I've got a new obsession..



T.I. feat Keri Hilson - Got your back ♥


Internet funkar igen (:

Eller nej egentligen inte, för att jag använder de bärbara modemet, det riktiga internet har inte funkat sen det slutade åska...
Imorn är de skola igen -,- vi ska på stadsvandring typ ? Men tror inte att jag ska gå, ska sitta och plugga i skolan istället bara för att jag är sååå duktig! Har inte så mycket mer att skriva egentligen men ville bara säga en sak; Ni två som leker haters på "such a fool" inlägget, lägg ner. Jag fattar att ni har mycket fritid eftersom att ni skriver flera kommentarer var och låtsas va flera stycken men återigen, I'm not stupid.

men ha det bra nu I'm just gonna sit here and be flyy :)


What a weatheeer

Regn, regn, regn och åska! Jag ångrade mig, vill nog inte gå ut...


fucking H

hahaha guuud , jag ville bara säga till er som kommenterade, COWARDS! om ni ska sitta och whina kan ni iallafall sitta med huvudet högt och skriva era namn? (riktat till dom som skriver negativa kommentarer) men skriv vad ni vill, honestly I couldn't care less of what you think och som jag sa så kan inget göra mig på dåligt humör idag så hata på bara I dont give a fuck :)


I'm like... sooo tired..

Eller inte så trött, men mina ögon svider sådär som dom svider när man e trött, men jag skulle inte kunna sova.. haha whatever :p idag ska jag skita i all drama för ingen får mig på dåligt humör idag, no one I told ya (: so I'm just gonna lay here in my happiness and be happy! Men inte hela dagen dårå, ska ut senare med min syster Christopher och snacka lite serious med han. Okej inte så serious då men anyway :)


such a fool

Till Stephanie:
Vänta, vänta, vänta har jag fattat det rätt nu? Har Aylin pushat på mig att byta lösen på bloggen? Låt mig påminna dig om att det var du som gjorde det, inte jag. Jag hade aldrig tänkt att göra det bara för att någon annan tyckte det, men det faktum att du gjorde det visar bara hur lättpåverkad du är utav grupptryck. Det var du som ville ha det såhär från början so here u go. Jag har sjunkit i dina ögon va? Då ska vi inte snacka om vad du har gjort i mina. Det roliga är att du kommer med det här nu? Det verkar som att du bara vill ha drama, jag menar om du vill byta blogg, gör det. Moget att byta lösen haha, but who's the fool now huh? Du måste tro att jag är dum, det är inte så svårt att återställa lösenordet, menmen. You wanted me gone and here we are.

Och ett tips; sluta lyssna på skitsnack, falskheten finns där du minst anar det.



I win, you lose.


HAHAHAH

YOU MUST THINK I'M STUPID HUH?!

fuck you all

Till Michaela och Aylin:

Okej, nu får ni som ni vill. Jag förstår inte hur du Aylin kan puscha på Michaela när någonannan säger att hon borde byta lösenord på bloggen? Mina kompisar har sagt det till mig att jag ska göra det. Men jag har alltid sagt nej. Jag är inte en sån person. Nu ska du få som du vill. Jag ska gå ut från bloggen så du kan ha den för dig själv.
Du var min bästavän, jag fanns alltid där för dig. Men nu är allting annurlunda och du har sjunkit i mina ögon. Jag är inte bättre själv. Men jag ljuger inte och säger saker till alla andra som inte är sant.
Jag ska inte sitta och slösa min tid på dig och på bloggen. Jag ska starta en egen blogg, och så får vi se hur många besökare du har kvar...

 


Tyvärr alla mina besökare, jag ska göra en egen blogg. Jag hoppas ni hittar de nya. Älskar er.
peace & love


:(

mina favorit jeans har gått söndeeeer buhuu :(

yeeeaa

tjaabbaaatjabaa! mår alla bra idag ? själv mår jag BÄST, fast det gör jag ju alltid
igår var det en vanlig dag i skolan, fast dagens händelse var ju iallfall att min tand gick sönder, ahha det var så att jag och covin skojbråkade och han skulle pussa mig men då råkar vi bli knuffade in i väggen och hans tand kommer åt min tand. och det var de, nu har jag en trasig tand. haha så vi efter skolan drog vi tiill tandläkaren, och det värsta är att jag har in HALLONBERGEN tusen mil här ifrån. nej men bussresan dit var ju takastrofal, men när vi kommer dit så säger kärringen att jag ska komma tillbaka på måndag. jag ba what -.- jävla horkärring..
efter det så åkte vi in till stan med carro,emma,natta,frida,nicole och hennes kompis. det var ju rix fm, daaaamn när erik saade och erik grönwall kom trodde jag skulle dö! hahaha skrev skit mycket, tyvärr blev det inga bilder för min mobil dog -.-

