O M G

JAG har en nyhet till er alla som läser våran blogg, det är ju så att jag var på interjuv förra veckan. och det handade om att jag ska vara utbytesstudent ett år i usa, alltså jag ska plugga ett år där borta
OCH idag fick jag BESKEDET. jag kom in !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ni anar itne hur glad jag är asså, och det bästa var ju också att amanda var den första som fick veta !! fyfan jaaaaa!

Okej nu ska jag tillbaka till ´gamla vanliga stephanie, amanda har precis gått vi har pluggat no det gick väl sådära. vi pratade mest om at jag kom in! :D nu ska jag äta sen blir det plugg !

peace out / stephanie

inga kommeterer

SÄÄÄÄÄÄMMSTA FÖDELSEDAGSFESTEN EVER !, den var o k
Okej såhär är det, var skit taggat för en lyckad fest men kan säga att allt blev skit.. när amanda jag och mikkan åkte dit vi var skit taggade, hade fixat upp oss vi började fixa saker och allt. sen började folk komma vid 7 , och liksom alla var tråkiga dom satt sig på soffan och typ glodde eller så gick dom ut i de svinkalla vädret och rökte. gick runt och hälsade och allt, sen ville man ju fixa upp stämningen men nej da... efter att folk har kommit och sen gått sen kommit, fick man panik så det var någon som skulle hämta lite mer.... men nej da och vi hade räknat med 40pers men alla banga nästan ut.. det finns inte så mycket att skriva om festen liksom, hade det skit kul innan , hade väl det lite kul någon sekund men men. skulle fan haft hemma istället la ut fett mycket pengar på vad likosom, tycker synd om allt folk fyfan ! SORRY ! ;) och vid halv tov kom det typ 20 killar som jag knappt kände , men vi kände att vi orkade iinte vara kvar så vi skicka ut alla.
Sen hjälpte elisabet anette mikkan och amanda mig att städa tack tjejor.. aa men iallfall sen åkte vi hem med värsta packningen, och det bästa var väl när vi väntar på tuben i vällingby. när typ vakterna typ trodde vi skulle på fest, så vi började typ prata skit högt om att vi skulle festa skit läänge och drick och allt, baara för att dom stod liksom och kolla skit mycket så vi gjorde att det brann för dom ..;) nu har jag precis kommit hem ska göra mig i ordning för sängen, skriver imorgon
 och så kommer det bilder
PEACE OUUT!

/stephanie

Färdigfixad

Nu sitter jag här, halv fyra på en lördag och fixad för fest! Hahaha jävligt ovanligt, men jag måste vi klar nu eftersom har inte tid senare att fixa mig.. Snart bär det av till Steffi för att fixa musiken och sedan ska vi till lokalen. För några dagar sen var det knappt 20 pers som skulle komma nu har vi räknat om till nästan 40... Haha sen komer det väl säkert komma massa inbjudare, och juste ni som inte är bjudna och vill komma så ligger lokalen mittemot björnbodaskolan det är jättelätt att hitta jag lovar :)

Jag fattar inte vad det är med ztv seriöst, skitdålig musik jag lovar! kan dom inte starta upp thevoicekanalen igen? :(

Haha, men ska börja röra mig mot piffi nu, ccccciao :)

BTW dehär köpte jag;


Klänning från gina,
Handskarna från punkt shop
glitter eyeliner från h&m, lila såklart!

Hanskarna är så jävla stora, mina händer försvinner idom! Det fanns ingen mindre storlek :(
(det är m)

Men hejdå på er :) <3

Today's the day

Okej, jag vaknade nyss, ska springa iväg till stan lite snabbt. Ska inte ta med mig någon den här gången så jag hinner med vad jag ska. Köpte en klänning igår som jag ska ha få mig ikväll, jag ska nu in till Punkt Shop och köpa domdär jävla handksarna som jag ska ha på mig ikväll... Haha! Men rör mig inåt nu så att jag hinner hem sen!

Skriver när jag kommer tillbaka! Peace out


PARTY TODAY

GODMORGON BLOGGEN ! ;)
igår vad det en låång dag kan jag säga er, först skolan dom sjöng för mig och allt. sen hade vi engelska prov det gick ganska bra kan jag säga er .. efter det åkte jag amanda och michaela till vällingby, vi fixade massor med saker och så gick vi förbi elisabets jobb. efter ha fixat allt i vällingby åkte vi och hämtade nycklarna till lokalen och sen åkte vi willys och handlade. vi ska inte handla någon mer vi plockade bara haha , sen åkte vi till mikkan och hämtade tårtan hon gjorde till mig.  tack gumman hon är ju bara bäst, ja tycker itne om tårta men den här var som en typ glasstårta.  maria kom och hämtade upp oss sen åkte vi till lokalen och dom sjöng för mig och så åt vi, sen kom daniel och gjorde oss sällskap ;) sen åkte vi hem och jag hämtade kläder och allt, HA HA hela hässelby vet att jag ska ha party i morgon det kommer bli KAOS ! det kommer komma fett mycket folk, hoppas bara det inte blir dålig fest...
När jag kom hem till maria åt vi lite snask och kollade på tv, hon köpte en skit snygg soffa igår så vi mysade. sen spelade vi fifa 08 , men jag söög men det var bara för att jag var trött inget annat. men jag somnade runt 12 var helt död, och vaknade 6 för min väckaklocka var på ! men somnade om och vaknade halv nio för jag fick ett sms och så skulle jag gratta NATALI OCH EMMA som fyller år idag. en dag efter mig så vi ska sjunga för emma och natta också idag, sen ringade jag amanda och snackade med henen. Nu ligger jag i soffan med maria och daniel och lyssnar på musik, den som spelars nu är "FOREVER"  lil wayne ,  eminem t.pain och drake.

idag blir det party som sagt, det kommer bli skit kul hoppas jag ;) kommer bli massor med bilder så ni som inte är med, får kolla på bilder..

Tårtan mikkan bakade till mig!




Men skriver senare om jag hinner, eller så skriver jag ikväll när jag kommer hem om jag inte är trött;)


Hemma igen

Grattis Stephanie min älskade vän! Har precis varit i lokalen med Steffi, Amanda, Maria Steffis syster och Daniel hennes kille. Vi satt och åt tårtan jag hade bakat, dom tyckte om den iallafall :) 

Ryktet har tydligen spridit sig om Stephanies fest och alla hässelbybarn kommer troligen crasha den..

Men nu ska jag lägga in mycket mycket bra låtarpå ett usbminne som jag ska ta till Steffi imorgon och lägga in på hennes iPod som vi ska ha på festen much much fun fun :)


VAFAAAAN

VARFÖR ÄR DEN HÄR DATAN SÅ JÄÄÄÄVLA SEG JAG KOMMER INTE IN PÅ HOTMAIL!


Datasalen

Jag sitter i datasalen med några från klassen, vi ska fixa våran tidning. Typ. Har gjort kalrt allt förutom min serie (a) Hahahah, men alla tycker att min artikel e sämst men den e tuuuuuung jag lovar! Men ingen kommer fatta den typ.. -.- hahahaha eller som Angelo säger; streck punkt streck! aahahah :)


trööööött

nu ska jag gå och tvätta mitt ansikte.. är skittrött, men jag känner mig asfet just nu, skulle ju sluta äta men det blev inte så, så ska göra tile situps eller nåt för att jag ska känna mig på bättre humör :)
SEN SKA JAG ÄNTLIGEN SOVA! :D





godnatt

som sagt så gick jag hem till mikkan och hjälpte henne med tårtan, hon behövde inte precis hjälp med ngt men aja.. vi kollade på mammas pojkar och diskuterade kring jacob och paul, visst är dom inte lika. Jacob är ju grymt snyggare!! Gick hem vid nio och kollade på tv skulle kolla på criminal minds men min pappa kollade på GEE på fyran, den serien är ju grymt bra hahah ! och sen snackade vi om gymnasium och sånt ! nu ligger jag i soffan och kollar lite på tv, ska snart sova juste fyller år i morgon !!

GODNATT !

Favorit!

Nu ska jag kolla på Criminal minds! YESSSSSSS JAG HAR VÄNTAT EN HEL VECKA!


Morgan är ju bara såååå sexig!


Lika? Lika!

Jag och Stephanie sitter och diskuterar om att Jakob Öqvist är lik Paul Young från Desperate Housewives. Jag har börjat kolla på dom första säsongera av DH på sistone och jag ser Jakob i Paul så fort han kommer i rutan hahaha! Men Stephanie håller inte med mig alls, hon tycker inte att dom är lika alls..

Men en liten likhet ser man väl? :s


Jakob?

Paul?

Vad tycker ni?

 


Mammas pojkar

Hej allihopa, nu sitter jag och Steffi hema hos mig och kollar på mammas pojkar! Vi har bakat sista lagret på tårtan. Det är reklam just nu och Steffi sitter och läser en Frida tidning från 2005 hahaha! Det visste ni inte att jag hade va ;)


......

jag förstår inte vad du vill med mig, att jag ska komma krypande tillbaka när du känner för det? när du är med mig så är du än helt annan person liksom då vet jag vad jag ser/såg i dig, men just nu vet jag inte alls vad jag ser i dig.  kan du inte bara lämna mig så att jag kan leva mitt liv, istället för att tänka på vad jag gör för fel hela tiden. när du känner för att höra av dig då hör du av dig, men har du tänkt på vad jag känner ? vi har pratat om det hära flera gånger och du kommer med att du itne är en sån person, och varje gång så går jag på det ! alla säger att jag ska kasta dig, och jag säger men det är inget mellan oss. men jag ljuger för mig själv, det har alltid varit upp&ner mellan oss. jag är inte en sån som faller lätt , och är inte en sån som öppnar mig. tyvärr deal whit it or leave, men om du itne klarar av det gå ! ingen har hindrat dig... det jag vill komma fram till är att sluta höra av dig, för det sårar oss båda två bara


OUT!

Nu drar jag! Seeyaaaa



Blider

HAHAHA tog fuckade flum bilder men aja, det bjuder jag på!



Dagens outfit :)
Lila baslinne
Lila tjocktröja
Ljusblå jeans


Changed plans

Ska inte träffa Kasim, har för mycket att göra.. Har ju engelska prov imorgon och måste plugga sönder mig idag.. Men jag måste fortfarande till stan för jag måste köpa sakerna... Vill inte åka ensam så jag drar med mig Hassan. Han är skit seg jag frågade han vid 3 om han skulle följa med och han sa för typ en timme sen att vi skulle åka vid 6. Hoppas punkt shop är öppet fortfarande :)

ska iallafall försöka få honom att skynda på lite , orkar ju inte sitta och vänta hela dagen.. Måste ju göra andra lagret på tårtan också, den kommer bli perfekt muhaha! :D

Nu sitter jag och lyssnar på They dont care about us älskar den låten, de e typ den enda låten jag ej kan spela sönder.. Kanske pga. av låtens budskap? Vad vet jag.. Ner med illuminati!

