för det va, och är, så jävla kallt ute -.- Linnea hoppade på vårat tåg i Sätra och hon följde med oss. Sen när vi tillslut mötte dom i Vårby så åkte vi och mötte Alion, Jonathan och 3 andra killar i Sätra ip. Sen gick vi till Bredäng sen åkte jag hem.. Lite onödig dag men de va chill, eller aa inte riktigt för de va så jäääääävla kallt så jag dog typ :( stackars mee :(

Ojuste, Carro lärde mig att jerka idag så jag kan nästan nästan! Låt mig bara träna lite till sen ska jag tvinga STephanie filma sen ska jag lägga upp här i bloggen hahahah! :D

peace


slänger in en bild på mig och Jonathan ifrån nyår, bara för att jag är så jääävla snygg på denhär bilden suckers! :D


Dagens låt


Forever - Drake, Kanye West, Lil Wayne & Eminem


Godmorgon!

oodmorning my friends.. Jag har nyss vaknat, och nu ska jag slänga i mig något litet, hoppa in i duschen och sen röra mig mot vällingby för att lämna tillbaka skojävlarna -.- Börjar bli riktigt irriterad på dom nu asså -.-
anywho, tror att jag ska träffa carro sen, asså jag har inget sl kort så jag kommer få planka någon väg, hur jag än gör... Tror det blir till och från vällingby hahaha bigger risk om man åker mot röda för där e de ju tvärbana och grejer... Skit i, men jag undrar vad vi ska göra, vi hade faktiskt planer men dom gick i krash nyss..

JAG VILL ATT MITT JÄVLA SIMKORT SKA KOMMA NU! Jag beställde faktiskt ett till hahahah :p


HAHAHAHAHA

Assåjag har riktigt jävla tråkigt,  okej!?

Hej dåligt humör

Hejjag har pms eller något, och så e jag på allmänt dåligt humör. Kolla, idag skulle jag lämna tillbaka mina stövlar i vällingby som jag köpte på nyår eftersom att de gick sönder samma dag som jag köpte dem. Så pappa kör dit mig, och när vi är där så säger han; men tror du det är öppet då? Det är ju söndag.
Jaha för jag har ju sån koll på vilken veckodag det är eftersom att jag har ju vedrkligen inte lov!
Så vi åkte hem igne. Efter det har jag inte gjort någonting. Jag kan inte gå ut för det är för kallt och jag har typ bara converse och tygskor. Ska köpa nya stövlar eller uggs...
Aja, nu ska jag kolla på en film som jag inte har sett på superduperlänge! Jumanji heter den, brukade kolla på den när jag va typ 6 om jag inte minns fel. Kommer iallafall ihåg att den är jättebra :)



2012

helluu, idag har det vart en lång och bra dag. vaknade av massa med sms skit jobbigt, ändå har jag ljudlöst men folk kan verklien bomba en, men vaknade duschade åt frukost sen fixade mig.. jag och amanda skulle till vällinby jag skulle köpa en present till sevda och kläder til mig och amanda skulle köpa sina efterlängtande skor, jim och tatcino följde också med men vi gick itne med dom. amanda köpte sina skor men jag hittade varken något till mig eller sevda, vi träffade på dom andra idioterna och hjälpte jim att bestämma vilken jacka han skulle ha .. sen hittade jag en fin present hoppas bara hon blir glad, kan tyävrr inte skriva vad jag köpte vem vet hon kanske läser ;) jim köpte sin jacka och jag hittade inget till mig :(:(:(
kom hem jim jag och tatchino började kolla på vilka filmer vi skulle se, och sen blev det käk. vi åt något fint kött med pommes och bea... åt inte så mkt hade ingen apitit, men iallafall efter en långstund kom amanda. vi skulle kolla på "jennifers body" så innan gick jag och tatte och handlade gott, när vi kommer hem började vi kolla på filmen men mamma ville verkligen inte se den så vi skippa det. och då fick jag springa ner till ica igen då följde amanda med vi köpte mer till robban och pappa som ville ha chips och popcorn. vi kommer upp men jag glömmer popcornen så fick springa ner ännu en gång.. sen kom maria och daniel och joina oss, men vi bestämde oss till slut att kolla på 2012.. DAMN den var så jävla bra asså, fyfan men vill inte tänka mer på det kommer ju få mardrömar.. inte för att det är en skräck men bara tänka tanken att värden kommer gå under..

nu har alla gått och jag sitter här och tänker på allt som man kan tänka på... ska gå och sova godnatt pöös


Meet my new boyfriend!



 


honestly

Enligt min åsikt, efter att ha läst boken Allt för min syster för något år sedan, så trodde jag att filmen skulle vara mycket bättre. Det var såå mycket från boken som dom inte hade med i filmen, de hade även ändrat slut. Jag ångrar verkligen inte att jag inte såg den på bio som jag ville göra när jag såg att den hade kommit ut. Men slutet var mycket bättre i boken kan jag bara säga, mycket mer oväntat.

Efter My sisters keeper såg jag Jennifers body. It sucked big time rekommenderar de inte. Det jag gillade minst var nog att Adam spelade ond.. :( Hallå? Min pojkvän? :( Jag ska fortsätta se på honom som Seth Cohen iallafall, Mickan crushes Seth, typ... 

Se ej denna film, jag upprepar, se ej denna film!





 


Movietime!