idag vaknade jag och covin vid 10 drog in till vällingby där han bjöd mig på frukost, där satt vi i solen och åt älskar min baby <3 sen gick vi runt lite i vby, gick in i hm och fick med oss lite kläder, covin köpte skit snygga shorts och en skit snygg tröja. och min älskade lilla pojkvän köpte en klänning till mig , han är så sööt!
nu har vi fixat oss, och vi har ingen aning vad vi ska göra. antinge sätta oss i rolis eller någon ananns stans.
men skriver antinge i morgon eller senare ikväll
pösss



ooh, I think she's leaving..

Hellu, jag sitter hos Chris, är sjuuukt trött! Tror jag ska rulla hemåååt.. Ska ta bussen som går 53, men vi hörs väl imorn antar jag. Nu ska jag plocka ihop mina saker och lämna folket här haha stackarna... :)


''im scared of balls''

§hbjwdgvaxbkasxjakslmxaknsbcnmäaCX JKDVBDSLCMSALC  <iabZA SCDNSnd cdjk c
ball games
mickish : im scared of balls,  ''
aylin : i like ball games, cause you can buy hot dogs and cotton candy.''
  • DYSH
  • DYSH
  • DYSH
  • DYSH
  • YYYYY
  • EEAAAHH
  • GOORKA
  • BENJEN SPANNER
  • DYYYSHHHHHH
  • SHHOWJAAAA
CHOCK NAJSISHHH♥♣♦∫
/AAYYYLIIIINIEEEEWEEENIIEEEE :*

rubrik

Jag har ääääntligen skrivit klart min bokrecension! Den skulle egentligen lämnas in idag men vad ska man göra... Nu ska jag bara mejla den till nina, men har inte hennes mejladress.. Ääääh, whateva det löser sig, it always does. Har inte gjort speciellt mycket idag, var i skolan, åkte hem, åkte och köpte sallad på ruccola, kollade på oc, skrev en bokrecension. Imorn ska de bli kul iallafall (: Waaaay more fun! Ska ta mycket bilder, I promise!

Måste bara säga att igår var officiellt den jobbigaste dagen jag har haft på länge! Först skulle jag springa slingan på idrotten och de va sjuuuukt jobbigt, jag ville bara döööö. Sen hade jag 2timmarsträning i Ekensberg då vi byggde största delen av träningen, men sista halvtimmen skulle vi ha styrka. 74 (tror jag de va) upphopp, 74 pushups och 74 situps. Daaamn, snacka om att jag har träningsvärk idag! Och att våran skola har så mycket trappor gör ju inte direkt saken bättre. Om jag inte får fin kropp till sommaren kommer jag ge upp hahaha på riktigt -,-

men nu ska jag gå och kolla på one on one och sedan gå och lägga mig.. I'm tireeed...




årets första dopp

jaaa fan som ni ser tog jag mitt första dopp , och daamn det var kallt. efter skolan drog jag,covin,frida,natta,emma,carro ner till malteholmsbadet och solade och badade. sen kom amanda,nicole och hennes syster. covin kastade ner mig fan vad jag ville döda honom, hahah och så slängde alla ner carro typp flera gånger. haha en riktig skön dag, har fått färg också damn nu är man brun JIIPPIII "!
har kommit hem nu, väntar på att pappa ska komma med mat. sen blir det duschen och sova. tog massa med bilder ockå










Nu ska jag duscha , peace


biilder

okejokejokej jag har inte skrivit på skit länge jag vet:P men asså ni vet mycket plugg och sånt den sista veckan, så jag måste verkligen kriiiga ;) men ska lägga upp massa med bilder till er istället. sen från och med i morgon ska jag SKRIVA varje dag





























Is there an end?

aylin är bääästtttt

Hej på er

Vilken seg dag det har varit. Det har varit sjuuukt nice väder! Var ute nyss med några här i Hässelby Gård och hade ganska kul, nu sitter jag och kollar på balklänningar, vet faktiskt inte vad jag vill ha men har hittat några fina, men dem är ju sjukt mycket finare på modellerna. Hur dom ser ut på mig vet jag ju inte hahahaaaaa det kommer ju bli kul och se...


vad tycker ni om domhär? vilken var finast?