Har fixat mig, är helt färdig att dra ut, endå så ska jag inte åka förrän om typ 40 min? -.- ska ta lite bilder och lägga upp :)


Dagens låt

Klassiker



Tupac - Hit 'em up


grym

min kusin sussan har en skit grym röst och hon skriver egna låtar också, och så var hon med i körslaget. Och nu har hon gjort en video med en kille som heter lil erik, och den var fett grym. tänk om jag kunde ha en sån röst, fyfan alla i min släkt har något som dom är bra på, men inte jag ! JO typ prata eller skratta 
Kolla !




Svar på tal

Emma om Dagens låt!:
grymt skön låt!! :D skulle jag kunna få fråga hur man lägger in e låt sådär? (a)

svar: Man gör som när man lägger in en video, fast man liksom gör den mindre såhär:



det blir inte som man vill på en gång, man måste trycka på förhandsgranska många gånger innan det blir bra :)
Lycka till :)


The city

Tja på er, jag sitter här i mjukisar och bloggar, och chattar lite med Steffi.. Ska snart till da t-centralen med Hassan för att köpa en svart klänning som jag ska ha på Stephanies fest och ett par handskar från punkt shop. Lila ofcourse. Efter det kanske jag ska träffa Kasim någonstans.. Ska övertala han att komma till Alvik :p haha och sen måste jag baka färdigt tårtan idag, Steffi va ju inte med igår, får se om hon vill och kan va me idag, det går faktiskt ganska fort haha :)

Ska börja fixa mig nu.. Fight the power! :)


Jag älskar den här bruden

den här kvinnan älskar jag, gud kolla hur fin hon är! om någon skulle fråga mig , vem skulle du vilja vara. Belive me det skulle vara den här bruden eller Lauren Conrad, tänk om ja var lika snygg som henne! DAAMMN säger jag bara 

 


Lööve you to

Ååå juste mikaela jag skojade när jag sa att du var lat, ÄLSKAR DIG OCKSÅ !


I morgon är det min födelsedag!!

har inte sovit ett dugg inatt gick och la mig vid åtta igår, men vaknade nio för jag frös så mycket att jag darrade som ett epelepsilbarn. Så min snälla bror hjälpte mig och la jätte många filtar på mig, men kunde itne somna för den sidan jag sover på den har jag ju tagit sprutan på. Så gick upp och satt mig med min pappa och kollade på so you think you can dance , och sen somnade jag på soffan och min bror väckte mig vid tre och sa att jag skulle lägga mig i sängen eftersom annars kommer jag ha ännu ondare i ryggen. Och jag somnade vid fem fyfan för sprutan asså! men min pappa väckte mig vid åtta och sa att jga borde stanna hemma, så nu ligger jag i soffan med täcke och kollar på sjunde himlen. Ska senare börja plugga lite engeska har prov i morgon, på min födelsedag liksom. I morgon är det fredag och då händer det massor med roliga saker, min födelsedag, prov, handla massor med saker till lördagen , och så ska vi tjejer äta tårta ! ;)
Men nu ska jag forsätta kolla på tv och vila sen blir det plugg !
Love and peace


Sent ute kanske?

Hassan messa mig nyss, han vill att jag ska komma ut. Han messa för typ tio minuter sen, och min pappa kommer snart. Man ba hallå alla kan inte va ute sent alla dagar, det är faktiskt skola imorgon, och alla skolkar inte så man kan inte va ute hur länge som helst!


Correction!

Sluta kalla mig lat, jag hade precis kommit hem och jag satt och skrev min intervjutext till svenskan och ni hade redan åkt! som att jag pallar åka dit själv :)


jävla spruta !

TJEENNAA ALLA SÖTNOSAR
nu har jag precis ätit klart, jag och min bror lagade maten fyfan vi är ju grymt bra (lr inte=)
 Idag har vi ju som sagt bara läst och så tog vi sprutan, jag var skit nervös först, ville inte ens ta den. men hon gjorde mig på andra tankar så jag kände inte ens, jag bablade på och sen hon ba nu är vi färdiga jag ba say what ? :S Har skit ont i armen och i musklerna !:(
idag har det vart en riktig flumdag för mig, har skrattat hela tiden när vi läste . folk började tror att jag tog något annat när jag tog sprutan, men var bara allmänt glad tror jag lr bara allmänt trött ! ;)
 Efter skolan åkte jag och amanda till kista, michaela var så lat så hon orkade itne följa med. gud vad fint dom har gjort det där, sen ut som ett helt annat köpcenter men jag fick med mig ett par jeans legging och en mysig tröjja. Det är ju länedag... Och dom har öppnat newyorker älskar den affären, gick in dit och upps vem såg man joo sevda och nancy. så vi började snacka med dom, och där inne hade dom en DJ och det var han kenzas kompis han heter tyo jeyson lr ngt, men  sevda tog modet och frågade om vi gick ta bild med honom. snubben är ju helskön!
efter det så gick vi runt lite med dom , sen åkte alla hem. på bussen så somnade jag nästan var helt slut, och så var det en tjej som satt framför amanda. Hon kollade snett skit mycket , så jag och amanda blev fett irreterade..
Som sagt skulle jag ju hjälpa mickaela att göra tårtan, men var tvungen att gå hem av ngn anledning. Och sen skulle jag till henne men då fick jag inte blev skit sur! idag ska man inte leka med mig, det kan min bror förmedla ...

Men nu ska jag sura lite till för att jag inte fick gå, och sen ska jag snacka med min pappa lite ! ;)

Nu kommer sevda döda mig , men säger bara HA HA HA




Kolla vädret! blir så piss , bra snart åker jag til usa!


kolla vad sexiga vi är ;)


Juste amanda är en person som älskar att bränna sig lr göra illasig, och jag tror jag har vart för mycket med din bruden. För idag har jag brännt mig två gånger först med plattången och sen när jag lagade mat, och det komiska är att jag har brännt mig på EXAKT ! samma ställen hon har !





Dagens låt


Chris Brown - Ya man ain't me

ääälskar den här låten får alltid värsta lusten att sjunga när jag hör den jag lovaar :D



Phone

Nu är jag hemma igen, men Stephanie följde inte med, hon gick hem direkt. Så jag gick och solade och nu sitter jag och snackar i telefon med Ahmed my brother :)
Har bränt mig i ansiktet :( är fett röd :(


No alvik

Hejhej, nu sitter jag hemma. Det blev inget Alvik, eftersom att Pamela inte kunde komma. Kan inte säga varför men jag lovar att de va en tråkig anledning :( Nu har jag skickat iväg en lista på frågor som hon ska svara på istället för att texten ska typ va färdig på torsdag :$ Anywho.. Jag ska skriva in min insändare på datorn och mejla iväg den, min krönika och min artikel till min svenskalärare. Jag kommerfå mvg! Hahaha okej nej skoja bara, isånnafall på artikeln för den e gryyym!

Väntar på Steffi också hon är i Kista med Amanda, hon ska följa med min och sola, sen ska vi gå hem till mig och baka. Ska låta henne vara med ändå... :)



SKOLAAAAN

Hej vi har läsdag. skittråkigt,jag lovar. Vi sitter i fritiden bredvidtvå töntarsom lirar farmville... (Johan&Henrik)
Vi börjarigenom typ tio minuiter, då ska vi sitta och läsa tilla klockan två! Vad jobbigvåran skola är.. Stephanie har tagit sprutan nu och hon har ont i armen, men jag har ingen lapp så jag får inte ta sprutan haha! Om jag ska ta tar jag påmåndag. man får ju inte va sjuk under helgen haha:)
Idag ska Stephanie till Kista med Amanda och handla, hon få ju lön idag! :) Men inte jag, jag ska till Alvik och möta upp Pamela och intervjua henne haha :p Sen ska jag gå och sola solarium och sen gå hem och baka tårta, och Stephanie får inte vara meeeed! Hahaha, hon kommer bara sä'ga att det ser äckliogt ut och vi kommer sitta och äta ur en glasslåda på fredag :p Men jag lovar, "tårtan" är jättegod och det är ett hemligt recept så nobody får veta hur jag gör! Hahah ,men dethär tangentbordet är cepe så pallar inte skriva mer, skriver när jag kommer hem från solariet! :)



Var skit nervös

Nu är jag hemma, som sagt skulle jag på interjuv idag och det gick bra men när jag skulle prata på engelska blev det mindre bra. Men jag gjorde det bästa så vi får hoppas vad dom säger, tyvärr säger jag itne vad för interjuv jag gjorde ! ;)
Idag har det vart en sån där dag då jag har vart lätt irreterad på människor, usch för killar säger jag bara!
 men iallafall i morgon ska vi ta svuninflensan sprutan, är skit rädd ärligt hatar SPRUTOR. Och i morgon har vi läsdag så vi ska läsa hela dagen, förstår mig inte på en sån dag men what ever!
Nu har jag precis kollar klart på DH, och nu ska jag hoppa in i duschen.
Juste vi har hittat lokal till min fest, så min födelsedags fest blir av. ÄR SKIT HAPPY...
Vill tacka amanda och mikaela för att dom har hjälpt mig att fixa, och dom som övertyga mig att ha ! ;) men jag beättar mer om allt i morgon
PEACE OUT


PLÖÖÖÖGG

Okej, DH börjar om en timme, ska leka duktig och plugga tills det börjar... :) No också, det värsta ämnet... Är det möjligt att få MVG där också, eller går det bara på engelskan..? Mickan goes plugghorseee



Hmm... En vanlig bildlektion..

Såhär roar vi oss på bildlektionerna.. Iallafall Amanda och Steffi! :p



Dagens låt!

Notch - Truly call my own




HAHAHhahahahaaaa

Jag har sett att folk börjat eka mig med dagens låt ;) hahah I make the trends...

ätit

okej nu har jag ätit, fett äckligt pågud. ska aldrig äta igen -.-

SKojade

Jag drev bara om detdär med mat-tina, jag suger på att laga mat min lasange är helt bränd men plattorna är ändå hårda ='( jag ska aldrig mer laga mat. aldrig. nu är jag jättearg på maten, ska sluta äta också.



Handlat och lagat mat!

Nu har jag varit och handlat med pappa. Handlade mat till idag och grejer till Stephanies tårta som jag ska baka till henne, eftersom att jag är bäst! Hahaha nej men seriöst ska baka en typ glasstårta till henne, den är skitgrym jag lovar! Ska börja baka den imorn eftersom att de tar typ 2 dagar att få den färdig.. Men aja.. Har precis lagat lasange guuuud vad duktig jag är jag är typ nya mat-tina! Hihihi (a) men man måste ju kunna laga mat jag ska ju bli hemmafru när jag blir stor, så jag ska kunna laga mat, men städa får nån annan göra ...