Blev inte spagetti och köttbullar. Hade ingen spagetti :$
Gick till Nära dej livs och köpte en färdig pastarätt hahaha jag orkar inte laga mat!
Men nu ska jag kolla på denna film, som jag tror är superbra...





well..

Okej, de gick inte så värst bra. Kollar på Harry Potter nu. Kommer troligen inte se klart hela eftrsom att jag redan har sett den nyligen. Men ska kolla på My sisters keeper (Allt för min syster på svenska), Jennifers body och New moon. Fast ingen seedar new moon så det kommer ta ett tag. Ska göra lite lady och lufsen mat nu, blev skit sugen pådet (a)



Jag vill kunna!



NU ska jag lära mig att jerka!


Gooood morning!

Helluuu bloggen! Härsitter jag som en no lifer och gör ingenting. Är isolerad ifrån utvärlden pga att mobilen inte funkar... Får nytt simkort och 100 kr att ringa för imorn, great! Vadfan ska jag hitta på idag då? Är helt lonley hela natten. I vanliga fall brukar jag tycka att det är riktigt skönt. Men det börjar bli lite för mycket nu. Still, jag har en remsa med 2 resor på och no connection to the world. Jag vill inte gå ut heller, det är skit kallt ute runt 10 grader kallt. Kommer frysa ihjäl ju :(
What to do, what to do, jag får väl sitta här hemma och göra nada.
fan vad jag önskar att jag hade ett fungerande simkort!


hahahaha den här satt vi och kollade på på nyårsdagen, jag vet inget liv men vad ska man göra... (a)
är det bara jag som tycker att den där jävla krokodilen e fett söt? :p


Nyårnyårnyår


Alion, Patrick och Assi


Patrick hahaha

Pamela och Patrick

Pamela, Assi och Ahlem

Pamela och jag

Joel och Partrick, gaaaaaaaaaaay ! xd

Assi, Camilla och Murat

Rihab och Carro

Isma dansar på soffan ahhahaha

Isma och jag

Camilla och Isma

Jag och Carro, hahaha målade över min mun, den såg skitkonstig ut :$

Jag och Angelo

Camilla petar på Isma (?)

Joel heeelt däckad vid 2 :p

Moudo och Camilla :)

Det finns mycket mer bilder men det tar sån jävla tid att lägga upp dom så ni får nöja er med dehär :) Resten av bilderna kommer upp på facebook nån gång... Detgår nämligen inte att ladda upp bilder just nu.. :s


2010!

Nu är det äntligen 2010! Gissa hur mitt år började? Jo med feeetaste mensverken, har inte haft så ont i magen på superlänge. Stackars mig :(

Vaknade imorse vid typ 7 och hittar Moudo och Camilla sittandes i köket och snacka, de hade tydligen inte sovit någonting och jag var själv astrött, men det fanns inga sovplatser -.- har hade sovit inne i sovrummet, haha eller egentligen somnade jag på soffan men Carro och Alion bärde in mig till sovrummet, aa iallafall när jag vaknade lät Patrick fett konstigt och jag kunde inte somna om hahah! Så jag Camilla och Moudo satt uppe till ungefär nio tror jag? Sen vaknade några och jag tog Alions plats på sängen i vardagsrummet och somnade hahah!
Stannade där tills typ två, halv tre då pappa kom och hämtade mig. Tur det, för jag hade inget sl kort eftersom det tog slut igår, tågen gick inte mellan Norsborg och Sätra, och jag hade feeetaste skavsåren, kunde knappast gå :(

När jag kom hem somnade jag nästan direkt, jag låg och frös i min säng och hade skit ont i magen ville gå och ta ett varmt bad men orkade inte, och så vips somnade jag höhö :)

I know what you want and it's coming soon ;)


1 januari 2010

FYFAN det är 2010 jag har fortfarande inte fattat det, vad allt går så fort nu förtiden. jaa igår vad det ju nyårsafton, åkte först till vällingby med amanda och muppen vi handlade lite saker och sen fort hem. jag kom hem och började fixa mig sakta sakta , sen sådära kom mamma och dom och dom började fixa sig. vi rörde oss först till min farmor där det var folk, vi åt och sånt dära.. sen vid tio rörde vi oss till märsta där det var andra människor, vi var där såg på raketer  och såntdära ;) det var väl en bra nyårs afton, men nästa år kommer vara bättre då är jag I USA.. ;) min farbor är där nere nu och vi snackade med honom igår, och han har sett Jennifer lopez och janet jackson och man kan säga att han höll på att dö ! ;) han var så glad ..
 men iallafall sen rörde vi oss väl hem vid 2 halv tre vet ej, vi hämtade upp jim och diana alltså marias kompis. vi skulle köra hem henne men vi sa att hon kunde sova hos oss istället, diana var verkligen på party humör men hon fick parta i pyamas ;) vi låg och snacka ett tag sen decka hon, och jag satt och sms med en viss person. kanske somnade vid 4- halv fem vet ej :O:S  vaknade först nio med somnade om och vaknade t12 när min kära far alltid ska väcka en.. vi åt värsta frukosten, och sen kom maria och daniel och joina oss ;) sen har vi bara suttit och snackat och de, håller på att fåtag på amanda men nej da..
AMANDA OM DU SER DET HÄRA SVARA PÅ DINA FUCKING SMS :D

det blev massor med bilder men farsan har dom på sin mobil, coh jag har bara flum bilder på mig och min kusin. vem vet ni kanske får se dom någon dag..

Nu ska jag forsätta fåtag på amanda, see yaa


RSS 2.0