Da Mickan is back in da building

Tjena! Tillbaka på hemmaplan nu.. Sitter och laddar upp lite egobilder jag tog när jag var i småland. Men ni får inte se alla för det är drivbilder och sjukt fula såna hahaha! Whatevaa , när jag var hos mamma, eller jag va inte hos mamma utan hos hennes kille, så åkte vi in till Växjö och kollade på The last song. OMG säger jag bara! Den var sjuuuukt jävla bra! Tårarna rann på både mig och mamma. Vill se den igen! Trodde inte ens att den skulle va så bra, ville inte ens se den från början men det fanns ingen annan intressant.. Typ Robin Hood? SKulle inte tro det.. Haha.. Men nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen och kolla på något, är ganska så trött och det är ju skola imorn.

Vi hörs imorn gullungar :*




lever

heelluu nu ska lilla sjuka stephanie ta och fixa sig, för hon ska till stan med sina kompisar !
som sagt har jag vart sjuk och itne orkat blogga, men jag är inte  bättre nu men ska iallfall åka in till stan ! hahahahah men säg inte det till någon , har massa bilder jag sak visa er senare. men nu måste jag fixa mig, skulle bara säga att jag lever . <3


@ Karlshamn

Hej på er, kom nyss hem till mamma. Har åkt buss heeela dagen! Är riktigt trött vid det här laget. Sitter i soffan med mammas kille och väntar på henne som snart ska komma från jobbet. Vi ska äta middag och sen kladdmuffins. MMMmmmm... :)

Nu kom hon. Hejdå :D


I'm amazing.

YO!
Jag gick inte på träningen idag.. Somnade på soffan och vaknade när den hade börjat och det tar en timme att åka dit så då skulle det vara cirka en halvtimme kvar på träningen. Jag mötte upp Chris, Carro, Assi, Broel och Nicole och vi gick till Kananbadet där de va "fest" , sjuukt tråkig fest om jag får säga det. Senare GICK vi tjejer till Blackeberg. Det va sjuuuukt jobbigt! Sen åkte jag Assi och Carro till Vby och mötte upp Jonathan och Sulle. Men eftersom att Jonathan var så seeeeg , han skulle möta mig tidigt samma dag men kom till vällingby halv 12 , så va vi me dom ett litet tag bara. Sen gick jag hem och nu har jag packat klart allting och imorn kommer jag ha det riktigt bra på bussen med min ipod, mobil och data. Allt som behövs ellerhur? '

Nu ska jag kolla på oc och gå och lägga mig pusshej


I heard that you were talking shit and you didn't think that I would hear it?

Hej på er. MICKAN PLUGGAR!! Otroligt va? No också , av alla ämnen! Har ju prov imorn som sagt. Gick till skolan och hämtade boken och sen åkte jag och Chris till Hässelby Gård och där träffade vi på Elias, Madjit och Darvin. Vi var ute ett tag, sen gick jag hem och nu sitter jag och pluggar! Så jag har inte riktigt tid att skriva i bloggen nu. Pusshej


dead in the head

hejsansvejsan. jag sitter hemma hos chris och kollar runt på priser på boende i gbg. vi planerade ju förut att åka dit med några polare men det blev inget. men nu har vi fått tillbaka lusten fast bara åka 4 st. resten kan dö :D
iallafall, hittade ett ställe där de blir ca 890 kr per natt! billigt va? mhm..
jag fryser, jag är trött och jag är hungrig. jag måste tillbaka till skolan för att hämta biologiboken för att jag ska kunna plugga. life's a hell sometimes. nån som vet när skolan stänger? aja, sen ska vi tillbaka hjit och plugga till provet imorn. vi får ha fusklapp? ska kopiera en persons, säger inte vems, men jag ska. I'm bad!
Men what eva nu ska jag sova lite. Har tråkigt. ska ta chris cykel sen och cykla hem

I pick the world up and I'ma drop it on your fucking head.




Den hä'r låten lyssnar jag på just nu. Alldeles för mycket också.


Ingen träningsvärk :o

Hellyyy, jag är uppe! Jag kanske borde börja fixa mig och så. Pappa är inte hemma, han skulle hämta sin tjejs son + hans son på arlanda kl 7 imorse, sedan skjutsa dem till jordbro. Får väl se om han hinner tillbaka innen jag måste gå så han kan skjutsa mig. Men jag tror inte att han gör det.
Det va hååård träning igår! Jag pallade verkligen inte, menville inte visa mig svag så jag fortsatte bara tills efter träningen när jag och Aylin satte os på tåget så satt jag bara där med musik i öronen som en jävla zombie... Jag kom hem, duschade, kollade på one on one, la mig i sängen, läste lite, syrran ringde så jag snackade med henne sen däckade jag fiiiint... Jag vaknade egentligen 5.58 imorse och var faktiskt pigg. Men jag orkade inte gå upp för jag hade inget att göra så jag tvingade mig själv att somna om.