Lilla Steffi ska på intervju snart! Hoppas det går braaa! Jag ska däremot ta mig i kragen och plugga lite snart.. Efter maten antagligen.. Damn orkar inte egentligen.. Ojuste vi har fått en ny lärare i So, jag vill ha tillbaka Nina hon va mycket bättre ''/, men iallafall, nu har vi en snubbe som heter Daniel, han e fett jobbig han tvingar oss stå bakom stolarna efter varje lektion som att vi går i ettan eller något :s och vet ni en sak han liknar en häst hahahaha! Fast Stephanie tycker han är skitsnygg.. Jag fattar inte din smak på killar ibland Steffi.. Men älskar dig ändå :D


oldpic, ja hade bruuuunt hår! :p



godnatt

Nu ska lilla stephanie sova, och det är ganska sent ! ;)
Kommer itne precis komma somna för i morgon ska jag på intervju, men vilken intervju säger jag itne :)
PEACE OUT


Saknar!

Saknar dig Marielle Eriksson, storasyster!
Det var föööör längesen vi träffades nu :( hoppas vi ses snart... ♥



hahahaha älskar denhär bilden! :D


Måndagkväll

Hejhej, jag har nyss duschat och nu sitter jag hemma och snackar i telefon med Carro :)
Kom hem för typ en timme sen, råkade somna på soffan när ja skulle åka till Liljeholmen så jag kom lite sent, men endå tidigare än Kasim Carro och Samuel hahaha, så jag stod och vänta på dom där kanske en kvart, sen kom dom. Vi gick och satte oss i donken och sen kom Alion, Isma, Modo och Patrick dit, fast jag, Kasim och Samuel gick in i Liljeholmens nya centrum hahah! Jag tog med dom till Kicks direkt, skulle prova parfymer (a) Sen gick vi till gina för jag skulle kolla efter en klänning jag ska köpa till på lördag.

Iallafall, Samuel och Carro och resten taggade mot Alby, men jag och Kasim gick runt i centrumet och kollade haha :) Sen gick vi t fruktparken hahahaha älskar den där parken den e sjukt cool! Vi va där en stund sen gick vi t sjön och satte oss på en brygga eller något, jag har aaaldrig sett den där sjön förut, endå ligger den typ brevid fruktparken hahaha, sen åkte vi båda hem och nu sitter jag hemma och min pappa kollar på nån sjuuuuk film om Hawaiianer som dödar bebisar (?) på tv4 film :o

hahahaha seeya lateer thöög life


gunnar och jenny

USCH  nu är jag helt slut orkar inte ens tänka på plugg mer, började plugga halv fyra och blev klar nu.
 eller har fortfarande plugg kvar men pallar inte mer!
ska hoppa in i duschen nu och sedan lägga mig på soffan med en kopp te, visst låter det mysigt. det ända som behövs mer är en kille bredvid . GRRR säger jag bara;)
Skriver senare om jag inte har däckat på soffan !
PEACE AND LOVE


Dagens låt


IYAZ - Replay


Idol!

Mady är fett duktig på att sjunga! Höj ljudet och lyssna hahah :D


Hemma från skolan

Idag är det måndag, har precis varit i skolan, hatar måndagar för vi har typ bild halva dagen.. Men vi hade engelska idag och jag fick tillbaka en bokrecention som jag skrev på en bok vi läste, och gissa vad jag fick för betyg? MVG!! Fan vad stolt jag är seriöst... Aja, jag ska fråga pappa efter lite pengar eftersom att jag behöver handla lite saker.. Har planerat att köpa en tjocktröja från punkt shop som jag veeerkligen vill ha, en klänning som jag ska ha på festen och ett par handskar från punkt shop :)

Känns som att ja måste träffa blood-gänget snart, har inte träffat nån av dom på skit länge :( eller jo bara carro dårå.. men saknar mina bröder ahmed och hassan som fan :(

Idag ska jag till Liljeholmen, ska åka dit 6 halv 7 sådr, ska träffa Kasim :) sen kanske Carro kommer förbi för att hämte sin handske jag glömde ge henne i lördags :p


MVGEEE :D'


plugg time -.-

idah blir det massor med plugg, blää säger jag bara måste göra klart svenskan och sen har jag engelska prov på fredag och näste vecka har jag två prov... Har en sådan ångest att jag itne har gjort svenskan innna då hade jag haft dagen klar , men nej da :O det blev ju bråk mellan mig och mina föräldrar igår kväll var ganska ledsen, men dom gör det bara för min skull lr inte! Men jag älskar dom ändå, så idag blir det bara plugg och inget annat..
i skolan idag var det lungt har skrattat ganska mycket men det gör jag väl varje dag, och idag på bilden bestämde jag och mikaela att vi ska bytta O.C hus så vi gjorde bilen idag det tog oss två timmar att göra en bil . Men det blev ganska najs, första gången jag faktiskt gillar bild lektionen och det är stort ! 
 
BILDER  från idag..
Amanda blev sugen på sina egna cheesballs


amanda hade lusten att måla på sin hand ?

Våran sexiga bil

Och nu blir det plugg time


Tillbaka!

Nu är filmen slut, tror att jag ska kolla på csi som börjar om 10 minuter och sova efter det :) Efter csi är det Criminal minds som är typ mitt favoritprogram på tv på delad plats med DH, men det slutar så sent så jag ska inte kolla på den, för om jag börjar kolla på den så kommer jag inte kunna sluta kolla på den och då kommer jag lägga mig halv två och det är waaaay too late eftersom att jag börjar kvart över åtta imorn...


BTW här e min favorit scen ifrån Bridgetfilmen, asså killarna kan verkligen inte slåss men de e skitkul att kolla på dom! :p



Men nu säger jag godnatt!


Fräsch

Nu har jag precis tagit ett långt bad, skitskönt man känner sig som ny! Nu sitter jag och kollar på "På spaning med Bridget Jones" som jag har sett många gånger förut men den e så bra. Diggar Bridget som fan hon e skitgrym! Det här inlägget tar hundra år att skriva, för jag e helt inne i filmen, så jag skriver efter filmen istället :)




NYTTIG VS ONYTTIG

shuhlulu, skulle skriva igår kväll men kom hem ganska sent så jag tar det nu:)
Igår åkta jag med min mamma gudmor/faster och min kusin george till kista, mamma skulle klippa sig och sen skulle vi käka. Och när vi väl var i kista såg vi idol gänget, men erik var itne där så jag pallade itne bry mig ;) Vi åt på grekis eller jag och george åt dära, efter en fin lunch eller middag så klippte mamma sig hon klippte lugg det blev faktiskt ganska fint. Sen åkte vi hem och jag gick hem till amanda hon var hemma ensam så gjorde henne sällskap med hennes syster, vi ville vara nyttiga för en gångs skull så vi åt massor med fruk och de. När vi hade vart inne en långstund ville amanda ut på en promenad lr ngt för hon hade vart hemma hela dagen, så vi gick ut men DAMN det är ju dött ute . Jag och amanda kan verkligen itne vara nyttiga när vi var ute blev vi sugna på cheesballs så vi går och handlar det, och hennes syster säger ni kan verkligen aldrig göra något utan att äta onyttiga saker. Men så är jag och amanda hahah gud vi kommer fyfan rulla hemvad tycker ni är bäst att banta eller leva livrt och skita i hur onyttigt man äter men ändå tänker på kroppen`?, men vi gick hem till henne och kollade på Transformers älskar den filmen och tvåan också. Jag älskar dom som är med i filmerna också, jag tror jag har sett ettan och tvåan minst 1000000 gånger och dom är lika bra varje gång jag ser dom. Medans vi såg på tv gjorde vi massor med bus som jag tyvärr inte kan säga på bloggen ;) Men vid tolv ringer min bror hem mig, så jag började röra mgi hemåt han skulle hämta mig men jag fick sällskap av någon annan. Daniel kom och mötte mig och sen stod vi utanför mig och snackade länge, kom hem runt halv tre då hade vi jävligt mycket att prata om ..
Kom hem och somna på direkten var helt död

idag vaknade jag över att min syster kommer stormande in i mitt rum och lägger sig  min säng, så jag går upp och sen följde jag med henne och hämtade en sak i hennes lägenhet.
Sen kom vi hem till mig och jag gjorde lockar i hennes hår, ska jag vara ärligt blev det skit fult först men efter ett tag blev det mycket finare, sen sminkade jag henne och medans det spelade hon super mario ;) Sen kom hennes pojkvän och vi drog hem till henne och åt lunch, det blev potatisbullar med hallon sylt gott för första gången.
Efte lunchen började vi spela fifa 08 eller 09 kommer inte ihåg, det var skit kul iallafall jag slog maria pådet och daniel slog maria på det ;). Så ngn gång i veckan ska vi ha fifa tunering skit kul ju ..
Vid fyra åkte jag och maria hem till mig och daniel gick och la sig eftesom han ska jobba natt, vi kom hem eftersom pappa skulle komma hem från jobbet och vi hade lovat honom att vi skulle vara hemma då ..
vi åt middag och sen kollade vi på film, det blev ugly truth riktig söndag mys bara vara hemma och ta det lungt.
Hoppade in i duschen mitt i filmen men var bara tvungen, nu sitter jag här och väntar på att min hår ska torka sen ska jag platta det..
Så vi hörs !
Det nyttiga som ändå blev att vi gick upp 100 kg ;)


så söta, hoppas dom inte inte blir sura för jag lägger upp den här bilden

SEE YAA , AND PEACE OUT


Dagens låt



Keyshia Cole ft. 2pac - Playa cardz right

"Yeah, I tell 'em to take it slow.
Everybody's movin so fast these days,
should've listen to every word you said.
And they'll love you because you're beautiful
but there's another reason why they wanna hurt you.
But you know... Rest in peace bro."
♥ ♥ ♥


Hylla Michael!

R.I.P Michael Joseph Jackson King of Pop

Kolla in de här tunga personerna!

Angelo dansar till Billie Jean, typ i förrigår



En skitgullig snubbe som dansar till Wanna be starting somethin' på min skolavslutning i somras. Observera att det va innan Michael dog.. Äkta Michael fan asså!




Camilla och Kevin

HHAHAHAH igår satt jag, Camilla och Kevin i soffan och på ett eller annat sätt så kom vi på att Kevin var väldigt kittlig, så Camilla började kittla sönder honom! Hahahahah de va skitkul ni borde ha varit där :P


Lyssna på videon, man ser typ ingenting men lyssna på deran udda garv och roliga kommentarer, speciellt Kevins "du har varit stygg" HAHAHA!


I lördags

 

Igår när vi vaknade så kom Isak hem till Carro, (glömde säga att han va där dagen innan oxå han gick hem precis när vi skulle tända brasan) sen städade vi lite och åt frukost och sen tog vi det lilla lugna, sen kom Pamela och Angelo och efter det kom Patrick.
Patrick hade tagit med sig sin rakapparat och skulle klippa Isak och Angelo, han har faktiskt lite talang hahaha :)

Kevin och *hemlig* kom också och senare på kvällen kom Kasim och hans kusin. Vi drog till Skärholmen allihopa skulle köpa lite hink och så. Jag delade på en flaska med Pamela och vad gör tjejen? Oöppnad och allt tappar hon flaskan i marken! Jag typ kollade på marken och såg mina bortkastade 75 kr :( Aja, jag hade typ lite kvar i en colaflaska från förra veckan, så jag drack de och blev lite lullig iallafall :)

Sen va de inget speciellt som hände igår, hoppas ni gillar att läsa om mina tråkiga dagar! :D


Angelos mohawk :D (han klippte bort allt sen bara så ni vet)

Pamelas mästerverk...


I Fredags

Det blev ingenting speciellt i fredags, jag Carro, Camilla, Kevin och Carros bfriend satthemma hos Carro hela kvällen. Om man bortser ifrån när vi gick ut i typ 20 minuter och skulle tända en brasa :p HAHAHAH,
(Allt va Carros idé) Vi gick ut och gick till ett dagis typ. Dom höll på att bygga om där så de va skitsvårt att komma in hahaha, men aa iallafall så kom vi in på gården och la ut papper i sandlådan.  De va sånahära hushållsrullar och dom drog ut en liten bit och tände eld där, jag frågade om dom var dumma eller nåt varför virar ni inte bara ut allt papper och lägger i en hög? Då gjorde dom det och det blev värsta brasan hahahah ! Vi va påväg därifrån då vi hörde att brandlarmet började tjuta, vi spraaaang därifrån fort som vi bara kunde, gick in igen och tog de lite lugnt sådär :)


Jag och Kevin, skitful bild på mig jag vet :p

Jag lekte tenstabarn

turturduvorna :)

"brasan"

hahahahah näsblod!


YOU MAKE ME FEEL....

Jag vaknade med att solen lös in i mitt rum, för en gångs skull var det sol ute . Blev skit glad  så jag började städa mitt rum, när mamma ändå städade hustet . mitt rum var disgusting men inte längre så nu kommer jag sova som en prinsessa i natt ;)
Idag vet jag itne vad som händer, väntar på att pappa ska komma hem från jobbet . senare ikväll ska vi äta tårta för jim fyller år , så vi får se kanske får folk hit..

Men nu ska jag ta mig något att äta , och sen platta mammas hår som hon har tjatat på!

PEACE OUT ,


Min bror blir 19 bast , !!

Helluu idag har det var en skön dag i skolan men inte hemma precis har gjort slut med.....
Idag hade vi föreläsning en man kom till oss och berätta om sin barndom och allt, han har vart kriminell och allt. Det var skit intressant att han fortfarande står på sina fötter och har vart med om det han har vart med om, lite kompliserat men iallafall han var också skit grym. typ han kunde snacka sen han ba nej nu dansar vi och så började vi dansa, och så skrattade jag hela tiden hur han förklarade och han var så glad typ. asså snubben var hur skön som helst fyfan
men iallfall när det var slut åt vi lunch. vi fick kina mat inte min favorit precis sen hade vi bara en lektion kvar och då skulle vi skriva en utvärdering om veckan , och sen fick vi sluta runt kvart i ett.
Elisabet kom till mig efter sitt jobb så vi satt och snacka och det, sen vaknade min bror av att jag sjöng med min tontöva röst JA MÅ HAN LEVA...... Min stora älskade bror fyller år idag, han blir 19bast nästa år blir det systemet för subben ;)
Jag och elisabet följde med min gudmor/ faster och hämtade min mamma för pappa jobbade till 11 idag, vi skulle äta på donken men min mor ville inte det. Så då blev jag och elisabet sura för vi var skit  hungriga och när vi itne får mat ska man akta sig, men vi åkte till vällingby och åt dära fast vi åt på resturang. ;)
Vid 8 åkte vi hem för amanda skulle komma och vi skulle kolla på idol, jag var inte sugen på en mysig idol kväll :S men när jag såg Erik dog jag, jag och elisabet hjälpte min bror till vilken outfit han skulle ha. han ville ha ett par byxor som vi hatar så vi fick tjata på honom att han skulle sätta på sig dom vi ville han skulle ha..
 

Hur kunde erik sitta löst hallå röstade ingen? Men jag ringde iallfall och rösta hoppas pappa itne ser det här, det är ju han som betalar räkningen ;)
Elisabet gick nyss, vi har gjort slut FÖRALLTID ! Hon har vart otrogen mot mig till en kille och hon ville itne sova hära för hon ville på toa, HALLÅ vi har också toa.. Men okej jag skojar men nej vi har iallfall gjort slut . elisabet hoppas du ser det hära, vill aldrig att du ringer eller hör av dig till mig . IT´S OVER BITCH ! ;) lööve you och nej vi är itne lebbar, hon är min kusin....

Nu måste jag göra mig redo för sängen, ska upp tidigt i morgon av olika skäl ! ;)



ÄNTLIGEN KLAR!

Äntligen klar! Nu drar jag!

Såhär vacker är man idag :)

Dagens outfit,
lacktights från gina
baslinne från cubus
tröja från carlings

Mickan signar ut, slut.


Woho

Nästan klar! Bara håret kvar!


Changes

Ändrade planer igen nu ska jag börja fixa mig sen ska jag dra mot röda istället. Tror att jag ska sova hos Carro också :) Fet najs lixåm. :D



Såhär känner jag mig...

... just nu




Big of a bomb

Okej, att de va fest i fryshuset va tydligen en fet bomb. Så istället ja jag träffa Carro, hennes bfriend och Alion. Ska ta och dricka lite av de som e kvar sen i fredags tror jag. Om det är okej för Hassan :) Skulle egentligen träffa han idag men han skulle på bio med Sirli såså... :)


Dagens låt


Ken Ring - Grabbarna från förorten


Fredag

Idag började jag 9, fan vad skönt! De va en snubbe som skulle ha föredrag, han hette Augusto Gomez, han va skiiiit grym jag lovar ja diggar han asmycke! Han snackade om sitt liv typ och att man ska tänka positivt för att må bra och sånt. Han va skitrolig också hahahah bästa va när han la en Tony Montana haha! :D Anywho, vi satt och lyssna på han i 2 timmar sen fick vi gå på lunch, efter lunchen skrev vi några uppgifter om föredraget sen fick vi gå hem. Skön dag haha! Ska vila mig ett tag nu sen kanske jag ska gå till den här festen i fryshuset.. Men får väl se vad jag gör :)

Fight the power!


Gårdagen...

... var faktiskt rolig :) Åkte till mässan och gick runt där med Carro, Isak och Joel för det mesta, efter ett tag kom Ishatou också så gick runt med henne oxå :)
Såg många kända ansikten medans man va där, kul!

Men jag tycker faktiskt att "gymnasievalet" har blivit lite överdrivet! Jag menar hur många gymnasier finns det inte i SStockholm lixom? Man får ju värsta beslutsångest över vad man vill bli, vilken linje man ska gå, vilken skola man ska gå i osv..
har inte direkt bestämt vad jag vill bli än.. det står mellan:
Polis, "FBI"
Advokat
Skådis
Egen företagare

Jag tror att jag ska plugga till polis faktiskt.. Men har inte bestämt mig än.. PREESSUREEE!

Iallafall, efter mässan åkte jag och Carro till Skärholmen för att träffa Carros bfriend, vi va där typ hela dagen sen åkte vi hem till Carro och chilla där ett tag sen åkte jag hem :D



Naaaaaaw :)

Kevin Ring

Madde, Carro och *hemlig*

Angelo Marcel Kvick


fick mycket skratt idag, kommer sova skönt !

Mår alla bra idag ? jag gör de, har haft en jätterolig dag ska berätta om den...
Som sagt var vi ju på gymnasium mässan och det var proppat med massor med folk och skolor, kom dit och mötte upp sevda , dina, nancy och elina . Vi gick runt med dom och hade det skoj, gick till alla skolor och tog en goodibag och så frågade jag dom om massor med saker.. 
 Ska gå i juridik linjen och dom skolorna jag har fasnat för är solna och tensta, visst ni tänker solna och tensta hur tänker bruden. Men dom skolora värkar jättebra och man vill ju gå i en skola där man pluggar men medans gör något kul likosm, och fick reda på att sevda ska gå i juridik linjen i solna så vem vet kanske börjar i samma klass/skola som henne..
Vi fick också kontakt med två tjejer där som presenterade en skola i södertälje dom var skit sköna brudar, stod och snacka med dom ganska längeHAHA jag skämde ut mig idag, vi står vid en skola där en kille ser ut som amir från gaybloggen. så jag säger ahah du ser ut som gaybloggen, då svarar han VAAA :O det var skit skämmit kände mig dum, för jag fick bara därifrån när jag sa det....
Och fyfan vilka ansikten men kände ingen var ju länge sen man såg alla dom, så det var ju också kul. Och alla skolar var så jävla trevliga, men det jag mest älskade var goodibagen.
Efter mässan åkte vi plus emna till rissne och dom åt på donken, vi satt där ganska länge och pratade om allt, från massa gamla minnen till hur stora bröst vi har  :S ;) men det va ju najs sen åkte jag och amanda hem ringde pappa och frågade om han kunde hämta oss men tyvärr kunde itne han så vi tog bussen. På bussen somnade jag bokstavligt på amandas arm, var helt jävla död och hon var tvungen att väcka mig sov så jävla skönt




Nu väntar jag på maten, sen tror jag att jag ska sätta mig och skriva min artikel som jag inte har gjort !
Blev tyvärr inga bilder idag, men jag tror jag kommer minnas den här dagen utan bilder ;)




YEEEES!

COMVIQ FUNKAR IGEN!




RUBRIK TACK!

Jag sitter och spelar Texas hold'em poker på facebook. Ja, jag är något av en pokernörd. Jag hatade faktiskt poker förut, iallafall poker på internet. Men sen kom Ahmed och Hassan in i bilden och fick mig att spela med dom, och nu är jag beroende! Hahah, men ska sluta spela snart, ska hoppa in i duschen och sen försöka sova.. Vet inte hur det ska gå till eftersom att jag har sovit asmycke dehär senaste dagarna.. Och kan inte stanna hemma imorn eftersom att jag ska till Älvsjö wiho :)

Nu ska jag hoppa in i min supersexiga hi-tech slimshower!


(okej jag erkänner, min dusch ser inte ut sådär... än iallafall)


hell to the noooo!

Min dröm om den perfekta festen gick upp i rök... Jag Amanda och Steffi hade ju värsta ambitionerna om Stephanies födelsedagsfest, men lokalen va inget man kunde räkna med, så jag sitter på "lokal hunt" fyfan -.-
It will never end... Alla lokaler jag får fram är typ lokaler man använder till bröllop eller typ 50årsfester, keeffa ni e! Nu ska jag fortsätta mitt misslyckade sökande... :(

OM NÅGON VET OM NÅGON LOKAL I NÄRHETEN AV HÄSSELBY, DET VILL SÄGA GRÖNA LINJEN MELLAN HÄSSELBY STRAND OCH ALVIK KAN MAILA OSS PÅ [email protected]


missade min man ! -.-

Säger bara O M G  missade min man ERIK idag :( fyfan sörjer , alla andra fick se honom utom jag !! Men amanda hälsade honom från mig , så det gjorde bara mig lite glad !