Nu ska jag börja fixa mig till skolan, ska plugga idag när jag kommer hem. Har typ 3 omprov + nationella no som jag måste göra innan skolan slutar. Jag åker till mamma på torsdag så måste vara med folket på onsdag, även ifall jag inte vet hur jag ska hinna det med en träning som slutar 21 och tåg som slutar gå vid tolv, ett..

what evaaaaa
bye


ny mobil

tjuuutjuuu!
har äntligen fått en ny mobil, sony ericsson med 12.1 megapixel! grrrr säger man bara, men det är ju fett kompliserad, haha förstår ingenting. och tänk mig smsa med den, det går inte hahah kommer ta mig hundra år! ;)
idag slutade jag kvart över 11 och började kvart över 10 , eftet skolan åkte jag covin till vby där vi mötte upp elisabet gjorde en sak, sedan åkte elisabet hem och jag och covin till natali. där vi inte gjorde så mycket, jag coh covin åkte hem till mig och sov. sen kom frida och natali, snackade lite !
nu har vi inte gjort så mycket, ätit som tjockisar och vart med familjen ..  nu har covin åkt hem, och jag försöker göra lite saker med mobilen. hoppas bara jag inte slänger upp den här mobilen också..
ska hoppa in i duschen, och sen vänta på att covin ska logga in
men skriver mer sen, har gött


9/5 2010

Tjaaa, jag har precis fixat mig. Sitter i soffan och väntar på att röra mig mot centrum för att möta Jonathan som är påväg hit. Jag sitter också och knarkar I'm Sprung och Suga Suga. Riktiga klassiker som aldrig blir dåliga. Whatever. Skriver ikväll, ciao


dagens låt

vet inte vaför men har fått den här låten på hjärnan de senaste dagarna, även ifall jag inte ha hört den på flera år.. :)



T-Pain - I'm Sprung



gud älskar mig

goodmorgon !!
igår återupplivde gud mig, han värkar älska mig .. och han gav mig även en pressent , han gaaav mig ELISABET !
vi möttes upp i hässelby gård tbanan, sedan åkte vi till cooop där vi köpte godis äpple och glass. sedan gick vi hem till mig och jag bakade smulpaj, daaamn det vart fett god! sen satt vi och snackade..
hon gick hem och jag gick och la mig i sängen, skulle kolla på film men hann att decka.
nu sitter jag hos maria, amanda ringde och väckte mig vi låg och snackade sen ringde maria och sa att jag skulle komma förbi! nu sitter jag hära dom gör frukost, och jag skrattar åt en patetisk människa!

juste mamma såg att du komenterade, ahha jag är aldrig ute ! pssss


Vad trött man kan vara!

Duuuh, jag är så fuuucking trött! Har varit astrött hela veckan, fan vad skönt det ska bli med sommarlov! Har sovit/vaknat hela dagen tills för en timme sen då jag hoppade in i duschen och vaknade till lite.

Igår va najs! Vi drog aldrig till stranden för jag frös sönder och jag hade ändå vinterjacka på mig.. Undra hur mycket de anda frös då? Med skinnjacka lixom..
Dagen började med att jag, Chris, Bryan och Aylin var hemma hos mig. Vi lagade mat och åt och hade skitroligt. Sen kom Erland över och vi tog det lite lugnt, redan då va ja så trött så jag kunde deckat om jag la mig i sängen.. Sen drog CHris och Aylin till Chris för Chris skulle hämta en jacka och lämna lite saker hemma. Bryan drog också för han skulle på träning. Jag och Erland drog ut en stund fast sen åkte han till Vällingby och jag gick hem.

Senare på kvällen mötte jag upp Carro, Gibbo, Assi, Camilla, Broel och Isak. Vi åkte till Hässelby strand och mötte Chris. Vi gick och satte oss i Maltesholmskolan och chillade dära de va faktiskt kul. Efter ett tag kom Bryan också. Några drog och sedan rörde vi oss mot stationen för att möta Jonathan och Henry. Vi åkte mot Hässelby gård och där var allaaaaaaa :o

Senare drog vi hem till mig och jag var nära att somna ett antal gånger med det gjorde jag inte. Typ 4 på morgonen drog Jonathan och Henry och då va de jag Carro och Assi kvar. Assi hade somnat på soffan och bara för att så kom min man på tvn.. De va nåt program där han uppträdde, ya'll knows who I'm talking about, right? T.I. SÅKLART! Jag satt som fastklistrad vid tvn hahaha! När de va slut så var jag tvungen att kolla på ATL så jag och Carro satt och kollade på den, även ifall jag somnade efter typ en kvart...