Nu ligger jag i soffan med tv på och datan på mina knän, ska snart hjälpa mamma med att göra sallad till mig som jag ska ta med mig i morgon ! visst är jag snäll som hjälper? .. sen ska jag hoppa in i duschen
Maria och daniel kommer snart , så ska väl göra dom sällskap :)

skriver kanske senare

LOVE AND PEACE


MAAATTT

NU SKA JAG ÄTA OCH BLI ÄNNU FETARE ! ;)
PEACE OUT


jävla conviq -.-

Har precis kollar klart på One tree hill som sagt älskar det programet, idag har det vart en självmords dag vi har inte gjort något i skolan jo haft tråkiga föreläsningar om vad man gör efter gymnsiet. Jag vet redan vad jag ska göra åka till usa gifta mig med en fotbolls stjärna och bli en hemma fru, och mikaela ska också gifta sig med en fotbolls stjärna och vi ska bo bredvid varandra . Med våra stora villor och våra barn, och ibland ska ja undervisa ungdomar om mode och grejer. Fan vad mer vill dom att jag ska fundera om mitt liv efter gymnasium ? ;) Men iallafall det var de, i morgon ska vi på gymnasium mässan det kommer bli kul. Kommer träffa på massa människor man känner, ska iallfall träffa sevda och nancy från rissne så nu har vi en chans att träffas.. :)
Vi ska vara dära hela dagen och efter mässan vet jag inte vad jag ska göra, kanske hänger i älvsjö så om du är i närheten call me .. :P


Nu ska jag hjälpa min pappa för att conviq funkar inte , så ingen snygging kan nå mig och jag kan inte ringa någon jag utan mobil ? Juste fick låna min brors mobil som är exakt likadan som min var, så nu kan jag ta massor med bilder till bloggen och så kan jag höra när någon ringer elller smsar :D. Så om det är något skriv på msn eller facebook,
PEACE OUT


Imorgon?

Såhär kommer jag spendera morgondagen...

Visst ser det oemotståndligt roligt ut? HAHAH!


PS`?

HOOK ME UP WITH SOME PHOTOSHOP! :(


Carolina Diaz



Jag är inte bra på att skriva såna här texter, men jag fick bara ett grovt behov att typ skriva av mina känslor. Jag kommer ihåg helgen vi kom nära varandra som att de va igår.. Vi hade bara träffats några gånger endå sov du hos mig en hel helg, (och lite till) och det första du gjorde när du kom hem till mig va att städa mitt rum! HAHAHAHA! Det känns som max ett halvårsen och endå har det gått 3 år snart.. Whatever, det jag vill komma fram till är att du är mitt stöd, om nåt går snett vet jag att jag alltid kan snacka med dig, du dömer inte och du förstår alltid. Men det allra viktigaste, jag vet att jag kan lita på att det jag säger till dig stannar mellan oss, och tvärt om. Älskar dig gumman, kommer alltid att göra det.


Sjukling

Fortfarande! Imorn går jag till skolan iallafall. Vi ska åka till Älvsjö med alla nior och gå på gymnasiemässan. Inget man inte har sett förut lixom.. Menmen, iår skickar även några skolor dit åttorna! Haha, hur man ska tolka det kan man ju diskutera men aja.. Ska träffa Fatma efteråt, shit de va typ hundra år sedan jag träffade den där tjejen sist! Alla skolor ska typ dit samtidigt så man kommer ju träffa på många bekanta ansikten under tiden man är där :)

Jag har skittråkigt, jag sitter bara hemma hela dagaran, usch :( bara för det ska jag spela super mario nuu!:D


Jag och Fatma för jättelängesen.. (Nyår om jag inte har helt fel)


Love

Nu har jag precis kollar klart på DH, och ska snart kolla på christine hon är skit grym diggar henne totalt. Hon är så störd ;)
 
Efter det tror jag att jag ska sova, men skriver imorgon  skit tråkigt inlägg men what ever

Hej jag har tråkigt

Kör en lista nuuuu ja jag är mobbaaaaad!

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej
Vad står det i ditt femte sms?
Haha:p
Vem ringde dig senast?
Carro
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
MJ <3

Vilket språk är din mobil på?
Svenska
Vad heter din ringsignal?
Colombia
Hur många sms har du i din inkorg?
1002
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
Vadå?<3 från Carro :)
Vad svarade du?
 Hahaha ring mig när du kan xD 
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
e du vaken <3 ja hitta en av mina gamla mobiler kan smsa :)<3 från raydination
Hur många sms har du i kategorin "skickat".
999  
Vem är din 13:e kontakt?
angelo bästavän
Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner
 Noo :)
Ogillar du nr 5?
Neej diggar honom :D
Har du varit i hop med nr 1?
Nej, det skulle varit feeeett wierd eftersom att nr 1 e mitt nr.. 
Vad har din mobil för färg?
Blååå :D
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse? 
how you doin'?  
Hur mycket kontanter har du på dig? 
ingenting just nu, kanske några småkronor i jackan vad vet jag :)  
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
pappa
Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Vitt linne
Vilket märke har du på strumporna du har på dig?
fan vet jag, H&M?
Vilket märke har du på skorna du har på dig?
 Har inga skor på mig just nu men converse, vad annars :D
Ett ljust eller mörkt rum? 
mörkt, alla lampor är släckta..  
Vad gjorde du vid midnatt?
Soooov :)
Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Blackeberg :)
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Mitt ex.. Eller "kompis" älskar dig så vare Steffi, eller Carro I don't remember...
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Inga ?
Vilken ålder har varit bäst hittills?
3
Din värsta fiende? 
Har inga fiender, alla älskar mig!
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
en bild på mig, Steffi och Amanda :)
 
Vad var det senaste du sa till någon, och vem var det till?
Hejdå, till min pappa när han gick te jobbet
En miljon dollar eller förmågan att flyga? 
En miljon dollar!
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Kanske :)

SWINE FLU...

Hahahah skoja jag har inte svininfluensan, men jag har någonting iallafall.. Har spytt som en jag vet inte vad de här 2 senaste dagarna och har inte ätit något, idag har jag ätit en halv macka och druckit en flaska vatten.
Nu sitter jag och lyssnar på Cry med Rihanna, har skitmånga minnen med den låten, speciellt från sjuan hahaha!

Vad fan ere med min data seriöst? Den e skiiit seg! den har typ virus eller något, skoja inte -.-

Såå, vad ska man göra från och med nu tills att DH börjar? Jag kan ju fortsätta att öva på Unfaithful på min keyboard, måste ju spela upp den för min musiklärare snart.. Kommer ju missa provet imorn han kommer ju typ hata mig snart :)


Såhär ser mitt hår ut just nu, nyduschat och oplattat, hahaha!


kolla på kanal 5 kl 16:30

AMANDA ÄR MED PÅ KANAL 5 , UNGA MÖDRAR
KOOOOLLA


one tree hill

Tjena bloggen ... skrev inget igår om vad min dag bestod av , men som sagt vad ju på min pappas jobb. Det var jättekul, fick ta fram reservdelar  och hålla på med kassan. Pappa hjälpte mig med mina frågor som jag skulle göra, och så frågade jag några frågor till pappas chef. Nästa gång jag ska göra något ¨sånt här ska jag göra de på min pappas jobb igen, slutade typ 4 men vi var kvar till halv 5. Kom hem och snackade lite med min pappa och mamma, efter maten diskade jag och mamam hjälpte mig lite. Har blivit värsta hemmafrun har diskat hela veckan, och igår tvättade jag. För vi gick gäster och jag ville vara snäll , men jag var så jävla borta igår pratade med amanda medans ja skulle lägga in tvätten. Och dumma ja glömmer nycklarna där inne och fönstret var stängt, så gick värsta paniken så mamma ringer til svenska bostäder. Och dom säger att mamma ska betala 850 kr och dom skulle komma kl 10, så mamma ba what nej :O Men precis då får vi veta att husvärden är hära, så jag springer och säger att han ska öppna och han GJORDE det blev skit glad... Efter jag tvättat hoppade jag in i duschen och sen satt jag mig vid datorn, satt och skrev till massor med folk  trevligt trevligt !


Idag i skolan skulle vi göra en planch om vad vi gjorde igår och sen skulle vi ha redovisning om det , vid mitten av dagen hade alla som har spanska , tyska och franska skulle ha prov. Men jag går inte i någon av dom klasserna så jag skulle träna på mitt musik prov, men av någon anledning vet jag itne vart mitt papper är. Så jag SPRANG runt hela skolan och letade efter någon som hade det pappret, men ingen hade den men till slut så hittade jag en snäll tjej som hjälpte mig.. 

Nu sitter jag och kollar på one tree hill , älskar den serien .
 Efter det ska jag plugga till musik provet, jag sprang ju inte runt skolan i onödan..



PEACE OUT,


Lever


JAG LEVER
Men skriver om vad som hände idag i morgon, för nu ska jag sova PEACE OUT!


22:37

Igår kväll gick amanda runt tolv hände en sak innan hon gick, lite tårar kom och sen kom det lite skratt ;)
elisabet tjatade på mig att jag skulle sova hos henne, så jag gjorde det vi gjorde inte så mycket än att skratta . Jag hade precis tagit en ipren och det gjorde mig fett flummig, hihih och så var jag övertrött nico kom lite senare och joinade oss. Vi kollade på scary movie men hann aldrig se klart hela för att ingen hade den lusten, men gud vad jag skrattade under hela filmen. HAHAH efter filmen skulle jag sova men tyvärr fick jag inte det av dom två idioterna, så jag satt och berättade roliga historier. Runt tre somnade jag och dom tvi 6 eftersom elisabet itne kunde somna och nico gjorde henne sällskap, tydligen pratade jag i SÖMNEN hahah fyfan vad pinsamt:O Vi vaknade vid tolv och min gudmor gjorde frukost åt oss, vid 2 drog vi till kista pga att jag skulle byta klänning. Dragkedjan var sönder, vi gick runt lite i kista sen drog körde nico hem mig. Kom hem och gjorde nada, !!

I morgon börjar jag kl 7  HALLÅ 7 PÅ MORGONEN , den här veckan har vi tema vecka så i morgon ska jag ut på praktikan i  en dag ONÖDIGT. COM   Så jag valde att jobba på pappas jobb Mercedes Benz , så kommer vara helt död, men men hellre att vara med pappa än att gå i skolan sorry to say liksom ;)  Så tyvärr måste jag sluta skriva och hoppa ner i sängen för annars kommer jag aldrig vakna i morgon..

GODNATT  , PEACE OUT


MARIO!

DE GICK SUCKERS! BYEBYE :D

Söndagkväll

Här sitter jag i soffan och väntar på att Här med förklarar jag er Chuck och Larry ska börja :p det är en komedifilm som kom ut 2007 eller nåt den e skitrolig, såg den med syrran i Vällingby när den kom ut, tror jag.. Aja, den går på trean om en halvtimme. You gotta see it!

En annan film ni måste se är This Christmas, den e så jäävla bra! Min favoritfilm! Topp 5 iallafall (a)

Jag sitter och försöker ladda ner Super Mario, tänkte faktiskt på det igårkväll när jag skulle sova men jag glömde bort det imorse och kom på det nu när jag läste Steffis inlägg :P


MED MOHAMMED OCH ABDULLA!

Nu sitter jag i min säng med amanda och elisabet, idag så gick jag, elisabet,jim och geroge och åt på nisses. Jag och elisabet åt husets toast och geroge åt pizza och jim åt plankstek, vi hade det mysigt och roligt. Efter maten kom amanda och vi satt i mitt rum , och pratade och sen skulle vi kolla på film vi skulle se FAME. Men när vi väl laddar ner den funkade den itne och vi hade väntat skit länge :O fett irriterande men vi bosatte och på datan och spelade SUPER MARIO, fyfan vad kul vi kan ha de. När elisabet körde hoppade jag upp det är en reflex, så när jag skulle köra gjorde dom samma sak. Men vi hade iallfall det skit roligt, och efter ett tag sa elisabet att vi skulle vara lite sociala. Jag ba okej, och det första jag göra är att skiriva blogg ! :D Men nu ska jag vara social med dom två, vi hörs

PEACE OUT !


Filmtime!

Nu ska jag kolla på denna superbra film och få lite julkänsla! :D


2012!

Hej people!
Min skola har invaderats av Nadish. Om ni undrar vad nadish är så är det en lek som går ut på att man ska bli varandras slavar, t.ex. om jag och Steffi kör nadish så om jag ger något till henne, vad som helst, och säger nadish före henne så blir hon min slav och måste göra exakt vad jag säger åt henne att göra.. Det låter skittråkigt men de e faktiskt kul hahah :P

Gårdagen va töööng asså! Jag och Hassan hade skitkul haha! Fredagen den 13de olycksdag? my ass vi hade värsta flytet igår! Först skulle vi på bio så vi åkte till Hötorget och gick till bion, men det fanns bara 2 platser kvar till niobion! Och klockan vad liksom kvart över 5.. Så vi går till Sagabion som ligger vid stureplan men finns filmen ens där? Nej. Men vi frågade henne i kassan om den gick nånstans då fanns det 2 platser kvar på den andra bion, den som ligger på drottninggatan eller kungsgatan eller vilken gata det nu är. Så vi kollade på bion, den va skitbra! Efter bion, som va två timmar och 40 minuter lång så gick vi till bk i plattan, ja va så jäävla hungrig seriöst jag hade inte ätit sen lunchen och klockan va ju typ halv nio. Så jag köpte en varsin cheeseburgaremeny till mig och hassan så satt vi där och åt, men jag kunde inte äta upp pommesfriten ja blev så jävla mätt :|

När vi hade ätit drog vi till Hässelby gård och köpte dricka och snubben kom till centrum och sålde för 130 spen, typ hej vi har flyt idag! Sen drack vi lite och hade skitkul, jag kom hem typ halvtvå på natten och alla låg och sov.

Idag skulle jag steffi och amanda fixa en lokal till en hemlig tillställning om 2 veckor, men amanda ringde och kom till en telefonsvarare, men ingen har ringt tillbaka..


Jag Carro och Hassan i Vby


Let go

Tjeeennaa
Sov hos elisabet igår eftersom det blev sent oh var trött så jag orkade inte tralla hemmåt, vi kollade på idol och snackade om ALLT ! vi har inte vart med varande på skit länge så vi hade mycket att prata om, vi gick och la oss och jag somnade på en sekund. Men inte elisbet under natten hostade hon, så ja sa till henne gå och drick vatten vet ni vad hon gör då? Hon går upp och tar chips och smaskar skit mycket, jag och hennes liille bror blev skit irreterade :O Men hon hostade jättemycket tyckte faktiskt synd om henne, men vi vaknade vid halv 10 och låg i sängen och pratade . Jag gick runt 11 för jag hade värdens m*ens värk!! Så ja laa mig i soffan och kollade på tv, sen har jag bara vart hemma. Nu har jag precis duschat och plattat mitt hår, nu vet jag inte vad jag ska göra mer ? Väntar på elisabet och så ska vi bestämma vad vi ska göra, har ingen lust att göra ngt specielt vet inte varför ? :S
Jag och min bror är hemma själva, för mina föräldrar är på bio så vi vet itne. Vi kanske har hemma fest "host host" , är skit hungrig också så nu ska jag snacka med min kära bror om vad vi ska ät.

PEACE OUT BROTHER



FYLLER ÅR OM EXAKT TVÅ VECKOR!!!

Jaaa de var länge sen ni hörde från mig va? men det är för att jag inte har haft ork och mycket annat att göra, igår var det skola. Det kom en tant som har vart med i andra värdskriget, det var skit intressant när hon berättade vad hon har vart med om och allt. Hon inspererade mig skit mycket, att hon är så pass gammal och kan fortfarande berätta hennes händelse det är starkt gjort... Men iallafall det var de, när ja kom hem la jag mig i sängen och gjorde inget.. Sen smsade amanda mig och bad mig följa med till barkaby för hon skulle köpa gardiner, så jag följde mig orkade ändå inte vara hemma vi åkte hem till henne och gjorde toast senare . Och kollade på mammas pojkar gud vad jag älskar bobbys mamma, hon är ju så jävla grym fyfan !! efter de satt vi och snackade och fnittrade , fan vad jag älskar att vara med henne vi har alltid det lika kul och vi kan alltid snacka med varandra. Som idag stod vi mitt i vällingby centrum och låtsas stula och gjorde bort oss, mickan vågade knappt stå med oss;) Efter skolan idag så åkte jag amanda och mikaela och kollade på en hemlig grej som dom har fixat, och efter åkte jag hem.. Nu sitter jag här och ska senare hem till elisabet, har itne vart med henne på länge så det kommer bli nice tror jag ;)


Nu ringde min syster mig och ska snacka med henne, vi hörs

PEACE OUT!


DÖÖÖÖ

Efter nlägget jag skrev där nere, så la jag mig i sängen och slockna på en sekund. Sov till halv sju typ och de första jag gjorde var att ringa pojkvännen, han hade ju bombat mobilen ;) och sedan åt jag, när jag hade diskat klart. Hoppade jag in  i duschen jag tror jag duscade i en timme gud vad skönt det var, nu är det reklam på greys  och efter greys ska jag sova hoppas att jag somnar pga att jag sov i två timmar innan... Upps nu börjar greys igen, see yaa / stephanie


INTE MIN DAG IDAG!

Heelluu!
Idag var vi på teater med klassen och en till mentorsgrupp, teatern handlade om att en kille blir mobbad och han får kontakt med den "populära" killen . aa och den mobbade killen var bög, och sen blir den andra kille bög alltså dom blir tillsammans. ja jag vet har förklarat helt konstigt men whatever, efter teatern hade vi håltimme i två timmar sen skulle vi tillbaka till skolan och ha redovisning, men på håltimmen gick jag amanda och mikaela och käkade på burgerking i plattan. Det var skit gott men blev mätt på första tuggan men tvingade i mig maten, när vi var klara gick vi till ecpresso house , dom köpte chai latte skit äckligt och jag köpte en varm chocklad. Vi började röra oss mot skolan påvägen drack vi våra drickor och när jag var klar så fanns de marchmellos kvar. Så när jag ska ta upp dom så tar amanda precis bild så de ser ut som att ja gräver i muggen. Vi hade skit kul påvägen hem, och vi bestämde  att jag ska bara prata engelska och om ja pratar svenska kommer dom inte svara. Vi har gjort den här dealen pga att jag måste lära mig engelska tills usa, mende var de;) I skolan hade vi redovisning , och när jag skulle redovisa var det fett pinsamt alla kollade extra mycket. Och typ mady gjorde miner, iallafall läste inte allt som ja hade skrivit för det var pinsamt, gick skit ont i magen för att jag var så nervös trodde ärligt att ja skulle spy...
När vi slutade skolan bestämde amanda och mickan och mady att vi ska bussluffa , men jag orkade itne för jag var kissnödig sen när vi är i hässelby gård då jag ska av. Så blockar amanda vägen och när jag försöker smita typ gör hon så att ja ramlar på golvet. Hur pinsamt är itne de ? jag skämdes så jävla mycket, men dom fick som dom ville... Idag var det inte min dag, men jag hade iallafall kul ...

Sitter nu här och har jätteont i huvudet, skulle ta massor med bilder idag. Men tyvärr funkar itne min kamra på mobilen:S först hackar sig hela mobilen och nu kan man itne ta foto, så när pappa kommer hem ska vi lämna in den. Alla säger att dom förstår att min mobil itne funkar, eftersom när jag äger något är den med i andra värdskriget.. Jag håller tyvärr itne med dom!!!

Peace out


Trötta jag..

Hejhej allihopa! Nu har jag kollat på DH och tagit det lugnt en stund, pluggat lite, och nu är jag skiiiit trött asså omg jag längtar efter min varma säng, tänk att typ ligga där och kolla på min tv som fungerar! Har äääntligen fått tillbaka den.. Idag efter att jag och Steffi hade varit i Kista med Carolina och Ishatou så kom jag hem och bytte om (TILL MJUKISAR!) , sen skulle jag, Hassan och Ahmed till Cafe u, alltså ungdomsgården i Blackeberg. Men nej då det skulle vara stängt.. Så Hassan drog med oss till stan och jag ville verkligen inte gå för jag hade ju värsta luffarkläderna på mig :s men jag följde med iallafall och hoppades på att jag inte skulle se någon jag kände..

Varför finns inte den där jävla halsduken jag vill ha i någon bikbok affär?! Den fanns ju fan i Malmö, men nejnej den ska inte finnas nånstans här i Stockholm! Jag tror att Bikbok har gått i konkurs eller något.. Det är skitsvårt att hitta butikerna, iallafall i stan. Måste dom anpassa stan efter folk som hänger där varje dag.. Ta bort affärer bara sådär, systemet blir förvirrat av sånt där...

Efter att vi va i stan en stund åkte vi hemåt allihopa, jag kollade på DH och ja nu sitter jag här, ska gå och sova, är så jääävla trött! Ska på teater imorgon med klassen, sen ska vi äta lunch i stan.

Lite bilder från idag:


Jag gillar chai latte...


Stephanie gillar frozen yoghurt och kaffeglass :)


Våra skor


Såhär åker Stephanie buss..