Carro och Assi åkte hem vid halv 7 och då gick jag och la mig i min pappas stoooora säng och somnade direkt. Idag har jag inte gjort någonting känns det som. Jag lagade mat till mig och pappa, spagetthi och min suupergooda köttfärssås. Sen kollade jag klart på ATL. Scooby doo kom på tvn och de fanns inget annat att göra så jag kollade på den men tror ni inte att jag somnade? Haha..

Nu ska jag och pappa kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen. Ha det så gulligt :)

det finns tyvärr inga bilder från igår :( Förlååt ska bli bättre på att ta bilder!!





tråkigt tråkigt tråkigt

nu ska jag gå ut i regnet, söka upp en bro OCH HOPPA FRÅN DEN!!
heejdå, vi hörs när gud återuppliver mig


call mee!!

sitter hära och har skit tråkigt, har bara vart hemma idag. det är skönt men samtidigt tråkigt, vill ha någon som gör mig sällskap medans jag har tråkigt. så om du vill göra mig sällskap, ring mig eller maila mig !
sitter och kollar på schooby doo 2 ; monstren är lösa det säger nog allt ! riiing !!!
ska nog duscha sedan ladda ner en film och kolla på, fan såhär tråkigt kan jag ju inte ha ! ;)

skriver senare, pööss


yaaaaaaa

tjuuu nu sitter jag här med musik på !
igår var verkligen en sån grym kväll, vi gick och handlade allt. korv,bröd,kol,dricka,och sånt ! sen rörde vi oss till hässelby strand där vi var istället, haha nu blev ni lurade;) det var sjukt kallt, hade tusen tröjor plus filtar. så vi började fixa grillen, sen blev det en korv mina blev itne så lyckade men det blir ändå geggamoja i magen .. sen kom lisa, då vi satte på vattenpipan och sedan kom även sofie. sen började kvällen vi satt och snacka åt korv och verkligen hade det mysigt. runt åtta såg vi solnedgången fyfan vad mysigt det var, bara det skulle vart lite varmare skulle allt bli perfekt. men vi hade verkligen det grymt mysigt, runt elva började vi röra oss hem det blev verkligen iskallt. på bussen träffade vi på några äldre som skulle till hässelby gårds krog "nisses" ahaha vi hade skit kul med dom på bussen, satt och snackade och även sjöng jävligt högt. hahah efter det hämtade vi nattas saker och följde med henne till vby, på vägen dit var vi verkligen galna. ahhahah minnen verkligen.
sen kom vi hem la oss i sängen, dom andra deckade men jag och covin satt och snackau ! sen somnade vi med
idag vaknade vi ganska tidigt, för covin skulle gå och jobba. så vi alla andra blev pigga, så vi satt och snacka skit om allt och alla.. sedan gick carro , då var det bara jag frida och emma. vi låg lite i sängen, sedan gick vi upp och gjorde frukost! mmuumsigt, sedan la vi oss i soffan och kollade på tv ..

Nu har jag tråkigt, tror jag ska städa rummet sedan hooppa in i duschen...
Bilder, det kommer fler

















grillkväll med dom bästa ! inlägget jag skrev igår

tjabbaaa, nu sitter jag med  emma,carro,frida,natta och covin är med jim! jag och emma gjorde mat, haha min och hennes favorit köttbullar med makaroner och ketchup grrr ! sen har vi bara suttit med maria och snackat med henne, nu väntar vi på min pappa som ska komma hem och ge mig pengar. sedan ska vi gå och handla och röra oss mot kanan :) det ska bli värsta grymma kvällen, lisa kommer även komma förbi! haha får se om det kommer fler ...
nu ska jag vara social och maria hälsar ! :)




kruuump




So tired so sick of your shit

Hej på er , jag sitter hemma med Chris Bryan och Aylin. Vi har lagat mat och ätit. Köttbullar och makaroner.. Mmmmmmmmm :)

När vi satt och åt så började vi snacka om typ chips, sen sa Chris:
Vart kommer chips ifrån? Potatis eller päron?
"HAHAHAHAHA" alla garvar
Chris: Eller nej, ja mena potatis eller pasta..
"ännumergarv..."

Anywho, nu sitter vi i soffan och chillar lite, är såååå trött just nu! Ikväll ska vi gå någonstans, vet inte vart än! Tror det blir stranden.. Eller jag vet inte. Chris satte på en krump video, den va tuuung damn! :D Kan läggain den här snart.