Hello beautiful


Hassan och Ahmed leker westside


Stephanies outfit :)

Peace out, a town <3


I´M THE BEST!

Shulululul, har lagat i sängen och segat sen jag kom hem men är grymt trött och det är svin kallt i mitt rum och ute också.. Fyfan kan de inte bli sommar nu, nu tycker jag att vinten har vart och det är onödigt. Det jag bara gillar när de är vinter är att jag fyller år och att de är julafton och nyår, det är de bästa inget mer !!! Eller joo bara när man sitter inne med en kopp te lr ngt liknande och bara snackar med näraoch kärande , och de ska snöa det är bäst !

Juste min mobil FUNKAR, tack vare  snälla nico så fixade han den han ominstalerade hela mobilen.. Så nu lever min mobil, utom att ljuget inte funkar . så jim ska lämna in den till mig i morgon, och jag ska låna hans så länge;) Jag tror jag inte har något vettit att skiva, det är DH idag så det ska man kolla på .. och sen blir det sovdags, skulle ju lägga mig tidigt igår men tyvärr blev de inte så , somnade typ tolv inte bra. Så idag blir det direkt sängen efter Dh, så vi får höras i morgon med massor aav bilder ;)

Love and peace


Don´t wanna try no more.....

What´s up alla läsare , allt bra ?
Själv är allt bra, har precis kommit hem som sagt hade vi halvstudiedag så vi slutade tolv. Hade typ tre lektioner först mentorstid och vi pratade bara sen hade vi so där hade vi redovisning och sen matte, på matten gjorde vi ingenting. Efter skolan åkte jag och mikaela till kista hon skulle handla sin efterlängtade halsduk, men innan åkte vi till min mammas jobb och jag fick pengar. Men de var min bror som gav mig pengar till fika, min älskade underbara bror.. Men vi stod och snackade lite, min mobil har gått sönder av någon anledning JAG UTAN MOBIL :O kaatastrof säger jag bara ! I kista mötte vi upp caroline och Ishatou , vi fikade jag köpte en glass för jag var hungrig och mikaela köpte en chai latte som hon är kär i. Jag driver itne hon är verkligen kär i chai latte till skillnad från mig som hatar de;) vi satt och snackade lite och de hade det sådära mysigt , tills hon som jobbar säger att caroline måste gå ut för hon får inte ha sin dricka där inne :S skojar bruden med mig ? asså ibland kan människor som jobbar på ett fik eller ngt , dom kan vara så jävla dryga.. Efter någon timme åkte caroline och Ishatou , men mikaela och jag var kvar. Min bror sa till oss när jag hämtade pengarna han ba: i slutändan kommer det bli att ni sätter er på donken och "fikar" vad tror ni de händer? Joo vi sitter på donken min bror känner mig väl kan man säga, men efter det åkte jag och mikaela hem. Vi var helt döda på bussen och jag frös ihjäl när jag har en boomerange andvänder jag den inte ? hihi folk vill döda mig, har liksom andvänt den 3 gånger sen jag köpte den
Men nu sitter jag här och väntar tills min bror kommer hem och vi ska in till vby lr kista och lämna in min mobil, skriver senare ;)


I don’t wanna fall in love
Just wanna have a little fun
Then you came and swept me up
And now I’m done, so done
Fallen madly deeply I
Surprised myself enough to find
That what’s begun
Is love
You know I was doing just fine
By myself
On my own
Tell me how to
Stop this feeling


Bibblan

Nu står jag i skolans bibliotek helt ensam, yes people ni hörde rätt, STÅR! Dom har inga jävla stolar vid datorerna man får fan stå upp -.- Ensam också, det är typ bara min mattegrupp som inte har matte och efter matten så slutar vi. Jag skulle kunna gå hem men det gör jag inte för att jag och Steffi ska till Kista efter matten och jag ska äntligen köpa min halsduk -.-' I kista ska vi även möta Carolina och Ishatou :)
Men nu ska jag gå och göra vad jag skulle göra här i bibblan, PLUGGA! Jag måste skriva färdigt det sista till solektionen imorgon när jag och Jakob ska redovisa om Irland och Ugandas utveckling och ekonomi..
Visst är jag duktig (a) pluggar och grejer... ;)

Seeya


hjärndöd lr vad?

hahha kommer ihåg när amanda skulle jobba på min mammas jobb då frågar hon den här frågan

Amanda: får man cash i handen ?

Jag : amanda är du dum ? det är ett företag

Amanda: ahaa juste ahha

Jag tror jag garvade i 20 minuter..... Amanda är verkligen dum , och hon sitter och säger att jag är dum ? :O

redo för......

SÄNGEN..
Har precis duschat klart och gjort mig vacker för sängen, efter jag hade städar mitt rum och passat små kusinerna liten stund. Hoppade jag in i duschen och fixade till mig, efter en hård dag ;) Okej det kommer inte bli att jag går och sover nu men ska sätta mig i sängen och ringa min pojkvän, behöver snacka lite med honom ... I morgon har vi halvdag, så vi slutar vid tolv så jag och mikaela ska in till stan och fika amanda kanske också hänger med. Men hör av er om ni är i närheten
Natti natt för er som ska sova.


Trött som fan

Har precis kommit hem frå skolan är och är sjukt trött, skolan har vart OK alla vart bra tills vi hade bild. Gud det ämnet suger jag på, och det hjälper itne att min lärare inte alls är på min sida. Liksom allt bara blev förstört och sen sitter hon och säger att jag ger upp ofta, men hallå jag kan itne RITA fatta bara .. Nej men det var de och klantiga jag ska kasta upp mina nycklar. Och jag hinner inte fånga dom så jag får dom på mitt huvud. det gjorde skit ont, men sen så hade vi bara est kvar men vi behövde inte vara där. Så vi drog hem , påvägen iallafall hade jag jättekul med mikaela, amanda, mady och mikasha. på bussen höll jag på att kissa på mig,
amanda ba : vart är vi, aha vi är i hässelby strand.
Mady ba : nej du vet malmö snart göteborg.
Gud jag skratta skit mycket, låter itne så kul men fyfan det var de;) Älskar madys skämt, dom är så torra att dom blir så roliga...

Men iallafall när vi gick av bussen stod jag och tjejerna , och snackade lite. Det var skit roligt, älskar mina tjejer och tack för att jag har er ;) <3 Men iallafall nu är jag hemma och gör itne så mycket, joo kollar på one tree hill det är skit bra :) Men skriver senare PEACE OUT !


Jims tatueringar

Tänkte visa min brors nya tatuering, det är min och min systers namn. Det blev skit snyggt, vad tycker ni?

Här är hans första tatuering som han gjorde  i usa 08 , det är en black panter


Det här är hans nyaste, våra fina namn! :)


Bio på fredag:)

Jag ska äntligen använda min biobiljett som jag fick när jag jobbade i Älvsjö för några veckor sen *stolt*
Jag, Ahmed, Hassan och Carro ska gå på premiären för 2012!
Det ska bli skitkul, har ej varit på bio med kompisar på skitlänge,




Hej bloggen!

Här sitter jag i min soffa, är heeelt död, somnade typ halv åtta imorse.. Pappa sitter och kollar på hockey Sverige-Finland. Jag fattar inte varför han kollar för det står typ 7-0 till finland haha -.-
Min helg har varit ganska lugn, men inte tråkig :D Igår var jag med Ahmed en stund, han typ brytit sin fot men det är snart helt bra nu! Vi va ute en stund sen mötte vi upp Said och Hassan. Vi va ute allihopa men de va skitkallt ute så vi drog hem till mig och kollade på Scarface.
Efter att dom gick så stannade jag hemma och kollade på Schindlers List som gick på tv, dööör för den filmen den är så jävla bra, jag började nästan gråta på slutet.. Igen...

Jag tycker att någon borde laga mat till mig jag är jätte hungrig och har inte ätit på hela dagen... :(


Bild från igår på mig, Hassan och Said


ändrade planer vettu

Japp det blev ändrade planer , ingen chill dag blev det inte . Det blev kista/shopping dag, min bror hade köpt skit snygga stövlar till min mamma men när hon skulle ha på sig dom idag så gick dom sönder. Så vi åkte och bytte ut dom och gick runt lite  , jag fick med mig en ny mascara som min mamma hade lovat mig . Och sen så skulle jag köpa mina skor men det fanns inte min storlek :(
Men nu ska jag städa mitt rum och sedan bara ta det lungt. 
Min mamma fick en ny dammsugare utav min pappa, eftersom mamma ville ha en ny. Hon älskar att städa ;)
Kolla vilken grym , riktig emo dammsugare , hahah älskar den

Seee yaa


GODMORGON

Vaknade precis, har sovit i typ 13 timmar skiit skönt behövde sova ut ! :) skolan tar ju mina kraffter
Idag tror jag att jag bara ska vara hemma och ta det lungt, fast senare ska jag bara gå och sola solarium för är skit blek nu för tiden. På somaren blir jag black och det är så fint, och när vintern börja kommar blir jag fyfan lika vit som snön. Så nu ska jag leva i solariumet.... NOOT
Men skriver lite senare när jag har något vettigt att skriva.
PEACE OUT !

Min bästa vän /syster



Är vi lika ? Kommetera och säg vad ni tycker


trött och utråkad!

Heelluu har precis kommit hem, ska berätta om min dag
Vaknade vid tio av att min syster maria ringde och väckte mig, och frågade vad jag ville ha för middag idag :S och jag var helt död men det tänkte väl itne hon på :P
Gick upp och la mig i jims säng och kollade på lite tv jag har tv i mitt rum har alla kanaler, men han har alla tvtusen och dom där kanalerna och hans rum är varmare av någon konstig anledning.
Men jag började fixa mig vid två maria och daniel kom och skulle byta däck till vinterdäck, så ,medans satt jag med mamma hade itne fixat mig klart . Så när dom var klara hade jag lite panik, men det blev en klänning och vita converse med en svart skinn jacka och en stor halsduk. lite street aktigt..
Men vi drog hem till dom och började laga mat, det var jättegott. Precis när vi alla började äta säger Daniel: varför tog du itne bild på maten som alla bloggare gör ? han hade ju rätt, hahah men det blev inget bild tyvärr :(
 när vi var klara så diskade jag och dom slappa, det var jag som erbjöd mig att diska något måste jag ju göra ;) Sedan började dom fixa sig och vi rörde oss till kista. Jag skulle betala min biljett men fick itne de, och när jag skulle ge pengarna till han som stod i kassan tog han itne dom. Blev fett irreterad när jag ger pengarna varför itne då da dom ? Han var skit dryg han hette typ jonas eller något sånt:O vänta ska söka upp honom och ta ett snacka med honom :P
 Vi skulle kolla på FAME, men tyvärr hade dom itne den i kista så vi kollade på trubbel i paratiset. HAHAH O M G den var så jävla grym, man kan säga att vi  skrattade från att den börja till den sluta. Jag rekomenderar det verkligen, det blev lite bilder som jag kommer lägga upp .
 Påvägen hem åkte vi förbi oss och hämtade upp jim, vi satt mest i bilen och snackade lite tills maria ville hem och gosa med daniel. Så nu sitter jag hära och gör itne så mycket, tror att jag ska gå och sova är trött och utråkad :)


Bilder från idag:




Tyvärr har jag inga kommetarer om den här bildern


naaw vad gulliga


Tyvärr blev det inga bilder på mig idag, men jag är ju den bästa fotografen ;)


wäej

Nu har jag sovit ut på riktigt.. Jag kom hem igår runt åtta efter att ha varit ute med Ahmed och Hassan. Jag la mig i soffan och kollade på CSI Miami men jag somnade nästan direkt.. Jag vaknade igen runt tio och va vaken en stund, sen la jag mig i sängen och somnade igen, men en viss person väckte mig med att ringa mig runt ett, så vi snackade en stund tills hans mobil dog. Sen somnade jag igen och vaknade för cirka en timme sen, snacka om att sova ut :o
Nu sitter jag och kollar på Simpsons , och planerar att inte göra någonting idag! :)


ERIIIK<3

Det är officielt ERIK ÄR MIN!<3


Min systers pojkvän lovade mig att i födelsedags pressent ska jag få ERIK
Han ska slå in honom i pressentpapper, så tjejer
BACK OFF !
Jag har många favorit killar, men DAAAMN erik är bara för mycket


slow dance

Tjeena har precis kommit hem från skolan ..
Idag har det vart en rolig dag, har skrattat hela dagen. Mikkan kom till skolan idag, länge sen man såg den bruttan så det var ku :) Vi hade iallafall kul, jag tog några noter och sjööng lite och mikkan tycke inte alls om det :O Hon satt på sig hörlurarna, ahah hon ba det ända du sjunger är AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Men man måste ju testa rösten vilken ton som är bäst liksoom :P
HAHAH När vi väntade på bussen idag så sitter jag amanda och mikkan där, sen kommer det några killar från klassen och tränger sig och sätter sig. Sen puttar dom alla sig på oss, så vi doog. haha det gjorde skit ont, och tycker synd om amanda hon blev rikigt mosad på en stång. HAHA synd asså, mikkan tog lite bilder så tar upp dom sen :P


Ikväll blir det idol mys med elisabet, vi ska kolla på idol och tjocka oss :) Sen får vi se vad som händer på kvällen, kej jag ska itne tjocka mig, måste ju tänka på figuren...
juste på engelskan idag så skulle vi skriva en bokrecention på engelska, vi får se hur det gick kändes inte som att det gick bra iallafall. Och jag kom på vad jag ska skriva för något på min artikel, jag ska skrva om Zlatan (min underbara man) och att han och sin fru ska skilja sig och dom bråkar om vem som ska ha barnen. HIhi jag har hittat på allt själv, och jag önskar också att det skulle hända :P
Ond jag är !


Men nu ska jag dra SEEE YAA


DATASALEN

Sitter i datasalen och ska hålla på med en svenska uppgit, ska skriva en artikel men kommer inte på vad jag ska göra :S men ska kolla lite på aftonbladet och se och få lite råd..
Får säkert inte skriva ibloggen men jag håller faktiskt på att söka medans jag skriver blogg. HAHAH min so-svenska lärare läser min blogg. hoppas hon blir en trogen läsare. Hon är ju den bästa läraren tycker jag iallafall..
Men nu ska jag forsätta söka lite hjälp, annars får jag hitta på en egen..


PEACE OUT EVERYBODY!


JIM IS HOME !!

Idag kom min bror hem, gud har saknat honom skiit mycket ! Han var jävligt brun, snubben har ju fan levet i solariumet :) hha vi satt och snacka en liten stund med amanda, och sedan följde vi med henne hem och vi handlade lite smått&gott. Hjälpte honom att packa upp alla saker också, snart kommer mamma hem och då blir det något gått att käka ;) Fick tillbaka min ÄLSKADE data, eftersom jim har haft den i danmark. kollade nyss på lite bilder tillbaka i tiden,


Var ju iskolan idag, hade missat lite information som att min so/svenska lärare att vi inte ska ha henne på so. Blev skiit sur hon är liksom den bästa läraren eller det tycker jag iallafall. Den nya läraren heter Daniel och ska jag vara ärlig han ser bra ut. Jag drver inte ! :D Det är ju ett plus poäng :P Men vi får se jag kommer ju ha henne på svenskan och est, så jag dör väl inte..
 Hade matte prov idag, säger bara HAHAHAHAH IG MINUS ! nej men g-delen gick bra men vg-mvg delen gick inte så bra, men jag hade vart sjuk så jag förstår mig själv. Men min matte-lärare sa att jag får en annan chans om det inte gick så bra :)
Alla lärare älskar mig, ahah skojade. Men det var chill iskolan idag, gjorde klart so och de så jag ligger inte efter tack gud !


Nu sitter jag här och ska vänta tills mor&far kommer hem , och sen får vi se om det kommer folk hit eftersom jim ahr kommit hem :) ahah fick precis reda från min kusin George att min kusin Gabriel som är två år kan skrika STEEEPHANNIE . hihi blev såklart glad, pojken är så söööt.



Earth Song

Fastnade för den här låten när jag kollade på MJ's This is it

 


O-M-G!?!?!

Typ dom kattigaste av dom kattigaste katterna, dom snyggaste killarna på jorden, hunkarnas hunkar ska vara med i en och samma film!!!!!! Ni kan ju bara gissa vilka jag menar ;) Stepanie och jag ska lätt gå på premiären, det jag jag bestämt! :D


You can get it all

Hej älskling! (-ar?)
Förlåt förlåt förlåt förlåt att jag inte har skrivit på... Ja.. Jag kommer inte ens ihåg när jag sist skrev.. Har tyvärr haft en "liten" bloggtorka... Har inte varit i skolan på hela veckan, pågrund av en ruskigt täppt förkylning. Får se om jag orkar gå imorgon.. Tror inte det, tror att jag stannar hemma och skriver lite saker jag måste skriva.. Typ bokreflektion i svenskan, bokrecention i engelskan, artikel i svenskan, krönika i svenskan, jag måste skriva en uppsats om skillnaderna mellan ugandas och irlands ekonomi i son.. JIPPI! Har faktiskt kommit riktigt långt på min artikel, skriver om kopplingarna mellan Illuminati och Michael Jacksons död.. Det är faktiskt mycket lättare att skriva om någonting man är intresserad av har jag märkt:)
Duschade för ett tag sedan, och nu när min lugg har torkat så står luggen rakt upp, hahaha det ser faktiskt ganska komiskt ut :p
 Jag satt och laddade ner låtar till mobilen nyss, och jag hittade en låt i mina mottagna filer som va asbra! Fast jag har ingen aning om när jag fick den eller vem som skickade den.. Men aja slänger upp videon :)


Bow wow - You can get it all


ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG

JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIN KUSIN ELISABET !
Hon skrev sitt första inlägg på bloggen idag, gud vad stolt jag är över henne. Hon gjorde min dag liksom, nu är hon en rikigt bloggare


Du borde själv vara stolt, ta en kaka och ät den. Och tänk vad dukig jag var idag!


something special

Var hemma idag också för att bli helt frisk! Har inte gjort så mycket, bara kollat på tv och vilat.
Det blev ingen hiss&diss igår men jag lovar att det kommer komma upp den :)
Ska snart plugga lite har inte gjort det på hela lovet, så måste göra de annars blir lärarena itne glada ;) Men vad begär dom , när vi har lov ska vi ju itne sitta hemma och plugga :S jag tycker det är dåligt, ska fan klaga över det :O
Pratade med min syster igår i telefon, har inte pratat något med henne på länge. Så det var sköönt att prata ut. Jag hoppas att du  förstår att jag förstår dig och finns här för dig till 110% .
Visst jag kanske inte ringer heller, men när jag ringer har du aldrig tid. men jag förstår, när du har gjort klart din lägenhet så kommer vi har mer tid ;) älskar dig min galna syster
Kommer du ihåg våran låt ?;)
vi har våra minnen och stunder




.....

 

Det här är gjord till dig !!


cheeka in

What´s up ? :D
Själv så blir jag tjatad att jag ska skriva blogg, min kusin Elisabet vill att jag ska de ändå liksom har jag skrivit 2 blogginlägg innan. Men som sagt om man har blogg kan man ju lika gärna göra många blogginlägg, hahah och det roliga är att hon själv har blogg. Men hon skriver ALDRIG, cheeka in hennes
http://eliisabet.blogg.se. Inte för att hon skriver, men om hon kanske får besökare så kanske hon börjar skriva :) Men senare kommer det kanske upp en hiss&diss , om ni vill ha det :)

PEACE OUT <3


Så här såg min sallad ut;
PASTA
GURKA
TOMAT
TONFISK
GUL PAPRIKA

Det blev iallafall skiit gott





Lagade

........ pastasallad, sitter och äter det nu och snackar med amanda i telefonen. Eftersom jag är sjuk och hon ine kunde vara, här så pratade vi i telefon och gjorde pastasalllad tillsammans.. Det blev skiit gott, och vi två har kommit på att vi itne ska äta skräpmat och godis coh sånt tills jul. Vi måste bygga upp våra snygga kroppar, eller jag måste banta ! Så ni ska jag sluta med de, och att jag ska sluta med cola vet jag inte om det komemr funnka! Jag är liksom cola freeak , så¨jag vet inte:O hahhaha men nu ska jag forsätta äta och vara social med amanda



PEACE OUT

Ps; det går inte att få upp bilden så jag gör det senare !


sjuuuk -.-

Jaa jag blev sjuk, skrev inget igår men kom hem från jobbet duschade och somnade vid nio..
Som sagt jobbade igår, det var jobbigt eftersom jag kunde inte andas. Och jag nös hela tiden. Fick springa in till toaletten var tredje minut och nysa, hataar att nysa liksom det känns som att hjärtat ska åka .. Vissa säger att det är skönt att nysa men inte jag de är det värsta jag vet, det och spindlar.. Men vi gjorde klart vårat jobb vi slutade runt 6,alla skrattade åt min röda näsa :( jag kom hem och hoppade in i duschen och la mig i sängen. Mamma kom in och sa jag får se hur du mår i morgon annars får du vara hemma, första gången hon sa att jag skulle vara hemma. Då måste jag vara sjuk, elisabet skrev nyss och sa att hon också var hemma.. -,- båda är sjuka knasss



Nu sitter jag här och lyssnar lite på musik, mamma skulle ringa upp mig snart. Hon ska se om vi ska beställa tid till vårdcentralen, hon frågade om jag hade feber och jag vet inte om jag har de :O
Det blir bättre uppdatering när jag blir lite bättre, men ska skriva såmycket som jag kan..
Mickaela har itne skrivit något alls, ska skrika på henne när jag ser henne :P


RSS 2.0