Seeyalateralligator :) <3


let's party

nu sitter man hära nyduschad, nu rakad , smörjt in mig , målat naglarna och bloggar :) väntar även på att min cola ska bli kall, och att maria ska ringa.
idag var det en vanlig dag iskolan, lika tråkig och rolig som alltid . efter skolan drog jag och panda(amanda) till tensta, där mötte vi upp hennes syster och sedan drog vi in till stan. där vi skulle byta amandas jeansjacka och kolla runt lite på balklänningar, tror ni att vi hittade eller ? nääj skulle inte tro detf.. men efter ett tag kom covin och joinade oss, vi satte oss på donken och käkade och skrattade. sedan satte vi oss ute i solen , amanda,hanan och covin sjöng och beatboxa dom försökte tjäna pengar. men kan tyvärr säga att vi fick inga pengar, men vi fick ett gott skratt :)
efter ett tag drog vi hem, på tuben hade vi liksa kul. ahhaa en galen dag i stan med dom asså, skrattar fortfarande..
när jag kom hem gjorde jag itne så mycket, tvättade städade rummet. coh osm belöning fick jag donken, hej här vill man bli fetare än fetas ;)
imorgon kommer det bli en bra dag, först skola slutar ett typ. sedan ska jag hem, hjälpa pappa med att tvätta hans älskade bil. sedan på pengar som belöning, gå och handla med tjejerna. träffa alla dom andra, gå till kanan grilla och chilla med alla ! kan det bli bättre, hha

Men nu ska jag ringa upp min sega syster, eller så länge kan jag föna håret och platta det ! :)


lets rock


mobilen död

haha amanda ringde mig för någon timme sen och var helt dessperat efter chocklad. så jag följde med henne och köpte, och efter så stog vi utanför ica för hon skulle ringa sin syster. När vi står där slänger jag upp min mobil, som jag alltid brukar göra. men den här gången slängde jag upp den för långt, så jag vågade inte ta emot det.. så den landar rakt ner i marken, och dog. hahha ni skulle sett hur den såg ut, så nu har jag ingen mobil.
träffade hennes syster, satt och snackade med henne och vi flippade. hahaha vi hade det roligt, nu är jag hemma har fortfarande inte städat mitt rum, men sitter och överför alla mina saker som låg på min förra data till min nya !

men ska forsätta nu,


Hej nu ska jag blogga!

Heeeeej , jag är hemma hos mig med Chris, Aylin och Erland. Vi har kollat på The Proposal , den är såååå bra! Nu sitter Abbe och typ leker spådam. -.- , Resten sitter och kollar på Zack and Cody och jag bloggar :)

Vi har inte gjort så mycket egentligen, men juste jag har fått min ipod nuu! :D Tungaste också :D

Va händer imorn? Ingenting.. Än så länge iallafall, ska till skolan sen Idk, de blir väl chill ute.. Eller plugg? HaHA!


säga en sak

innan jag städar så ville emma att jag skulle säga en sak;
att hon är bäst, eller nästbäst. hon är bäst efter mig såklart !;) min lilla fjant till vän




  
här är min vackra vän

varje gång jag blundar ser jag ditt fula ansikte..

nu har min sexiga pojkvän gått hem, hos mig gjorde vi inte så mycket. låg i sängen och skrattade, haha han kiklade mig. och alla vet att jag är kiklig ;) haha men jag kiklade honom också, så vi kan säga att vi hade en liten fight.. ;) sen åt vi middag, och sedan beställde vi bio biljetter. vi ska se the last song, med miley cyrus. och hon är min idol, så min baby ska bjuda mig ;) eller nej det ska han inte alls, jag ska bjuda mig själv
nu ska jag fixa mitt rum, hoppa in i duschen sedan kolla lite på tv.. ;)
men skriver senare ;)
pöss


yoo

Hej på er :) kom hem nyss, var ute med Jonathan och Erland, sen drog vi hem till mig och tog de lugnt lite, sen drog vi ut igen och gick till Loviselundskolan och där körde basketspelarna lite basket. Jag typ stog och kolla på hahaha! Sen gick vi till tuben och där väntade jag på Jonathans tåg , sen gick jag hem. Nu ska jag ta det lite lugnt sen ska jag sova! Är så jääävla trött har sovit jättelite , förutom på noprovet då :)



sleep tight

nu har jag kollat på mina program, plattat håret , målat naglarna, tagit fram allt till imorgon. Det som fattas är att stänga av datan och gå och sova, det är vad jag ska göra nu!
skriver mer imorgon, har nationella i no, fyfan döda mig!

godnatt alla mina läsare <3


tv ! :)

nu har jag duschat, lyssnat på när covin rappar.. nu blir det desperate housewifie :) sen couger town
ppöössss


fuck you

tjjuubbaa
vad händer? jooo vinden den vänder, okej har tråkigt. väntar på att maten ska bli klar, men ska inte äta eftersom jag är sur på min familj :)
idag hade vi no-prov och det gick faktiskt ganska bra, men ska inte ha för höga förväntningar kommer bara bli besviken när jag ser mitt resultat..
efter skolan åkte jag hem till min min tönt som är sjuk, så tog hand om honom. men va itne dära så länge eftersom jag var tvungen att åka hem.. 
en sak måste jag bara ta upp, asså nu för tiden killar dom är så dessperata. idag på bussen, några killar satt och "flörta" och allt med mig idag. trodde seriöst dom skulle döda mig när jag gick av bussen, ahaha rädd vart man ..

men nu roppar pappa, men ska inte svara ! skriver senare :



I love my haters :*

Hejsan :) jag sitter i soffan med den bärbara och fryser för det är skitkallt. Efter skolan mötte jag upp Erland i Hässelby Gård och det var sjukt varmt ute så vi gick hem till mig för ja skulle lämna min jacka och tjocktröja. Men tror ni inte att solen försvinner när jag kommer ut igen? HAhahah sen chillade vi ute ett tag men när de blev för kallt gick vi hem båda två. Nu sitter jag och väntar på en kompis mendet skulle inte förvåna mig om jag deckar innan han kommer. Är fööör trött, jag somnade tillochmed under no provet idag hahaha!

Men nu har jag inget mer att dela med mig av. Skriver ikväll seeeeyah :)


don´t mess with me

tjabbaaa :)
skrev inget igår men hade fullt upp. först var jag och handlade med maria, sen kollade vi på daniels match men det blev så kallt så vi gick hem.. när vi var hemma satte vi ute och tränade med en tramp sak, sen kom covin förbi med sin kusin och lille bror. så där satt vi alla och snackade, men då kom frida,emma och natta förbi! så vi satt där och solade, drack cola åt på massa saker :) sen gick covin och dom, då var det bara vi tjejer, vi satt ute hela dagen på min tomt och hade det jävligt kul. sen kom pappa och mamma , vi åt middag sedan började vi träna ännu mer. hela dagen tränade vi :) jag och tjejerna har bestämmt, att vi ska sluta dricka cola och äta godis. och varje dag ska vi gå ut och springa/gå. fan sommar 10 här kommer jag ! efter att ha vart hemma hos mig, gick vi alla plus covin till stranden gick till en annan strand och träffade på några. där satt vi och snackade, skrattade och allt ! vid nio började vi röra oss hem, kom hem duschade och sov :)

idag var det en vanlig dag iskolan, massa drama och allt ! pallar inte mer , ;)
efter skolan drog ´jag och covin hem till mig. jag skulle tvätta , så han gjorde mig sällskap. sen kom pappa och gjorde middag :) det blev värsta maten , haha . när man sitter och äter kommer emma och frida förbi. vi skulle ju gå ut och springa, men eftersom i mitt liv består det bara av drama så vi fick aldrig den tiden. men så vi satte oss och snackade med mina föräldrar, och som sagt dom sa själv till oss. att vi ska skita i vad folk tycker och att dom bara är avis ;) hsha  okej så sa dom itne men nästan.
men vi har iallfall suttit hära hos mig, och i morgon ska vi gå ut och gå coh vi måste verkligen det !!


juste har fått en ny data av min pappa ! haha den är ju fett grym, :)
men nu  ska jag leka liten med datan, skriver imorgon och bilder !


I will never 1 2 3 4get about you

Heejj! Jag är hemma hos mig nu med Aylin och Nicole, vi har bakat kladdkaka, Erland ska snart komma och joina oss. Sen ska Nicole dra och träna med sin bror och jag och Aylin ska också träna idag faktiskt :) Första dagen på cheer todaaay , fun huh? ;) Exakt.

Men nu ska jag springa och ta tillbaka min kamera innan den sprängs av för mycket bilder hahaha! :P

loveyou


important announcement

SLUTA HATA! Det finns inget värre än riktiga haters. När ska ni ta tag i erat eget liv och sluta bry er om andras? Jag menar bara att det finns bättre saker att göra än att hänga upp sig på någon för att den inte gjorde exakt som man sa till den att göra. Aha, och när blev du nån jävla diktator då? När blev det sagt att alla måste lyda er? Drama,drama och återigen drama. Jag säger såhär, ni får göra som ni f*cking vill för jag kan klara mig själv, helt ärligt. I'm such a fool, jag borde sett hur ni var för längesen, men jag ska inte skrika och bråka för jag bryr mig ärligt talat inte, ni gör som ni vill. Det roliga är att när du satt i skiten som jag gör nu va du inte lika glad va? Nej precis. Aja, ska sluta whina nu jag ville bara visa er hur ni sitter och håller på, även ifall min lilla text inte är i närheten av tillräckligt.

I'M OUT!

Såhär rolig

Erland satt och höll på med Chris mobil i fredags. Då säger han ; Ere touch? Då svarade Chris ; Asså, man kan ju röra och sådära men det händer inget.


HAhhahahah ja jag har torr humor men de va skitroligt at the moment :P


folk har blivit shooters -,-

hej på er! Har inte skrivit på läääääääääääääänge. But as the selfish person I am så har jag inte orkat. Men ni vet ju hur det är? När man är en så otroligt viktig person som mig så har man bara lixom inte tid med blogg , MEN nu ska jag försöka skriva lite oftare. Helgen har varit heeeelt flippad! I fredags skulle jag, Chris, Carro, Erland, Joel, Isak, Isma, Roxie, Navida, jag tror inte det va fler iallafall, aa vi skulle typ gå någonstans och parta litegrann sådär. Vi hade planerat att gå till typ riddersvik, fråga mig inte varför, men de va så låååångt så vi åkte tillbaka till Hässelby gård och där väntade vi på Patrick, Assi och Sevda. Sen gick vi till ekot och satt där i den där lilla stugan en stund. Jag hade jääätteroligt iallafall. Abbe, Meron, Lamin och några andra kom förbi också, sen drog vi in på fotbollsplanen och chilla dära, de va naaaaaajs tro mig! Det kanske inte låter så roligt, but it's an inside thing.

Lördagen var ännu värre, och den ska vi inte ens snacka om. That's just the way we get by ;)




yeeeaaa

här är några bilder från igår och idag, resten kommer imorgon
sötaste paret..





















bästa valborg, väärt att läsa hela texten

det känns som att jag inte har skrivit på åra dar, men skrev fan här om dagen ;)
igår var fan det bästa valborgen, vi hoppar över skolan och så kan jag berätta om valborgen. efter skolan drog jag,frida,emma och aylin till vby där vi skulle handla mat och sånt tills på kvällen .. sedan drog vi hem till natta där kvällen skulle vara, när vi kom till natta började vi fixa allt och sånt. fan vid den tidpunkten skulle våra män vara dära, alla vägde fett mycket haha vi höll på att dö och vi tjejer är fett svaga ;) under tiden hade typ covin bombat oss med sms, det var tydligen en viktig sak. men sen kom iallfall han med en sak ;) sen kom felipe, och då började vi grilla. hahah alla klagade på covin, för det var han som fick vara thaaa grillmannen .. sedan kom johan och kristina sen nicole. haha sen började allt, fyfan vad kul vi hade. det blev dans , skratt, och gud vet vad som hände. ni som läser tyvärr men ni får itne veta, för det är bara vi som var där som får veta ;)  vid nio började vi alla röra oss på brasan i hässelby, där träffade vi på några människor som vi lärde känna.. där stod vi och snacka lite, gick runt lite. tills det kom fram några random killar och skulle börja bråka, fifan att folk itne kan växa upp asså... vi var iallfall tvugna att gå därifrån ganska snabbt.. påvägen hem tappade jag bort alla, och blev skit rädd jag hade ingen aning om hur man gick.. men ringde covin och han fick hämta mig.. haha vad som hände hos natta sen kan jag tyvärr inte berätta heller .. men efter ett tag så började alla röra sig hemmåt, jag och covin följde med natta hem till hennes pappa sen mötte vi upp maria,daniel,jim och nico i hässelby gård
hah därifrån, drog vi hem till maria och daniel. och kvällen forsatte, haha där hade vi skit kul också. fast itne på slutet tack vare saker som hände, men vi somnade runt fyra. vaknade vid tio åt värsta frukosten och sen sov vi till kl 4 ;) gick hem duschade bort all rök som fanns på mig, och drog hem till covin. där vi kollade på film och myste..
nu är jag hemma och bråkar med felipe på facebook, .. nu ska jag fortsätta vårat krig, bilder får ni imorgon dåå alla har skickat bilderna

pööss

RSS 2.0